ınsanların nikahlanacagı kişi rabbimiz tarafından önceden yazılmısmıdır... hıc ummadıgı anda bu sekılde evlenen arkadaşlar varmı??
bende evlılıgın kader olduguna ınananlardanım.. ama mutlu olmak bızım elımızde.
Mutlu olmak için birine ihtiyacın yok. Al kahveni ve tak kulaklığını."
iyi fikirmiş..ama beni gençken yalnızllık değilde yaşlılıktaki yalnızlık korkutuyor..gençken kimseye ihtiyacın olmaz ama yaşlanınca mutlaka bi arkadaşa ihtiyaç olur gibi geliyor..arkadaş derken evde yaşayıp bir ömür onla olcağın hayat arkadaşı yani..
yasım 29 canım kendımı gec kalmıs gıbı hıssedıyorum
ben guzel seylerı dusunerek istiyorum evlılıgı kımse magazaya gırınce kot almak ısteyınce alınca ama bu yırtılabılır dıye dsunup vazgecmıyor.. evlenıp napacaksın dıyenlere sasırıyorum soruyorum sıze ozamn sız neden evlendınız
bende kaderimizde yazılı olduğuna inanıyorum çünkü analarımız hep anlatırlar; kimseye evet demezsin bir gün birisi çıkar ağzın dilin bağlanır bir bakmışsın ki evlenmişsin.
benim evliliğimde aynen öyle oldu asla hayatıma bir erkek almıycam,yeni bir ilişkiye başlamayı asla düşünmüyorum kafamı dinliycem dediğim zamandan itibaren 6 ay içinde söz-nişan-düğün olduda bitti, 1,5 yıllık evliyim çok şükür, Allah iyiki eşimi karşıma çıkarmış.
valla kader midir bilmiyorum ama bizim inancımızda oruç tutup rüyaya yatılır ve suyu verenle evlenileceğine inanılır
bende suyu içtim keşke onunla evlensem
ama bana o kadar uzak biri ki
ben de evliliğin kader olduğuna inananlardanım. karşıma çok kişi çıktı ve ben her zaman "Allahım hayırlıysa olsun" dedim
iyi ki onlardan biriyle olmamış. 28 yaşındayım sevgilim bile yok, bazen hiç evlenemeyeceğimi düşünüyorum
bunun koca meraklısı olmayla alakası yok, ben artık hayatın her anını biriyle yaşamak istiyorum
yalnız yaşlanmak istemiyorum
bizim inancımıza göre diyosunuz ya merak ettim inancınız nedir?farklı biz istihareye yatarız sizinki farklı merak ettim
evet bende böyle dusunuyorum koca meraklısı olmaktan öte ask ınsanıyım sevılmek sevmek hosuma gıdıyor paylasmak hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?