ınsanların nikahlanacagı kişi rabbimiz tarafından önceden yazılmısmıdır... hıc ummadıgı anda bu sekılde evlenen arkadaşlar varmı??
sana bizim hikayemizi anlatayim :)
ben almanyada yasiyorum, esim istanbulda yasiyordu..
esimin ilk okulunda benimle ayni isim ve soyisimi tasiyan bir arkadasi varmis.. sosyal paylasim sitesinden onu ararken beni buluyor ve ekleme geregi duyuyor.. normalde böyle seyler hic yapmadim demisti sonradan ama o an icimden bir ses ekle dedi diyor :)
bende kabul ettikten, resimlerine bir güzel baktiktan sonra silmistim geri
ama icimdende bir ses bu kisi evlenecegin kisi demisti.. (cok begendim asik oldum falan degil, tam tersine hic begenmemistim esimi o zaman) ama icimdeki ses öyle söylemisti.. herneyse.. ben sildikten sonra esim bana mail atti niye ekleyip geri sildin diye.. ben tabi inkar ettim yok canim ben seni silmedim aa nasil olur falan
herneyse konusmalarimizin sonucu suan cok mutlu bir evlilik allah kismet edersede bebegimiz olucak :)
demek istedigim kaderimde yaziyor olmasaydi esim nasil olurda ilkokulda benle ayni ismi tasiyan kisiyi ararken beni buluyor?
arada 2000 kilometre var yani öyle bulmasi imkansiz gibi..
hersey nasip kismet.. hayirlisiyla seninde karsina cikacaktir kismetin
Bende şu an böyle düşünüyorum.. Kimseye güvenemicem istesemde, bu yüzden en iyisi kimseyle o tarz samimiyet kurmamak diyorum ve açıkçası ben evlenemicem gibi geliyor.. Yeni bi ilişkiden çıktım bu yüzden olabilir ama sanki ne olursa olsun bu düşüncelerim değişmicek gibi geliyor..
Sashamia'nın değindiği konuya değinecektim ben de.
Hiç evlenmeyen , 50 yaşına kadar evlenmeyen insanların kaderinde biri yok mu ?
Sashamiaaa, bana anlatsana özelden ya o dini içeriğe girecek olan konuyu ? :)))
Yani ya kaderimizde biri yoksa, bu mümkün mü ? Peki neden yok
esimin ilk okulunda benimle ayni isim ve soyisimi tasiyan bir arkadasi varmis.. sosyal paylasim sitesinden onu ararken beni buluyor ve ekleme geregi duyuyor.. normalde böyle seyler hic yapmadim demisti sonradan ama o an icimden bir ses ekle dedi diyor :)
ama icimdende bir ses bu kisi evlenecegin kisi demisti.. (cok begendim asik oldum falan degil, tam tersine hic begenmemistim esimi o zaman) ama icimdeki ses öyle söylemisti.. herneyse.. ben sildikten sonra esim bana mail atti niye ekleyip geri sildin diye.. ben tabi inkar ettim yok canim ben seni silmedim aa nasil olur falan
herneyse konusmalarimizin sonucu suan cok mutlu bir evlilik allah kismet edersede bebegimiz olucak :)
demek istedigim kaderimde yaziyor olmasaydi esim nasil olurda ilkokulda benle ayni ismi tasiyan kisiyi ararken beni buluyor?
2 tane 3 tane evlılık yaşayanların kaderınde ne yazıyor acaba...
yahu ınsanlar habıre hata yapıyor sonra kaderim boyleymiş dıyor... Allah herkese akıl vermiş kullansın dıye elbetkı gelecegı Allah bılıyor ve seceneklerı karsına sunuyor ama seçim sana ait..
Hikayeniz gercekten de cok ilginc, bayiildim :)
Surda yazilanlardan anladim ki, benim hayatimin erkegi daha karsima cikmamis. Ilk bakista etkilendigim adamlar oldu ama hicbrinde ben bununla evlenicem diye bir kivilcim belirmedi. Bana da olacak mi merak ediyorum :) Anlattiklariniz o kadar uzak geldi ki, bana hic olmayacakmis gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?