Kadın cinayetleri, kadına şiddet

salalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
65
49
3
46
Canım çok sıkkın haberlerden, nasıl çözülür bu sorun ?

Kadınların yanlış eş seçimi yüzünden mi böyle oluyor ?

Erkeklerin aşırı özgüvenli yetiştirilmesi yüzünden mi ?

Gecenlerde daha... birisi karisini baldinizi kayinvalidesini ve karisinin amcasini vurmuş bunlardan 3 u ölmüş.. Adam kafasina silah tutuyor kendini vuramiyor tabi.. unu ikna ediyorlar ve anne babasi ogluna sarılıyor ... Opuyorlar... Ben bu haberi gordum ve tum umudumu yitirdim.

Cozum mozum olmaz.

Cok yazık bir insan kolay mı dünyaya gelip yetişiyor ?

Toplumdaki kadınlarımızın eş seçimleri mi yanlış ? Evlilik baskısı mı bu yanlış seçimi hızlanırıyor ? Sorulması gereken çok soru var aslında

Reactions: 000

Aynen katiliyorum. Evlenirken kasina gozune bakmak yerine karaktere de bakmak lazim. Asigiz, seviyoruz, evlenicez modundan cikip sorgulamak lazim.

Toplumdaki kadınlarımızın eş seçimleri mi yanlış ? Evlilik baskısı mı bu yanlış seçimi hızlanırıyor ? Sorulması gereken çok soru var aslında
Bulunduğu çevreye göre değişir. Erkenden tanımadan evlenenler, gerçek yüzünü gördüğü halde kopamayanlar ...

Sadece erkek hakları diye bir şey yoktur, çünkü kadın da çocuk da hayvan da en çok erkeklerin yüzünden mağdurdur
Maalesef ataerkil düzenin meyveleridir

Erkek çocuğunu da yetiştiren annedir deniliyor ama maalesef baba, babaanne dedeler ve tüm geniş aile erkek çocuğu üzerinde olumsuz davranış ve yönlendirme de bulunabilyorlar ve annenin gücü de bir yere kadar oluyor ne yazık ki

kesinlikle eş seçimi bence. insanlar eşlerini yeterince tanıyamıyor sanırım. tabii sebeplerde önemli, neden yapılıyor, niçin yapılıyor, onca geline yazık oluyor, analar o kızları, bu hale gelsinler diye mi büyütüyor, yazık oluyor çok yazık. ne desek boş.

Erkeğin özgüvenli olmasıyla ne alakası var kadın cinayetlerinin?
Şiddeti kadın yada erkek olarak ayırmanında doğru olmadığını düşünüyorum ben,kadina şiddet diyerek aslında olayı birazda meşrulaştırıyoruz gibi.

Sadece eşlerinden değil, sevgililerinden, babasından, abisinden de şiddet görüyor kadınlar.

Eğitim en temel sorunumuz bence ve yetiştirilen ailelerin yapısı, kadını bakışı hepsi etkiliyor malesef.

bana kalırsa alt yapısı olmayan bir topluma getirdiğin her yenilik sonrası yaşanan yozlaşma derim
babaları karılarını insan yerine koymayan evlerde yetişmiş erkek evllat
kız kardeşi ikinci sınıf görülen bir abi yada erkek kardeş
toplumun sen erkeksin sen yaparsın sen aslansın dediği adama kadın hakları diye önünde durursan o hakkı yok sayar ortadan kaldırmaya çalışır
çürük bir temel üzerine bina dikenezsin yıkılır

Bu ülkede sadece kadın değil hayvan cocuk adam insan (!) olmak da cok zor.Her an eşiniz cocugunuz kardeşiniz dayınızın oglu amcanızın kızı tarafından öldürülebileceğiniz gibi yolda hiç tanımadığınız bir adam bir kadın veya bir cocuk tarafından bile öldürülebilirsiniz. Ülkece manyak bir hal aldık. Hakkımızda hayırlısı

Hiçbir özgüven suçlu da olsa suçsuz da olsa bir insanın canını almanız hakkını getiremez. Temel sorun; eğitim. Medenilik gösteremiyoruz Türk halkı olarak. Konuşmak, yapıcı eleştiri yaparak tartışmak varken kavga ediyoruz. Anlaşamayabilirsin, e o halde boşan. Bir insan neden anlaşamadığı için eşim dediği kişiyi öldürür ki? Medeni insanların yapmayacağı durumlar, ben bundan kaynaklandığını düşünüyorum.

Sadece kadın değil. Çocuk, hayvan hepsine karşı aynı durumlar...

Kadın nefretinden oluyor. En eğitimlisinden cahiline, kadına şiddeti maruz görüyor türk erkekleri. Bkz:ekşi sözlük

Nefrette öyle bir boyut atlamış ki bu sığırlar, kadının şiddeti hakettiğini bile doğrudan söylerler. Her başlıkta nefret kusar, aşağılarlar.

Güya en eğitimlileri(!) böyle embesil olan bir ülkeden ne beklersin ki. Sal gitsin. Ben bana denk gelenlerden şahsi intikamımı alıyorum.

Yaşasın pasif direniş.

Çok güzel kaliteli yorumlar görüşler okuyorum, tebrik ederim arkadaslar

Bence temel sorun insanlar kendilerini sıfır geliştirmeden sagdan soldan topladıkları "kurallari" uygulamaları. Bu cocuk yetiştirirken başlar. Toplumun her yerine yayılır

Nasıl intikam alıyorsun söyle bizde alalım canım

benım dusuncem erkeklerın yanlıs yetıstırılmesı
kabahat erkek annelerınde
ogullarını sırf pipilerı var dıye göge cıkarmazlarsa cınsıyetcı egıtımden ote ınsan olarak yetıstırırlerse sorun kalmayacak
sorunlu yetısmıs erkek olmazsa yanlıs tercıh yapan kadında olmamıs olur
kavun degıl kı bu koklayasın kadınlar ne bılsın erkegın içini zihnıyetını

bunun ıcın kadınların kendını dogru yetıstırmesı
ogullarını dogru yetıstırmesı gerekır yanı bır cocugu dogru yetıstırmek ıcın bızım dogru olmamız gerekır once
yanı tum suc yıne kadında o adamları doguran kadınlar netıcede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…