- Konu Sahibi benimaysenur
yine ben yine dert 18 yaşımdayım 3. sınıftayım bu sene tipi Allah'ımın zoruna gitmesin pekte iyi olmayan bi çocuk vardı sınıfta hiç konuşmam etmem falan çocukla ama sınıfın hatta okulun en güzel kızı denilcek derecede güzel olan bi kızla sürekli beraberler ikiside kardeş diyo birbirine hep beraber takılıyolar falan bakıyodum gülüyodum yani güzelim kızın bu çocukla işi ne falan neyse senenin sonlarında bu çocuk önümdeki sıraya oturdu şöyle böyle ister istemez insan konuşuyo falan derken samimiyeti kurduk ben hayatımda bu kadar sempatik bi çocuk görmedim o güzel olan kızlada küsmüşler. şimdi o kızla nasıllarsa benlede aynı ama tek fark kız onu kardeşi olarak görüyodu ben ona aşık oldum yinede o bana bende ona kardeşim diyoruz onun bana olan duyguları kardeşcemi yoksa oda benimi seviyo anlayamıyorum deli olcam. herşey çok güzeldi beni erkeklerden kıskanıyodu ailemden sonra en yakınım sensin dedi işte en yakın arkadaşından bile kıskanıyodu şöyle giyme bunu giyme falan gayette hoşuma gidiyodu ta ki o güzel kızla barışana kadar. bide üstüne geçen senede o güzel kızdan hoşlandığını duydum deli oldum buna sordum onumu seviyosun dedim bağırdı bide vurdu salak ben kadeşim dediğim insana o gözle bakarmıyım dedi Allah ım onu sevmediğine seviniyimmi benide sevmediğini anladığıma üzülüyümmü bilemedim geçen kızıyodum buna msj atmıyosun diye ya bak sürekli aklımdasın işte bugün ne yaptık sarıldık falan diye eve gidince düşünüyorum dedi ya sanki seviyo gibi ama bi hareketi bi hareketini tutmuyo herkesle tokalaşır falan bana sarılır geçen dudağımı sıktı öpiyimmi dedi ıh mal dedim ama hoşumada gidiyo seven bi insan demezmi bunları yoksa o kadar kardeş olarak görüyoki normalmi bu hareketler ona anlayamıyorum elimi tutuyo arada deli olcam valla kafayı yicem yardım edin seviyomu sizcee?