Kadın cinayetleri, kadına şiddet

Erkek çocuk, gece gezebilir, içebilir, küfür edebilir vs vs rahatlığı ile büyüyor. Sınırları çizgileri yok. Ahlaksızlıklarına bile toplum hoşgörü gösteriyor. Sonuç bencil saygısız kuralsız hesapsız adamlar. Hayır dendiğinde şoka giriyor. Ben erkekimmm naraları ile dayak cinayet vs. Herşeyi hakları görüyor. Anne babası da hala oğlumu onlar delirtti üüüü yapıyor. İğrenç bir döngü devam edip gidiyor.

Kadin cinayetleri nasil onlenir

1. Once insana saygi duymayi ogreteceksiniz cocuklariniza
2. Toplumda tek olmadigini bilecek , tum insanlar degerlidir , bu bakis acisiyla yetisecek , sadece insan oldugu icin toplumdaki her bireye saygi duyacak
3. Tum insanlar cinsiyet gozetmeksizin esittir , erkek kadindan ustun degildir , herkes insan , bu bilincle buyuyen cocuk zaten karsisindaki kadini degersiz goremez yada kendisini kadindan ustun gormez , aklina bile gelmez
4. Flortlesmek normaldir , cocuklarinizin flortune izin verin ki toplumda kadin kolu gorunce tahrik olan sapiklar olmasin

Bence kadın cinayetlerinin en büyük sebebi medya..ballandıra ballandıra anlatıp detay verip,ozendiriyorlar.

Yer mi kendini vurmak
O aileden öyle bir evlat çıkması çok şaşırtıcı değil zihniyet şu
Oğullar değerli çünkü
oğullar tecavüz edebilir kızlar açık gezmesin
Oğullar karılarını aldatabilir kadın olsun eve bağlasın
Oğullar istediği kızla gezsin tozsun sevişsin evleneceği kız bakire olsun
Kız olaydı onlar koruyalardı kendilerini

Oğluşları kadın dövebilir kemiklerini kırabilir Allah bilir nasıl delirtiyse zaten gelinin dili sivri
En son kadın öldürür namusunu temizlemiştir öldürmüş kurtulmuştur nasıl olsa 2 yıl sonra cezaevinden çıkacaktır
Toplumumuzda bu ve bunun gibi zihniyetlere sahip o kadar çok kadın erkek var ki niye yaşayamaz hale geldik çok sorgulamamak gerek

Kadınlar kulubünde bile bu görüşleri savunan açık açık yazmayıp alttan söyleyen o kadar çok insan var ki

En son Şule çet cinayeti orada kızım diye ağlayan insanlar varken sanık yakınlarından biri kızın o saatte neden oradaymış onu sorgulayacaksın dedi
Yani tecavüze uğrasanda kaldırılıp camdan atılsa da kadın olarak sen suçlusun

Almanya'da tecavüze uğrayıp öldürülen genç kız için Türk erkeğine müebbet hapis cezası veriliyor adamın annesi ne yapıyor
Gidip kızın fotoğrafına tükürüyor

Sonra biz şaşırıyoruz nereden geldi bu insanlar diye

Bak bunu yazacaktım erkek çocuğunuda anne yetiştiriyor baba amca dayılar bu noktada ne yapıyor
Erkek çocuğun hayatta ilk aldığı örnek kendi babası değil mi

+100000
En eğitimliyim diyenin ağzından belalı küfür eksik olmuyor

Benim teorim sunnet ve su pipiye yuklenen sacma anlam (sunneti dugun seklinde kutlamak, yani pipi cok cooook onemli kafasinda olmak)
cidden ya yazin memlekete gittim hayretim şaştı resmen düğün salonu tutulmus bir pipi kesildi diye anne abiye giymis sunnet annesi oluyormuş akrabalar da düğün havası oylece bakakaldim benim de oglum var hastanede yaptiricam kimsenin duymasına gerek bile yok nedir bu yani anlamak mümkün degil

Bencede sizin oğlunuz kızlardan uzak dursun

Bak bunu yazacaktım erkek çocuğunuda anne yetiştiriyor baba amca dayılar bu noktada ne yapıyor
Erkek çocuğun hayatta ilk aldığı örnek kendi babası değil mi
Aynen öyle. .... Hiçbir anne "göster bakalım pipi yi" demez ya da hangi kadın oğlu olmuyor diye kocasını boşar yada aldatır
Erkek torun diye daha çok üstüne düşüp ayrımcılık yapılmıyor mu?

Bence sorunlu, psikopat insanlar da tek günah keçisi kadınlar olmamalı

ben öyle eğitiyorum malum zamanımızda kezban çok.
kadınları öcü olarak tanıtmanız ılerıkı yasantısında nasıl etkı edecek farkında mısınız
evlenecek kızı olacak kadın ıs arkadasları kadın personellerı olacak
bır kadına prenses gıbı davranan bır erkek kralıcenın elınde buyumus demektır

Vallahi ben 10 çocuğumada “insan sevgiyle yaşar”ı öğretsem de, 1 sevgisiz çocuk gelip hepsini darmadağın ediyor. Kimi zevkine acı çektiriyor, kimi öyle acılar yaşıyor ki öfkeden ibaret hale geliyor. Domino taşı gibi bütün topluma yayılıyor bu tohumlar. Bizede bi dexter lazım galiba.

Alıntılayarak polemiğe girmek istemedim ama... Umarım ifşa olmam. Kezban benim rahmetli anneannemin ismiydi. Lütfen isimleri alet etmeyin eleştirilere ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…