Cok yazıkGecenlerde daha... birisi karisini baldinizi kayinvalidesini ve karisinin amcasini vurmuş bunlardan 3 u ölmüş.. Adam kafasina silah tutuyor kendini vuramiyor tabi.. unu ikna ediyorlar ve anne babasi ogluna sarılıyor ... Opuyorlar... Ben bu haberi gordum ve tum umudumu yitirdim.
Cozum mozum olmaz.
Toplumdaki kadınlarımızın eş seçimleri mi yanlış ? Evlilik baskısı mı bu yanlış seçimi hızlanırıyor ? Sorulması gereken çok soru var aslındaÖzgüvenli biri saçma sebeplerle birini öldürmez. Aksine özgüvensiz birinin yapacağı iş. Psikolojik sorunları var mutlaka.
Evlenmeden önce mutlaka doğru insan olmadığı anlaşılır. Dikkatli seçmek, evlenince düzelir dememek lazım.
Özgüvenli biri saçma sebeplerle birini öldürmez. Aksine özgüvensiz birinin yapacağı iş. Psikolojik sorunları var mutlaka.
Evlenmeden önce mutlaka doğru insan olmadığı anlaşılır. Dikkatli seçmek, evlenince düzelir dememek lazım.
Bulunduğu çevreye göre değişir. Erkenden tanımadan evlenenler, gerçek yüzünü gördüğü halde kopamayanlar ...Toplumdaki kadınlarımızın eş seçimleri mi yanlış ? Evlilik baskısı mı bu yanlış seçimi hızlanırıyor ? Sorulması gereken çok soru var aslında
Nasıl intikam alıyorsun söyle bizde alalım canımKadın nefretinden oluyor. En eğitimlisinden cahiline, kadına şiddeti maruz görüyor türk erkekleri. Bkz:ekşi sözlük
Nefrette öyle bir boyut atlamış ki bu sığırlar, kadının şiddeti hakettiğini bile doğrudan söylerler. Her başlıkta nefret kusar, aşağılarlar.
Güya en eğitimlileri(!) böyle embesil olan bir ülkeden ne beklersin ki. Sal gitsin. Ben, bana denk gelenlerden şahsi intikamımı alıyorum.
Yaşasın pasif direniş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?