valla iyimiş hee tutalım bi kadın bakalım keyfimizee
bu konu uzar gıderr herkesın kocası standart degıl bızlerde ole gorus ayrılıgımız elbette olacak ama bu anlattıgınız standarlarda erkekle evlılık bole yapıldıgı surece cok surmez hıcbır erkek bu kadar uzun sure bu işleri yapmaz bı yerde durur yapmasını ıstedıgınızde baskı vs oldugundada sonu boşanmaya gıder arkadaşım çevremde bunu gordum bunu bılırım engın tecrubelerıme dayanarak bazı konularda yardım ederler ama herseyde degıl malesef bunların sorumlulugunu alıpta evlenıyoruz.yoksa evımızde oturur keyfımıze bakardık
valla iyimiş hee tutalım bi kadın bakalım keyfimizee
o kadının görevi bu erkeğin görevi diye bi kural yok bence Sibelcim
ben pantolon falan ütüleyemiyorum beceremiyorum zaten hiçbi zaman domestik becerikli aynı anda 3 yemek kaynatabilen bi kadın olmadım, ama eşim polis okulunda öğrenmiş bekarkende kendisi yapıyodu,yapsa eline yapışmaz, ya da bozulan kırılan bi yer varsa ve elimden geliyosa ben yapıyorum tadilat işlerini severim
o kadının görevi bu erkeğin görevi diye bi kural yok bence Sibelcim
ben pantolon falan ütüleyemiyorum beceremiyorum zaten hiçbi zaman domestik becerikli aynı anda 3 yemek kaynatabilen bi kadın olmadım, ama eşim polis okulunda öğrenmiş bekarkende kendisi yapıyodu,yapsa eline yapışmaz, ya da bozulan kırılan bi yer varsa ve elimden geliyosa ben yapıyorum tadilat işlerini severim
Bekarken yapan bir insan yapabilir yadırgamayabilir ben yine de bir erkeğe ütü yapmayı yakıştıramıyorum kadına da elinde matkap uğraşmasını yakıştırmam mesela. Burada ki konuda adam hiç yapmamış bilmiyor kadının bile severek yapmadığı bir şeyi hiç yapmayan bir erkek nasıl becersin. Her şeyde ama her şeyde yardım istemekte fazla olur. Yapabileceği ne varsa yapsın tabii ama sınırları olmalı bence cam silsin ütü yapsın yani ben eşime yaptırtmam kadın tutarım daha iyi. Burada bir de adam da yapmıyor muhtemelen ütüsüz giyiyor eşime bir şey demezler bana derler karısı ütüsüz göndermiş diye benim de içim el vermez zaten öyle birşeye. Evlenirken prensesler gibi olucam her işe eşim yardım edecek diye mi evleniyoruz yardıma sonuna kadar katılıyorum ama her konuda da değil mesela tuvalet banyo da temizletmem. Bunlar benim kıstaslarım erkeğin de bir ağırlığı olmalı evde bence.
bakış açısı tabiki, benim eşim annesine de teyzelerine de hep yardım eder ama babam perde bile takmazdı evde annem kaç kere merdivenden düştü, 1.90 boyla yapmazdı, eşim vicdanlıdır yapar bende onun gözünün içine bakarım, yapmasa zaten ben yetişemem becerikli bi insan değilim 9 sene sevdi diledi evlendi benimle rolde yapmadım 10 aydır bi sıkıntımız yok Allahta sana kat kat güç kuvvet versin herşeye yetebil
Kocanız yerinden kımıldamaya üşeniyorsa başka çareniz yok.
Zaten bir kadının hem çalışıp,hem evdeki işleri tek başına üstlenmesi ,üstüne birde çocuk bakması için süpermen olması gerekir.
bakış açısı tabiki, benim eşim annesine de teyzelerine de hep yardım eder ama babam perde bile takmazdı evde annem kaç kere merdivenden düştü, 1.90 boyla yapmazdı, eşim vicdanlıdır yapar bende onun gözünün içine bakarım, yapmasa zaten ben yetişemem becerikli bi insan değilim 9 sene sevdi diledi evlendi benimle rolde yapmadım 10 aydır bi sıkıntımız yok Allahta sana kat kat güç kuvvet versin herşeye yetebil
Tülü perdeyi tabi ki takarlar o kadar da değil ama burada kasıt zaten herşeye yetmek her işe koşmak değil benim eşim evin alışverişini yapar, dolaba yerleştirir, kıyafetlerini toplar, ocağı siler, tezgahı siler, tabi arkasından ben geçerim o ayrı ama yapar yaptırırım özellikle, hurçları beraber düzenler yazlık kışlıkları beraber ayırırız, kovayı doldurur yer silerken bana getirir, halıları kaldırır silince koyar, toz alır bezi eline verince, meyve yıkar getirir,sofrayı kurmama yardım eder, toplar, kahvaltıyı bazen o hazırlar ama hep ikimiz mutlaka hazırlarız, pazara beraber gideriz, sabah işe gelmeden ben hazırlanırken kahvaltı etmeye de vaktimiz olmadığından yumurta haşlar yerim öyle gideriz sandviç hazırlar işte yiyeyim diye vs.. amaa tuvalet temizletmem, cam sildirtmem, ütü yaptırtmam, kendi dağınıklığımı ona toplatmam..
Tülü perdeyi tabi ki takarlar o kadar da değil ama burada kasıt zaten herşeye yetmek her işe koşmak değil benim eşim evin alışverişini yapar, dolaba yerleştirir, kıyafetlerini toplar, ocağı siler, tezgahı siler, tabi arkasından ben geçerim o ayrı ama yapar yaptırırım özellikle, hurçları beraber düzenler yazlık kışlıkları beraber ayırırız, kovayı doldurur yer silerken bana getirir, halıları kaldırır silince koyar, toz alır bezi eline verince, meyve yıkar getirir,sofrayı kurmama yardım eder, toplar, kahvaltıyı bazen o hazırlar ama hep ikimiz mutlaka hazırlarız, pazara beraber gideriz, sabah işe gelmeden ben hazırlanırken kahvaltı etmeye de vaktimiz olmadığından yumurta haşlar yerim öyle gideriz sandviç hazırlar işte yiyeyim diye vs.. amaa tuvalet temizletmem, cam sildirtmem, ütü yaptırtmam, kendi dağınıklığımı ona toplatmam..
heheh aynen ole batmanım bennnahahah gece 1 den asagı yataga gıremıyorum ne oluyo kendımden verıyorum cok tıtızımdır yapmadanda duramam eve gıdınce totom yer gormeden yataga gıdıyom gunduzde oturarak calısıyom dınlenıyom yapcak bısı yok anne olmusuz ...
böyle erkekler var mı gerçekten
Bu koşturmaca sizi yıpratmıyorsa ve mutluysanız tebrik ederim.
Ama şunu bilin ki bu kadar fedakarlık yaptığınız için madalya takmazlar,sağlığınızdan olursunuz.
Benim ev işlerimi ve ütümü yardımcı yaptığı halde eve git,yemek yap,sofrayı topla,çocukların ödevleriyle ilgilen,çaydı,meyveydi derken hemen uykum geliyor.Gece 1 e kadar temizlik yaptığımı hayal bile edemiyorum.
valla baslarda yardımcı tuttum verem oldum duzenım sastı ben gelemem ole seylere kalsın kadının arkasını toplıycam dıe daha beter yoruluyorum kı tuttugum kadın 60km uzaktan alıp goturuyolar o kadar mukemmel bı kadın ben alısık degılım cnm benı bedenen yıpratıyo bu ısler ok ama yuzume yansımaz o mutsuzluk evımı temızlıyom yuvamı gocunmam yanı yetısemedıgım yerlerde yardım ıstıyom esımden hayır demıyo yapıyo ama ardından bısı oldugunda hemen dıyo bole sevmem benn ne var elınemı yapısır yardımcı olsan bazen ısyan edıyo yuzunu goremıyom dıe normaldr dıyom az yardımcı olsan gorursun bu kadar oluyo o zaman susup kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?