kadın dediğin cilveli olur...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pd44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede kötü niyeti olmayabilir ama herkesin zevki başkadır neyseeee eşinde yanınızdayken bak annem böyle böyle diyor bişeyler alsam mı falan de belki eşinde annem alcaksa olur der parayı o vercekse neden olmasın

burda aslında en önemlisi senin eşinin ne istediği belki seni doğal seviyodur süslü sevmiyodur bunu bilip ona göre hareket etmek çok daha önemli bence.Hem insan eşinin ne istediğini de az çok bilir ya.Kaynanayı bende kötü niyetli bulmadım demekki seni benimsiyor seviyor ki oğlunun da gözüne hoş gözük istiyor.Yoksa amaaan banane derdi yani

bencede kv niz iyi niyetli.sanırım sizin giyiminizi, halinizi beğenmiyor.kendincede tatlı dille sizi kırmadan önerilerde bulunuyor.bence değerlendirin.ama durumunuzun sıkışık olduğunuzuda dile getirin.bunda çekinecek bişey yok.sonuçta ev almışsınız.

keşke benim kv de sizinki gibi olsa.benim kv bana sürekli eskilerini atma evde giyersin der:)üstümde farklı bişey gördüğünde yeni mi aldın der.ne gerek var der gibi:))

bizde ablama aynısını yapıyoruz amaç kötü değil aslında sadece bakımlı olmasını istiyoruz.
annem kesinlikle makyaj yapmaz namazlı abdestli ancak insan kayıtsız kalamıyor evladına işte
annemde ablama der hadi gel saçını boyat,bak bu ceket güzel kalem cek falan.
ablam boşandı geldi,boşandığından beri onu bakımlı yapmak için uğraştık azda olsa yol katettik ammmma velakin acayip derecede bir alışveriş düşkünü yaptık
bunlar normal kırmadan söylüyorsa ne ala ne güzel bence kaynananız iyi niyetli

İyi niyetli davranıyor gibi ama siz 25 yaşına gelmiş bir kadınsınız.
Onun istediği gibi olmak zorunda degilsiniz ki...

Kırmadan sizin zevklerinize saygı duyması gerektiğini söyleyin...

Eger bunu oglunun gözü dışarı kaymasın diye yapıyorsa,
bilin ki oglunun gözü hiç içerde olmamıştır...

Sonuna kadar katılıyorum :) Allahım banada sizinkisi gibi kaynana nasip etsin. Gerçi son derece bakımlıyım böyle birşey diyeceğini sanmıyorum ama dese bile asla kırılmam beni süslemesi çok hoşuma gider

canım sanırım sureklı olarak kayınvalıdenızın evınde kalmıyorsunuz ?

eger gecıcı olarak kısa surelıgıne kaldıysanız muhtemelen kolusuna

komsusuna senı gostermek olmustur amacı .var boyle kayınvalıdeler

gelınlerını susler puslerler kolu komsuya sukse yapmak ısterler :)

ben kv ye gittigimdede gel sana etek alalim diyordu :)))
2 ay salladim he olur tamam diye - iki senede bi goruyorum zaten -
etek giymene etek, pantalon giymeyene panatalon al demek bence çok saçma
giyecek olsa gider alir kv demesine gerek yok
iki vakit arasi iki saat oynuyor,2 saat için oje mi sureecekmi$iniz :)

bence he deyip geçin, içinize atmanizada gerek yok
1 yilda bi kaç defa goryorsaniz idare edilebilir sanki

kv sizi degi$tirmeye çali$iyor o kesin de neden onu bilemiycem
gorucu usulu kendi de begenmi$ siz evlenirken sonuçta

Amacını Tam Olarak Bilemeyiz de Niyeti Pek İyi Gelmedi Ya Sizden Utanıyor Ya da Oğlu Söyletiyor Söylediği Şeyler Güzel Olmasına Güzel de Hakaret Tarzı Olmuş Bence Ayrıca Masrafları da Karşılayacak mı :26:

ben anlamadım ama burda konu sahibinin ne istediği önemli değil galiba, kv ya da kocanın isteklerine göre mi ne yapacağına karar verecek. saç onun, beden onun. niye birilerine beğendirmek zorunda olsun ki kendini. kocası da eğer gözü dışarıdaysa, hülya a....r olsa aldatır, bunun cilveyle bakımla da alakası yok yani.
ondan sonra da yok kadın meta olmasınmış da, yok bilmem ne. biz kendimiz seversek kendimizi bu kadar metalaştırmayı, erkekler tabi sever.
hayret

ben kv nizin kötü niyetli olduğunu hiç sanmıyorum. gereksiz samimiyete girmiş.

benim aklıma farklı bir sebep geldi.
acaba eşinizin sizden önceki sevgilisi/sevgilileri çok süslü püslü, bakımlı kızlar mıydı? belki onlara göre daha sade olduğunuzu düşündüğü için, eşinizin gözünün dışarıya kayma ihtimali olmasın diye söylemiş olabilir.

eğer dışarı çıkıp çok gezme durumlarınız oluyorsa, arkadaşların dediği gibi etrafa gelin' ini iyi göstermeye çalışıyor da olabilir...

bence objektif olarak dediklerini değerlendirmeye alın. biraz süse ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız dikkat etmeye çalışın. parayla çok ilgisi yok giyimin bence. her fiyata güzel kıyafet aksesuar almak mümkün.
eğer düşünmüyorsanız, halinizden memnunsanız; ben de eşim de görüntümden memnun, siz de rahat olun, deyin...
ona kıyafet aldırmanıza veya kendinize bir sürü eşya almanıza gerek yok.

Son düzenleme:
Haydaa önemli olan kaynananın ne sevdiği değil hatta kocanın bile sevdiğinden
evvel senin ne sevdiğindir!
Ne haddini bilmez insanlar var. Yerinde olsam benim tarzım bu kocam da
beğendi ki evlendi teşekkür ederim ama ben sevmiyorum çok takıp takıştırmayı
derdim...Bir de tavsiyem mesafeli dur senle bu kadar rahat muhabbet edemesin
Yaşadım ben de şakalaştım falan,haddini bilmeyen insanlar hepten yoldan çıkıyor.
Gerek yokmuş şakaya falan da kaynananın kaynana olduğunu unutma arkadaşım.
eşinle paylaşmana gerek yok cevabını kendin ver. Ben böyle kendimi güzel buluyorum
de.. O neymiş öyle yahu kimi o ne süs püs ayıp diye söylenir kimi de tak takıştır diye
Virgül müyüz biz eğilelim her çeşit kaynana tipine?

belkide esiniz annesine demistir sizi süslü olmaya tesvik etmesi icin.
esiniz size direkt diyememistir belki süslen püslen sunu yap bunu yap diye, annesini araci etmis olabilir.

Kayın valideniz çok absürt şeyler söylememiş.
Bakımlı olmak bence herkes için geçerli ve öyle çok bi paranızın da olmasına gerek yok bunun için.
Ufacık bir aksesuar bile sizi ne kadar değiştirir farkında mısınız ?
Gözünüze bi kalem sürmek, Kolunuza şık bileklik takmak bambaşka biri yaratabilir.
Ayrıca bu kadar dile geliyorsa bu konu eşinizle konuşun madem bakalım o sizi böyle süslü püslü görmek istiyor mu ?

amannnn bacım parasını kendi verecek olduktan sonra dert etme..ne konular okuyoruz burada ne kaynanalar var..keşke hepsi seninki gibi olsa...

hazır çeşmenin suyu akıyorken sende doldur dodurabildiğine..zaten kadın dünden razı..sen istemiyorsun ya kendi teklif ediyor..varsa içinde ukte kalan birşeyler onları aldır mesela...

Son düzenleme:
Anlammadim gitti , KV aldirmasalar kizarsiniz özenselere kizarsiniz, hep bu kv lermi kötü ya?

Bi arkadasin dedigi bibi, baska biri söylese bunlari yani arkadas kardes vs hic gicik olmasiniz.

Kadin sonucda taniyor oglunu biliyor az cok, ne sever ne sevmez, belki düsünüyordur benim gelin biraz sönük kaliyor ben uyarim ki oglumun gözü kaymasin.
Bence gayet güzel bir davranis, haaa borclu olupda herseyi alamasiniz onu anliyorum, amma sizde ozaman bunu belirte bilirsiniz.

burada sizin tercihiniz önemli onun istediği bir gelin olmak zorunda değilsiniz, kayınvalideniz kötü niyetli olmayabilir ama siz istemiyorsanız yapmayın tabiki... eşinizin söylettiğini hiç sanmıyorum ama söyletiyorsa bir isteği varsa direk size söylesin zaten ortaya çıkar yakında..

ben arkadaşlara katılmıyorum, makyaj yapmak zorunda değilsin, takı takmak zorunda değilsin ,giymediğin bir şeyi giymek zorunda değilsin, bunları yapmayınca da insan bakımlı görünmez, bakım=süslenmek olmuş artık..

kayınvalideniz bir daha şöyle yap dediğinde ben onu giymekten/sürmekten hoşlanmıyorum de bir daha söylemez söylerse de yine hoşlanmıyorum de, eninde sonunda susmayı öğrenir

benim kuzenimin kayınvalidesi daha beter biri. herşeyini kv seçermiş, ararmış şu mağazadayız gel dermiş, seçtiklerini denettirirmiş alırmış. giyinmeyi bilmiyorsun sen demiş hatta kuzenime. kayınvalidesi beğenmeden bir bluz bile alamıyor o. neler var neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…