- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
Gorumceden bahsederken sirtlandan bahseder gibi oldu taze et nedirSelam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında çıtır bir çerez.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de taze et. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
:)Kusura bakmayin hic inandirici degisliniz. Benim 20 yaşında okuyan oğlum için komşum böyle bisi düşünse. Vallahi allah yarattı demem bi temiz döverdim seni de kart gorumceni de.
Bole dusunecegine dusunmemesi daha iyiBelki de ilk kez bir gelinin, görümcesini bu kadar düşündüğünü görüyorsunuz. Şaşırmanız normal.
Neredeyse oglumla aramdaki yas farkiSelam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında çıtır bir çerez.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de taze et. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Evet tam da takıldığımız konu bu , görümcenizi düşünüyor olmanız , yoksa çocuğu yaşında bir erkeği ona düşünmüş olmanız değil ..Belki de ilk kez bir gelinin, görümcesini bu kadar düşündüğünü görüyorsunuz. Şaşırmanız normal.
Kasap misin ? Yada görümcen ?görümceme
Sırtlanlar ne bulursa yer leş felan, bu bildiğin aslanGorumceden bahsederken sirtlandan bahseder gibi oldu taze et nedir
Belki de ilk kez bir gelinin, görümcesini bu kadar düşündüğünü görüyorsunuz. Şaşırmanız normal.
Gorumce taze et buldu ama cocugun durumu ne olacakTaze et
Çocuk istemez görümceni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?