- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
Selam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında bir genç.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de mutlu yuva. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Evlenmeyen çürüyor mu?Tamam konu kapansın. Çok abarttınız, kimseyi kimseye yapmıyorum. Herkes çürüsün bi köşede bana ne?
Kesinlikle katılıyorum, ben de vazgeçtim zaten.20 yaşında erkek daha çocuktur bebedir ya.
Kesinlikle katılıyorum, ben de vazgeçtim zaten.
Çocuğa ev, yazlık, araba alın, kandırın bari.Görümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
Görümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
Ayyy kusura bakmayın o zaman.ben yalnış anladım.Yok size demedim konu sahibine dedim.beni yanlis anladiniz galiba.bende sizin gibi dusunuyorum
Yapın yapın, ama damatlık yerine çocuğa zıbın giydirirsiniz. Davetlilerden biri de mutlaka emzik getirir çocuğa.Selam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında bir genç.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de mutlu yuva. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Adminler konuyu kapayın lütfen ama yorum yapan arkadaşlara lütfen ceza kesmeyin. Onlar iyiliğim için konuştu zannederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?