- 6 Nisan 2018
- 108
- 122
- 18
- 41
- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
Yok artikSelam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında çıtır bir çerez.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de taze et. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
18 yaş çok değil mi yaSelam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de taze et. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Bu ne biçim bi düşünce tarzı ?Selam kızlar
Olurdu, annem abimi 18 inde dogurmusŞaka mısın ? Biraz sıksa çocuğu olurmuş o yaşta ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?