Yer mi kendini vurmakGecenlerde daha... birisi karisini baldinizi kayinvalidesini ve karisinin amcasini vurmuş bunlardan 3 u ölmüş.. Adam kafasina silah tutuyor kendini vuramiyor tabi.. unu ikna ediyorlar ve anne babasi ogluna sarılıyor ... Opuyorlar... Ben bu haberi gordum ve tum umudumu yitirdim.
Cozum mozum olmaz.
Bak bunu yazacaktım erkek çocuğunuda anne yetiştiriyor baba amca dayılar bu noktada ne yapıyorSadece erkek hakları diye bir şey yoktur, çünkü kadın da çocuk da hayvan da en çok erkeklerin yüzünden mağdurdur
Maalesef ataerkil düzenin meyveleridir
Erkek çocuğunu da yetiştiren annedir deniliyor ama maalesef baba, babaanne dedeler ve tüm geniş aile erkek çocuğu üzerinde olumsuz davranış ve yönlendirme de bulunabilyorlar ve annenin gücü de bir yere kadar oluyor ne yazık ki
+100000Kadın nefretinden oluyor. En eğitimlisinden cahiline, kadına şiddeti maruz görüyor türk erkekleri. Bkz:ekşi sözlük
Nefrette öyle bir boyut atlamış ki bu sığırlar, kadının şiddeti hakettiğini bile doğrudan söylerler. Her başlıkta nefret kusar, aşağılarlar.
Güya en eğitimlileri(!) böyle embesil olan bir ülkeden ne beklersin ki. Sal gitsin. Ben bana denk gelenlerden şahsi intikamımı alıyorum.
Yaşasın pasif direniş.
cidden ya yazin memlekete gittim hayretim şaştı resmen düğün salonu tutulmus bir pipi kesildi diye anne abiye giymis sunnet annesi oluyormuş akrabalar da düğün havası oylece bakakaldim benim de oglum var hastanede yaptiricam kimsenin duymasına gerek bile yok nedir bu yani anlamak mümkün degilBenim teorim sunnet ve su pipiye yuklenen sacma anlam (sunneti dugun seklinde kutlamak, yani pipi cok cooook onemli kafasinda olmak)
Bencede sizin oğlunuz kızlardan uzak dursunaldatan kadına veya 1 yıl yapılan evliliklerde bile ömür boyu nafaka ve annenin boşandığı adamı çocuğuyla vurmaya çalışması nafaka ödeyemeyen işsiz adamın hapse girmesi boşanmaya nişanlısıyla gelen kadınlar
kısacası karısının sevgilisiyle harcaması için her ay para ödemek zorunda kalan erkekler şiddet gösteriyorsa anlarım. çünkü adam nafaka ödemediği için hapse girecekse bari öldüreyim de öyle gireyim der. o yüzden insan öldürmenin cezasıyla boşanmanın cezasının aynı olmaması gerekir.
özellikle kusurlu tarafın nafaka veya tazminat almaması gerekir.
kadına şiddetten herkes bahsetmiş ben de bu konuya değineyim dedim.
oğlum var kızlardan uzak dur diyorum. sevgilisi olsa taciz etti diyebilir evli olsa sorun çıksa boşansa bi dert boşanmasa bi dert.
kızlardan uzak dur diyorum. bunu iyice öğrendi. kızlar kovalıyor anne diyor. aman yavrum sen kaç temas olmasın diyorum. aynı okuldayız kaçarken gördüm oğlumu.
kadına şiddeti öğretirken erkeğe şiddete dönüşmesin olay.
malum biz her şeyi uçlarda yaşayan bi ülkeyiz.
kesin bu yazımı da şikayet eden çıkar. bekliyorum senden böyle bi performans kk.
Aynen öyle. .... Hiçbir anne "göster bakalım pipi yi" demez ya da hangi kadın oğlu olmuyor diye kocasını boşar yada aldatırBak bunu yazacaktım erkek çocuğunuda anne yetiştiriyor baba amca dayılar bu noktada ne yapıyor
Erkek çocuğun hayatta ilk aldığı örnek kendi babası değil mi
ben öyle eğitiyorum malum zamanımızda kezban çok.Bencede sizin oğlunuz kızlardan uzak dursun
kadınları öcü olarak tanıtmanız ılerıkı yasantısında nasıl etkı edecek farkında mısınızben öyle eğitiyorum malum zamanımızda kezban çok.
Öyle evetben öyle eğitiyorum malum zamanımızda kezban çok.
ben öyle eğitiyorum malum zamanımızda kezban çok.
Anladigim kadariyla ogretmensiniz , oglunuzun hic flortu olmayacak mi?ben öyle eğitiyorum malum zamanımızda kezban çok.
Ah milanaAnladigim kadariyla ogretmensiniz , oglunuzun hic flortu olmayacak mi?
Hic flort etmeyen bir erkek cocugunun saglikli yetisecegini mi dusunuyorsunuz gercekten?
Ya orasi oyle , o kadar sasiriyorum ki bu zihniyete cidden nutkum tutuluyor be darkcimAh milana
Flortu olsa nolur olmasa nolur
Boyle degisik bir annesi var. 1-0 yenik evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?