- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
Saka olsada cok cirkinŞaka mı bu?
En azından öyle olmasını umuyorum
Allahim yaa.cocuklarimiz var.insanlar neler dusunebiliyo hayret ettim sizeIyyykkkk üslubunuzla midemi bulandırdınız.
Evet çok çirkin.Saka olsada cok cirkin
Insallah fakedir.ben direk cocugu ve annesini dusundum icim acidi.herkes dengi dengine konu sahibiEvet çok çirkin.
Bence fake ama usturuplu sallayamamış
E tam tersi olsaydı da bu kadar tepki alacak mıydı? Çocuğun annesi bile meseleyi biliyor.
Selam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında çıtır bir çerez.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de taze et. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Kusura bakmayin hic inandirici degisliniz. Benim 20 yaşında okuyan oğlum için komşum böyle bisi düşünse. Vallahi allah yarattı demem bi temiz döverdim seni de kart gorumceni de.E tam tersi olsaydı da bu kadar tepki alacak mıydı? Çocuğun annesi bile meseleyi biliyor.
En iyisi mi siz önce bi bakırköy e gidin..Selam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında çıtır bir çerez.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de taze et. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Hı hı kesin biliyordur, destekliyordur da
Ohhh anne biliyormuş içimiz rahatladı !E tam tersi olsaydı da bu kadar tepki alacak mıydı? Çocuğun annesi bile meseleyi biliyor.
Sahsen sizin yerinizde olsam komsunun oglunu damat adayi gibi gormez cocuk gozuyle bakardim.hadi bu is oldu diyelim gorumceniz nasil kabul edicek ve bir ogretmen olarak kendine yakistiracakmi bu taze etiE tam tersi olsaydı da bu kadar tepki alacak mıydı? Çocuğun annesi bile meseleyi biliyor.
Insan sevinirdi yaa bole talibeEvet biliyor ama sıcak bakmadı.
Evet biliyor ama sıcak bakmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?