- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
böyle erkekler var mı gerçekten
varmış lazkızım nerdeyse sanada bulalım bıtane heykelını dıkmet lazım maşallah dıyelım totomuzu kasıyalımda nazar degmesınn allah basa kadar nasıp etsınn
valla baslarda yardımcı tuttum verem oldum duzenım sastı ben gelemem ole seylere kalsın kadının arkasını toplıycam dıe daha beter yoruluyorum kı tuttugum kadın 60km uzaktan alıp goturuyolar o kadar mukemmel bı kadın ben alısık degılım cnm benı bedenen yıpratıyo bu ısler ok ama yuzume yansımaz o mutsuzluk evımı temızlıyom yuvamı gocunmam yanı yetısemedıgım yerlerde yardım ıstıyom esımden hayır demıyo yapıyo ama ardından bısı oldugunda hemen dıyo bole sevmem benn ne var elınemı yapısır yardımcı olsan bazen ısyan edıyo yuzunu goremıyom dıe normaldr dıyom az yardımcı olsan gorursun bu kadar oluyo o zaman susup kalıyo
kitap konusu uzun mevzu oldugu ıcın hayıt ama cay ıcın bı mola verıyorum 30 dk vs yanıı bazı gece yemegım oluyo yapmıyorum dınlenıyorum hergun yogun geçmiyo ama şöle sıralıyımPeki ecmel, kendin için vakit ayırabiliyor musun bu kadar koşuşturmacanın
arasında? Mesela ayaklarını uzatıp, bir fincan çayla kitabını okumaya
vaktin kalıyor mu?
var var işteama çalışmazken yaptırmıyordum hiç çalışınca işte yardım ediyor ha ama sanmayın ki sürekli her defa böyle her zaman değil yine arkasından ocağın tezgahın üzerinden geçerim, bir şeyini toplasa başka bir şeyi kalır alışverişe gider evde olan bir şeyi alır gelir gereksiz, ama yapar yani yaptırtsam fazlasını da yapacakta yaptırmıyorum ama genelde çok çokta dağınık yani kendi dağınıklığının yarısını toplamıyordur. ütü de öğret dedi yok dedim çok ileri gittin sen yapamaz çünkü biliyorum ben adamımı.
aman kızlar dilinizi ısırın nazar değdirmeyin kocama zaten arkadaşlarımız geliyor servis tabaklarını getirirken yardım ediyor falan ooo diyorlar hemen. Ben de ufak tefeğim tüm gün çalışıyorum kıyamıyor ne yapsın ama yine de evde iş bitmiyor inanın iki sepet ütüm var akşama keşke o yaptıklarıyla bitse işler.
Bende kadın alamıyorum işte alışmamışım ki ne bileyim kadın iş yaparken ben oturucam garip geliyor işte. Evim 5.kat camları hep kendim siliyorum paralıyorum kendimi her yer temiz kalsın diye aslında almak alışmak lazım ama yok annem çıkma oralara diyor da ben kadını da çıkartmam ki cama aklım gider. Ben çok rahat siliyorum alışığım yükseklik korkum yok dengem de iyi belki hamile kalınca alırım artık.
maşallah aferın sana ben hamıle kalıncada kendım yaptım catı katında oturuyoz kucuck camlar var cama bıle cıkmıyom kolay sılınıyo arka tarafta cam yok wc camı gıbı 3 kucuk cam evım o konuda kolay ısı var 1 saate dumduz edıyom ben eskıden haftada 1 temızlık yetıyodu ama oglum var sımdı olmuyo 3-4 gun yapıyom bısıler hıc bısı yapamasam supurge tutuyom
öyle olunca kolay olur canım. Benim salon çift cam pimapenleri de temizleyeceğim zaman iyice çıkıyorum tek elimle tutunuyorum ama bekarken de annem çalışıyordu silerdim alışkınım. Bize de haftada bir yetiyor ama akşamdan akşama mutfağı çekiyorum oturma odasına haftaiçi biraz çekiyorum. Ufak tefeğim bir de ben nasıl başediyorsun tek başına diyorlar özellikle kaynanam açısından benden beklemediği bir performans
aferın sana valla kayınvalıdemle kıyaslamıyom kendımı tırnagım olamaz pasaklı elınden bı ıs gelmez yemeklerı bıseye benzemez ben evlenmeden once hıcbısı yapmayı bılmıyodum ama ınternetler sagolsn hersey yazıo ogrendım once suyu bol oldu fazka tuzlu oldu ama 1 ayda oturdum elım cok hızlıdır pratıgım dogrusu tez canlı derler yaa heh ole duzenı cok severım kargacık burgacık sagda solda seye dayanamam bı sekılde topluyoz ıste kaynanalarda taktır etsın ama nerde benım haspa begenmıyo bıle evlenmeden once utusuz gezdırıyodu oglunu tembel teneke atletıne varana kadar utusunu yapar cıllop gıbı gonderırım evden ıkı dırem bı cekırdek hamur acma sanatı var kadında bı gerısı fasa fısoo ısın enterasanı anasından gormedıgı seylerı nerden ogrenmıs kocam hayret cok becerıklıdır ama tembell azcık ıyıce yaydı totosunu
ben Batmanda yaşıyorum buranın tozu kiri berbat kızlar her gün toz alıyodum bi ara ertesi gün gelip baksanız dersiniz ki bu kız hiç mi elini sürmemiş artık bıraktım her cumartesi temizlik günümüz dip bucak temizlik yapıyoruz 1 hafta yetiyo yettiği kadar napıyım yetemiyorum yani, Allah dağına göre kar veriyo çok doğru benim eşimde kıpırdamayan bi tip olsa bizim evde kedi yavrusunu bulamaz
yeni evlenicek olanlar, yeni evliler mutlaka eşlerinizin yardımcı olması konusunda alıştırmalısınız.evdeki düzen bile aynı şekilde gider dağınıksanız eşinizde dağınık,topluysanız eşinizde toplu olur.ben eşimi neye alıştırdıysam onları yapar hatta bazen beni şaşırttığı bile oluyor. ben tamirat işlerine bayıldığım için elimde çekiçte görüldü matkapta,bu işlerden uzak tuttum hep eşimi şimdi böle bi iş için matkapı adamın eline verdiğim anda sen yaparsın oluyor ve yapmıyor.bu konuda çok pişmanım
valla konunuzu okuyunca imrendim bile diyebilirim :) benim eşim elini sürmez hiçbirşeye..üstüne çay ister sen koysan ne iyi olur dediğimde bana bir çay koymak bile ağır geliyor sana diye laf söyler birde... evi bir kere bile topladığını görmedim,bırak toplamayı ikimiz de çalışıyoruz akşam eve ondan önce geldiğimde üzerinden çıkardığı herşey yerlerde oluyor. sinirlene sinirlene toplarım geldiğinde söylerim yine kavga ederiz.
yani öyle de böyle de ben ona bir iş bile yaptıramam. çünkü her söylediğim kavgaya döner 1.5 senedir huyları alışkanlıkları düşünce yapısı beni yordu. üstelik 3.5 aylık hamileyim..
siz yine şanslıymışsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?