• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın 38 Erkek 20

Belki de ilk kez bir gelinin, görümcesini bu kadar düşündüğünü görüyorsunuz. Şaşırmanız normal.
Bence görümcenin seninle uğraşacak hali kalmasın diye böyle tontiş fikirler bulmuşsun :D
Güzel taktik ama...takdir ettim :D sorarlarsa "girimcimi çik siviyirim" dersin, nereden bilecekler :D

Konu fake değil, bu ilişki bana da saçma gelse de sizlere de bir sorayım dedim. Teşekkürler

Selam kızlar

Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.

Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında bir genç.

Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de mutlu yuva. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
:oha::skandal::KK20:

Şöyle bir komplo teorim var toplanın; eskiden çok ban yemiş bir üyenin ruhu gelip herkesi ban yemeye teşvik edecek konular açıyor bu sıra. Üyelerden ve forumdan böylece intikam alacak. Kutsal su adına peşimizi bırak kötü ruh, peşimizi bırakkk :skandal:

Back
X