Kadın 38 Erkek 20

Konum kapansın lütfen. Danışacağım konular şimdilik bu kadar. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Görümcenizi gerçekten düşünseniz o nu bu kadar kötü duruma düşürmezdiniz. 20 yaşındaki çocuk 4 bin maaş ve araba İçin annesi yaşında kadınla olsa ne olur , etraftaki herkes en kötü yorumları yaptığı gibi en geç 6 ay sonra aldatmaya başlar çocuk kadını. Her şeyi geç kadın 50 olduğunda çocuk 32 olacak. Gerçekten midem bunu ne yaşlı erkekte nede yaşlı kadında kaldırmıyor

Yuhh.
Çıtır çerez, taze et.
Sanki market alışverişi.

Kendisi çocuğa göz koydu da görümce ayağına yanaşmaya çalışıyor gibi geldi bana.

Akıl uçmuş, mantık firarda.

Tamam konu kapansın. Çok abarttınız, kimseyi kimseye yapmıyorum. Herkes çürüsün bi köşede bana ne?

Adminler konuyu kapayın lütfen ama yorum yapan arkadaşlara lütfen ceza kesmeyin. Onlar iyiliğim için konuştu zannederim.

Çocukla gorumcenizin bundan haberi var mi? Size ne?

Gorumcenize müstakbel koca arıyorsanız daha yaşına uygun birini bulun.
Kadın olsun erkek olsun 25 yaş altı bana göre küçük. O erkek daha çocuk.
25in üzerinde olsa yaş farkını sorun edip etmemek çiftlere kalmış birşey.

Senin 20 yaşında oğlun olsa neredeyse 40 olmuş bir kadınla evlenmesine izin verir miydiniz?

Çocuk için kullandığınız tabirlerde çok çirkin ayrıca. Potansiyel sapık olduğunuzu düşündüm.

Taze et, genç beden deyince; işin içinde kurban ayini olmasın.

Genç birini kurban edip, kanından içip, etini yiyip gençleşmek falan, kanlı kontes seri katil Elizabeth Báthory'yi getirdi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…