Kadın doğum mu? Psikolog mu?

Çok teşekkür ederim üşenmeden o kadar güzel yazmışsınız ki. Ben de kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum kapalı hymen vs olsa adet olamazdım çünkü, orada bir açıklık olduğunu biliyorum ama bir şeyin oraya girebilme düşüncesini kabullenemiyorum sanırım. Baskıcı bir ailem yok ama gençlik zamanında hatta çocukken diyeyim buralarda bir düğün oldu mu insanlar konuşurdu düğünden sonra işte hastanelik bir durum olursa oldu mu vs gibisinden. Benim sanki beynimde kodlanmış gibiydi bu ilk zamanlar daha çok hissediyordum ya hastanelik olursam diye. Nasıl yerleştiyse artık beynime. Aslında benim korkum sadece bu konuda değil daha dün hatta bugün de doktora gidiyorum başka bir meseleden ameliyat dediler küçük bir işlem dediler kapıda doktoru beklerken bile inanılmaz stres oldum. Ehliyet almayı istiyorum onda da bi cesaretsizlik bir korku var. Öyle el bebek gül bebek de yetişmedim ama nedense korkular endişelerim fazla. Sanırım benim genel anlamda korkularla ilgili bir destek almam gerek bunun için de dediğiniz gibi tek seçenek psikolog.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bakmaya çekinmek şöyle baktım görüntüsüne ama baktıktan sonra tekrar bakmak istemedim daha öncesinde kullanmadığım bilmediğim bir organ evliliğin ilk zamanları da bilmiyordum bu sıkıntıyı yaşayınca buradaki yorumlardan da yola çıkarak araştırdım yapısına baktım yazılar okudum doktorların videolarını dinledim onca şeyden sonra denediğimde olmayınca ister istemez bir heves kırıklığı isteksizlik oluyordu yine olmayacak gibi düşünmeye başlamıştım. Bir cesaretle bir adım atıp oraya gerçekten bir şeyin girdiğini görebilsem idrak edebilsem devamı gelir gibi hissediyorum.

Merhaba, öncelikle bu konu utanılacak birsey değil. Böyle hissettiğiniz için korktuğunuz için kendinizi sakın suçlamayın. Bunun normal olduğunu ve birçok kadının yaşadığı bir durum olduğunu kendinize söyleyin. Bunu yaşayan ne ilk kişisiniz ne de son. Ben de ilk evlendiğimde yaşadım bu korkuyu. Her denemede resmen bir duvar var hissi yaşıyordu eşim. Sonra araştırdık baktık bu konuda egzersizler var. Siz de görmüşsünüz zaten parmak egzersizi. Hepsini okuduk nedir nasıl yapılır aşama aşama okuduk. Ve biz olumlu sonuç aldık. 1 ayda çözdük sorunu. Benim bir arkadaşım bu sorunu 1 yıldan uzun yaşamış ve hatta hamile kalmıştı. Çok sonraları kadın dogum Dr una gidip öyle çözmüş o da. Keşke önceden gitseymisim daha önce çözerdik demişti. Sizin yapacağınız en başta dediğim gibi bunun her kadının başına gelebilecek Bi durum olduğunu kabul etmeniz ve kendinizi suçlamamaniz. Şanslısınız ki eşiniz de destekçi. Size baskı kurmuyor. Onunla duygularınızı konuşun korkularınızı konuşun. Bol bol sarılın temas edin, sonu gelmeyecek diye uzak durmayin. Egzersizleri denemeden önce de ön sevisme yapın. Ön sevişmenin uzun olması daha çok gevşemenizi sağlar. Egzersizler de daha kolay olur. Egzersizleri adım adım tamamladıktan sonra zaten devamı gelecek siz de inanacaksınız olacağına. Sonra bu kadar kolaymış boşuna bu kadar korkmusum diyeceksiniz zaten

Gerçektende olay kafada bitirmek orda halletmezsen hiç irerleme kayd edemezsin zaten.Korkma kasma rahat ol acıya bir kez dayanmaya çalış sonra gerisi gelicek yapa yapa alışacaksın tamamen ne kadar kasarsan o kadar yapamazsin erkekte hevesini kaybedicek o an senin korkup çekinmenden.Yani sade bir örnek vereyim iğne olunca kendini kasınca ne kadar acıyor dimi? ama rahat hiçbirşey olmamış gibi durunca acıyi en hafifinden hissediyorsun bu da benzer birşey kendini kasarsan işi kendin için çok zorlaştirirsin aci düzeyide artmış olur bu da seni korkutur.

Çok teşekkür ederim bu güzel anlayışlı yorumunuz için hep öyle deniyor yaşadıktan sonra bu muymuş korktuğum diye, belki muhtemel yaşadıktan sonra ben de öyle diyebilirim inşaallah bu muymuş bunca zamandır korkup ertelediğim şey diye. Daha çok zaman geçmeden bir adım atmak istiyorum gerçekten üstüne düşmeyince bir şekilde zaman geçiyor ömür geçiyor insan o şekilde yaşamaya da alışıyor gibi geliyor ben alışmak istemiyorum

Hakikaten öyle son birkaç gündür hastane işlerinden iğne ile muhatap oluyorum ki onu da hiç sevmem korkarım iğneden önce anlık bir şey olup bitecek deyip başka bir şeye odaklanınca gerçekten o kadar acıtmadığını gördüm. bunu bu durum için de düşündüm belki odağımı başka bir şeye çevirip birazcık sabredince o da olur ama işte insan bilmediğinden korkar ya ilk defa deneyimleyeceğim için beni neyin beklediği nasıl sonuçları olacağı düşünceleri engelliyor sanırım. Bir de ben bu kasma olayını günlük hayatımda yaşadığımı da farkediyorum aslında oturup bir şey düşünürken bir şeyle ilgilenirken birden kasıldığımı hissedip kendimi rahat bırakıyorum muhtemel bunları yaşarkende aklımdan beni rahatsız huzursuz hisseden bir şeyler geçiyordur kesinlikle kafada bütün mesele

Biraz göz gezdirdim tamamen psikolojik. Kafanda çok büyütmüşsün. Kendini ve bedenini asla tanımıyorsun. Acı dediğin şey acı bile sayılmaz. Acıyorsa bu iki kişinin acemiliğinden kaynaklanıyor demektir. Kendini rahat bırak.Bence eşine teslim et kendini. Muhtemelen çok kasıyorsun.

Alkol kullanmıyorum parmak egzersizini yapabilsem yani girişte bir engel olmadığını anlasam devamı gelir gibi hissediyorum aslında ama o adımı atabilmek mesele
Girişte bir engel yok. Şöyle yapın, baya sevişin yani eşiniz oral yapsın ıslanın zaten kendiliğinden açılmanız olacak rahatça yaparsınız hiç acısız.

öncelikle geçmiş olsun. aynı durumun bir benzerini bende yaşadım. bizde birleşme oluyordu ama heralde zarım biraz kalındı galiba eşim tam giremiyordu ve acı çekiyordum. 1 ay kadar uğraştık doktora da gittim. doktor istersen küçük bir operasyonla orayı biraz genişletelim dedi. ben de istemedim. sonra psikolojik olarak biraz kendimi hazırlayıp, ön sevişmeyide uzatınca kendiliğinden oldu. birde biz ilişkide hep kayganlaştırıcı kullandık daha kolay oluyr sizde deneyin isterseniz. birde çok korkuyorsanız bence biraz p*rno izleyin. yani kötü bişey değil hiç değilse nasıl yapılacağını ve zevk alınan bişey olduğunu anlarsınız. vpn yle falan uğraşmak istemiyorsanız twitterda bu videoları paylaşmak serbest internet geçmişinizde de çıkmaz ordan izleyebilirsiniz.

Evet ertelemeyip üstüne düşmeniz lazım. Mesela egzersizleri başladınız tam ilerleme katettiniz sonra arayı uzun tutunca başa dönüyor. Peşini bırakmayın olmuyor diyip

Evet çok büyük bir meseleymiş gibi sanki omuzumda bir yükmüş gibi.. bıraksam kurtulsam her şey çok daha iyi olacakmış gibi.. hayatım kötü değil ama bu mesele hep bi burukluk yapıyor eşim temas ettiğinde çok hafif bastırdığında o acıyacak hissi geliyor halbuki o kadar bastırmıyorum ki diyor bana sanki orası yırtılacakmış gibi bir his geliyor kendimi rahat bırakmayı deneyeceğim. bedenimi tanımak konusunda yukarıda da yazmıştım ben evlenip bu sorunu yaşayınca açıp baktım vajinanın yapısına gerçekten kendi bedenimi bilmiyormuşum belki hala da bilmediğimden böyle sorun devam ediyor

Çok teşekkür ederim inşaallah bir an evvel geçip gider ben ilk buraları okuduğumda bebe yağını görmüştüm onunla deneme yapmaya çalışıyorduk deneme gibi de değil olmayınca üzülüp kenara çekiliyordum sonra araya zaman giriyordu baya gerçi hala da öyle pek deneme cesareti bulamıyorum kendimde. p.. izlemedim izlemek çözüm olur mu bilmiyorum

Evet ertelemeyip üstüne düşmeniz lazım. Mesela egzersizleri başladınız tam ilerleme katettiniz sonra arayı uzun tutunca başa dönüyor. Peşini bırakmayın olmuyor diyip
Haklısınız her adet dönemi sonrası denemeye niyetleniyorum ama biraz zaman geçince istek heves kalmıyor nasılsa olmuyor olmayacak düşüncesiyle artık olur inşaallah

ben de 3.-4. denemede ilişkiye girebildim. çocuk düşünmeye başladıktan sonra yapılan muayenelerde o kadar şey girdi çıktı ki şu an diyorum o neymiş kiben de bir noktadan sonra oturup ağlamaya başlamıştım. benim yaptığım şey o an yastığı yüzüme basıp onu sıkmak olmuştu. gücümü ve acımı farklı bir noktaya yükleyince aşağıyı unutup gitmiştim sonrası mutlu son aslında beynini kandırmak mesele. beyin sürekli az sonra orada acı hissedeceksin dedikçe daha çok acı hissedersin. beynini kandır ve dikkatini o an dağıtmaya bak. parmak egzersizini falan da boşver, o insanın içini daha hoş ediyor doğalı en güzeli tam o an kilitlenme ve bacakları kapatmaya çalışma dürtüsünü kısa dönem de olsa yaşamıştım, seni çok iyi anlıyorum. yalnız sana vereceğim en iyi tavsiye şu olabilir, ben de denemiştim bunu ve vajinanın kaslarının açılmasını sağlamıştı. üstte kadının olduğu pozisyon ile hakimiyetin sende oluşu sekse karşı güven sağlayabilir. alttan olduğun pozisyon ile beyne savunmasız oluşunun sinyali gidiyor, üstte olmak ilk etapta daha iyi. bir de bunu dene istersen. bir de ilişki aralarında çok boşluk bırakma, vajina esnek bir yapıda olduğu için her denemeden sonra başa dönme.

Ayyy gerçekten mi çocuğu istesek de düşünemeyeceğimiz bir durumdayız şu aralar hem bu sebepten hem başka sağlık problemlerinden dolayı ama öyle deyince birazcık korktum tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…