kadın dediğin cilveli olur...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pd44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya söylediğim çok paranoyakça olabilir ama kayınvalidem bana böyle bir şeyi söyleseydi ben direk "ya bu adamın gözü dışarda kayınvalidem de bunu biliyor, anlıyor bana direk söyleyemiyor da beni bakımlı yapmaya çalışıyor ki oğlunun gözü dışarıdan eve dönsün" diye düşünürüm. bir çoğunuza saçma gelebilir ama kadın gerçekten iyi niyetli olabilir; sonuçta oğlum seni aldatıyo bi kendine çeki düzen ver kadın gibi ol ki aldatmasın diyemez ya.. aldatılmayı hiçbir şey mazur gösteremez tabi aldatmasın diye kendimi yırtmam :) ama o kendince öyle düşünüyor olabilir. bunlar sadece bir fikir tabi kimsenin aklını bulandırmak istemem..:26:

Takma kafana...Sonuçta kv oğlunun gözü senden başkasını görmesin diye böyle laf etmiştir , üzülme boşuna...
Ya başkalarının kv si gibi aranızı bozmaya çalışsaydı daha kötü olurdu değil mi..?

öncelikle önem verip fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
tek tek hepinizin yorumlarını okudum.
bazı arkadaşlar konu komşuya göstermek istiyor demiş. bak bu doğru beğenilmemi istiyor. ama çevresindekiler de çok beğenir beni.( hatta arkadaşlarından oğluma senin gibi arkadaşların varsa görüştürelim diyenler bile var )

bir arkadaşın söylemesi ile dank etti bana. eşimin benden önceki kız arkadaşı gelmiş eve. belkide onun bıraktığı bir iz vardır.

acaba bu söylediklerini kızına da söylüyor mu? görümcem de öyle aman aman bakımlı değildir.

tamam kıyafet konusunu anlarım giy demesini de anlarım. bu cilve ne alaka? sen nerden biliyorsun benim evimin içindekini?
işte bu da bana eşimin görümceme hooopp ordan da annesine lafların gittiğini getiriyor aklıma. ama eşimin de özel hayatımızı anlatmayacağından eminim.

şimdi oğlu aman aman olsa gözü dışarı gitmesin demekte haklı. yani aman aman derken eşim de öyle giyineyim alayım güzel görüneyim derdinde değildir ki

ve her şeyden önce bakımlı derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz?

temizlikse temizliğime dikkat ederim. abdest dolayısıyla tam makyaj yapamasamda onun yanındayken sürmemi ve rujumu sürmeyi eksik etmem her vakitte tazelerim.

saçlarmı maşa yaparım ya da düzleştirirm. kulağımda küpe de olur hep.
ve ben öyle anne ve babaların yanında eşimle samimi olamam. sarılamam öpemem dokunamam. yani bunlar benim alışık olmadığım durumlar. halbuki görümcegil de tam tersi. el ele tutuşarak otururlar sarılırlar birbirlerine yani ben böyle görmediğim için acaba benim kaynana bunlar benim yanımda böyleyse mesafeli ise evde de benim gelin böyle uzak duruyordur diye mi düşünüyordur?:18: (ki kaynanam görümcemin doğumuna hastaneye kızının altın bileziklerini getiren kadın. kız canının derdinde kıza bileziklerini taktırdı orda )
ve ayrıca eşim süsü püsü sever.
ben eşime uygun dille söylesem mi annen böyle söylüyor sen ne diyorsun? sen ne dersen onu yapıcam diye?( gerçi bizimki anneci her zaman ki gibi annem haklı der ama)

bence kaynananız size iyilik yapıyor oglunu biliyor yada başka bişeyler sezdigi için size yükleniyor güzel bi yüklenim açıkcası :))

Eşiniz bile karışmıyorsa annesi hiç karışmamalı
Sizin borçlarınızı bilmiyor mu annesi ? Onu al bunu al şundan giy demek kolay tabi..

mesela biz sürekli eşimle birbirimize aşkım hayatım vs.diye hitap ederiz.ailelerin yanındada öyle konuşuyoruz çünkü alışkanlık var.elele oturmasakta yanyana otururuz şakalaşırız ne bilim arada birbirimize dokunuruz.yani bi şekilde evdeki yaşantımız gittiğimiz yerlerdede az çok belli olur.abartmayız ama alışkanlıklar var resmi olamayızki. belki sizde böyle şeylerin olmadığını görmek kv nizi düşündürüyordur????

ayrıca eşinizde süsü püsü seviyor kvniz seviyor.sizde biraz daha abartabilirsiniz.şimdi arkadaşlar bana kızacak onlar içinmi yaşanır kendin nasıl rahatsan öyle ol falan diyebililer.ama ben bunlara katılmıyorum.o zaman evlenmiceksin tak başına rahatça yaşayacaksın.

son olarakta bütün bunlar eşinizin lafları olabilir.annesine yansıtmış olabilir.yoksa kv deler böyle bir çaba içerisine neden girsinki.nie kendini yorsun.

ben kaynanızı çok şirin buldum. bazı kaynanalar gelininin etraf tarafından begenilmesini, takmasını takıştırmasını çekemezler. ne güzel ki çok şanslısınız

ve kaynananız cok haklı erkekler bakımlı ve cilveli adın sever.

eminim sizde çok bakımlı ve güzel bir bayansınızdır. ama erkekler bu konuda aç gözlü malesef

aslında sızın gıbı dusunuyorum ama su var maddı durumada yardım etsın madem ıyı nıyetlı bakımda para ıstıyor ve sureklı mudahale bırzaman sonra can sıkıcı olabılır helekı kayınvalıde ıse annesı olsa bıle ınsan sıkılır

kayınananı sevdim ,senin için bişeyler yapmaya çalışıyor ne güzel işte ,öpte başına koy ,seni küçümsemiyor en azından beğenmediğini dile getirmiyor açıkça, saygılı kadın ,şunu bunu alalım diyerek anlatmaya çalışıyor ,yapmasada yapmıyor derler ,kıymet bilin bence ..

ben kv'ni iyi niyetli gördüm bence altında bişey aramak yersiz.

Benim kayınvalide de derdi..bir iki kere şık göründüm gözüne majkayjlı falan... Bir iki yıldır karışmıyor.. Herhalde beni öyle gördü diye tahminediyorum...

Bence sen de deki anne evde eşimin istediği gibiyim..dışarı çıkarken yapmamı istemiyor o yüzden sen beni öyle göremiyorsun de bakalım bi daha karışcak mı..

arkadaşım biliorum böle çok rahatsın doğalsın ki bende çalışmasam eşofmanla gezerdim heralde
eşin senden memnunsa sen eşinden memnunsan şöyle 1 ay boyunca saçların hep dalga dalga olsa böle volümlü yürüdükçe dans etse her gittiğin yere kaynanla gittiğin tabi, topuklu ayakkabı giysen ,parfüm kokun 1 kilometre öteden duyulsa , suratında sana yakışan ama hafif abartılı bi makyaj olsa , mutlaka güzel güzel kıyafetlerin vardır 4-5 sefer giysen taksan takıştırsan şöyle , bide kaynana şuh davransan azcık cilveli konuşsan eşine demiorum bak kaynana:)))
hani düğüne bayrama buluşmaya giderken yaparız ama kaynanı her gördüğünde böle olsan 1 ay boyunca
sonrada ''anne ya sen bu ara biraz çöktün mü sanki? bu pantolonda sana pek bi yaşlı işi durmuş diye böle gözlerini süze süze konuşsan belki ne hissettiğini anlar:))) ve bunu sana sürekli sölemekten vazgeçer
ha ama yok eşimde aynen bunu ister diosan eşinle dışarda bi kaç kere dolaş bakalım böle yolda orda burda diğer erkeklerin gözü takılsın sana bak bakalım eşin bidaha isticekmi dışarda yapmanı hatta yapma falan die rica bile edebilir belki aynı taktik kaynanan üstündede işe yarar:)))

bunu tuttum denemeye değer teşekkür ederim

benim teyzem gıbı senin kaynanada..geline sürekli şık giyin falan dio.hatta el öpmeye götürürken geline o üstündekileri cıkar al şu parayı kendine topuklu ayakkabıyla elbise al demis.gelind aldıydı.bazıları öle cnm gelinlerini çok şık istiyolar

bende kayınvaldenizin kötü niyetli oldugunu dusunmuyorum....bakım konusu göreceli bi kavram...düsüncelerinizi belirtin derim...

kayınvaliden belki kötü niyetli değil ama bana da böyle konuşan kişiler olursa biraz bozulurum açıkcasıben zevksiz bir insan değilim ki diye düşünürüm.ayrıca böyle bir beklentisi varsa kocamın bana söylemesini tercih ederim sen yine de canını sıkma anne parasını vereceksen hemen alırım giyerim de malum bakım süs püs birazda maddiyata bakar böyle dersen sana akıl vermekten vazgeçebilir

bana da kayınvalidem dese keske
benımkı de alya rujun cok koyu değilmi kızım der yada sacını boyatma ne gerek var kendı rengı guzel , yada yıne mı elbise aldın azcık paranızı tutun der

Bendeki daha farklı bir model kayınvalide idi Mesela 5 yıl önce kahverengi tonlarında önden fermuarlı vücuda oturan bir elbise almıştım ...Bana sadece nereden ve ne kadara aldığımı sordu ..2 gün sonra işyerinde bir problem çıktı ve oğlumu almaya yetişememe durumum vardı..Kayınvalideme rica ettim o gitti oğlumu almaya...İşyerindeki problem umduğumdan kısa sürede çözülünce bende okul çıkışına yetiştim..Arabadan indim okul kapısına doğru yürüdüm....
Sonra geriye dönüp koşarak arabay yeniden bindim... Çünkü sevgili kayınvalideciğim o gün üzerimde olan o kahverengi elbisenin cart pembe tonlarda olanını almış giyinmiş gelmişti Sorun sadece pişti olmak değildi..Benden 30 yaş büyük 30 kg fazla ve 15 cm kısa bir hatundu aynı zamanda

Bu olayı sonrasında defalarca ikiz gibi giyinerek yaşadım..

Şükredin yani sizinkine

ne kadar iyi niyetli olursa olsun sizi buraya yazacak kadar zorlamış anlaşılan..belki niyeti kötü değildir..konuşun fazla müdahalesinden rahatsız olduğunuzu..sizi bu kadar bakımlı olmaya teşvik eden , akıl veren bir kadın , bunları konuşabileceğiniz kadar da medenidir heralde..yok değilse de lafı bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın..

benım kv de oyledır hep kendı kızlarını anlatır cok guzel gıyınıyorlar falan dıye bana gelınce gıyınemıo muamelesı yapar.hatta bıgun çantam çok hafif üstü soyulmustu bende atmayı dusunuodumda okadar kucukkı gorunmuo bıle neyse ogunde takmısım gordu yok sen benım gelınımsın bıdaha takma sakın at bunu falan demeye basladı o an kendımı cok kotu hıssttım.belli bile olmuyoduhalbukı o irdeleye irdeleye buldu bı kusur.bigunde kv oturmaya gıttık esortman vardı altımda bianda karsıya gezmeye gıdelım dedıler kalktık gıttık yok basladı o altındakı olmamıs gel yenı alalım sımdı ustunden cıkarma falan demeye
kendını begenmıslık yapmak ıstemem ama herkes gıyımımı cok begenır marka alırım pahalı alırım daha ıyı dursun dıe ama asla begendıremem kendımı hep kendı kızları süslü ben pasaklı.bu kv sorunları ne anlamadım kı
bana kalırsa bırdaha onun verdıgı seylerı kabul etme ben asla almıyorum eskılerını verıyo cunku bana.
ve kendın gıbı ol bu benım tarzım de
namaz kılıosun oje sur dıo cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…