öncelikle önem verip fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
tek tek hepinizin yorumlarını okudum.
bazı arkadaşlar konu komşuya göstermek istiyor demiş. bak bu doğru beğenilmemi istiyor. ama çevresindekiler de çok beğenir beni.( hatta arkadaşlarından oğluma senin gibi arkadaşların varsa görüştürelim diyenler bile var)
bir arkadaşın söylemesi ile dank etti bana. eşimin benden önceki kız arkadaşı gelmiş eve. belkide onun bıraktığı bir iz vardır.
acaba bu söylediklerini kızına da söylüyor mu? görümcem de öyle aman aman bakımlı değildir.
tamam kıyafet konusunu anlarım giy demesini de anlarım. bu cilve ne alaka? sen nerden biliyorsun benim evimin içindekini?
işte bu da bana eşimin görümceme hooopp ordan da annesine lafların gittiğini getiriyor aklıma. ama eşimin de özel hayatımızı anlatmayacağından eminim.
şimdi oğlu aman aman olsa gözü dışarı gitmesin demekte haklı. yani aman aman derken eşim de öyle giyineyim alayım güzel görüneyim derdinde değildir ki
ve her şeyden önce bakımlı derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz?
temizlikse temizliğime dikkat ederim. abdest dolayısıyla tam makyaj yapamasamda onun yanındayken sürmemi ve rujumu sürmeyi eksik etmem her vakitte tazelerim.
saçlarmı maşa yaparım ya da düzleştirirm. kulağımda küpe de olur hep.
ve ben öyle anne ve babaların yanında eşimle samimi olamam. sarılamam öpemem dokunamam. yani bunlar benim alışık olmadığım durumlar. halbuki görümcegil de tam tersi. el ele tutuşarak otururlar sarılırlar birbirlerineyani ben böyle görmediğim için acaba benim kaynana bunlar benim yanımda böyleyse mesafeli ise evde de benim gelin böyle uzak duruyordur diye mi düşünüyordur?:18: (ki kaynanam görümcemin doğumuna hastaneye kızının altın bileziklerini getiren kadın. kız canının derdinde kıza bileziklerini taktırdı orda )
ve ayrıca eşim süsü püsü sever.
ben eşime uygun dille söylesem mi annen böyle söylüyor sen ne diyorsun? sen ne dersen onu yapıcam diye?( gerçi bizimki anneci her zaman ki gibi annem haklı der ama)
aslinda ben kayinvalidenizi gayet iyi niyetli buldum ..tek istegi sizin bakimli olmaniz, oglunun gözünün disari kaymamasi bence..kendince size yardimci olmaya calisiyor..aslinda kizmaniz degilde ugraslari icin tesekkür etmen gerekir bence..
arkadaşım biliorum böle çok rahatsın doğalsın ki bende çalışmasam eşofmanla gezerdim heralde
eşin senden memnunsa sen eşinden memnunsan şöyle 1 ay boyunca saçların hep dalga dalga olsa böle volümlü yürüdükçe dans etse her gittiğin yere kaynanla gittiğin tabi, topuklu ayakkabı giysen ,parfüm kokun 1 kilometre öteden duyulsa , suratında sana yakışan ama hafif abartılı bi makyaj olsa , mutlaka güzel güzel kıyafetlerin vardır 4-5 sefer giysen taksan takıştırsan şöyle , bide kaynana şuh davransan azcık cilveli konuşsan eşine demiorum bak kaynana:)))
hani düğüne bayrama buluşmaya giderken yaparız ama kaynanı her gördüğünde böle olsan 1 ay boyunca
sonrada ''anne ya sen bu ara biraz çöktün mü sanki? bu pantolonda sana pek bi yaşlı işi durmuş diye böle gözlerini süze süze konuşsan belki ne hissettiğini anlar:))) ve bunu sana sürekli sölemekten vazgeçer
ha ama yok eşimde aynen bunu ister diosan eşinle dışarda bi kaç kere dolaş bakalım böle yolda orda burda diğer erkeklerin gözü takılsın sana bak bakalım eşin bidaha isticekmi dışarda yapmanı hatta yapma falan die rica bile edebilir belki aynı taktik kaynanan üstündede işe yarar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?