- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
Görümcenizi gerçekten düşünseniz o nu bu kadar kötü duruma düşürmezdiniz. 20 yaşındaki çocuk 4 bin maaş ve araba İçin annesi yaşında kadınla olsa ne olur , etraftaki herkes en kötü yorumları yaptığı gibi en geç 6 ay sonra aldatmaya başlar çocuk kadını. Her şeyi geç kadın 50 olduğunda çocuk 32 olacak. Gerçekten midem bunu ne yaşlı erkekte nede yaşlı kadında kaldırmıyorKonum kapansın lütfen. Danışacağım konular şimdilik bu kadar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Konunun ilk halini alıntılayan yüce gönüllü insanYok artik
Kurban bayramında kurban kesmemiş mi görümce?Taze et canım.
Biliyorsun taze et önemli
Bu daha Sevap diye düşünmüş olabilirKurban bayramında kurban kesmemiş mi görümce?
:)
Hani seviyodun görümceniTamam konu kapansın. Çok abarttınız, kimseyi kimseye yapmıyorum. Herkes çürüsün bi köşede bana ne?
Gorumceye yazik olcak gunyuzu gormeden curuyup gidecekTamam konu kapansın. Çok abarttınız, kimseyi kimseye yapmıyorum. Herkes çürüsün bi köşede bana ne?
Senin taze beynin çürümüş once onu bi kontrol ettir.ayip yahu milletin gencecik cocugu icin laflara bak,vampirgillerTamam konu kapansın. Çok abarttınız, kimseyi kimseye yapmıyorum. Herkes çürüsün bi köşede bana ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?