Kadın Erkek Eşit Olmasın Efendim

Çok hassas,naif,güncü,börekçi,kod numaralı,narin ve fakaaaattt tam bir hizmetçidir kadın di mi:)))...
Ayrıca çalışmayıp evde oturan kadınlar Adriana Lima gibi olur yaşlanınca değil mi?
Çalışıp aynı zamanda konu sahibi gibi kölelik edenler de bir harabe gibi çökerler..
Ondan sonra eğer çalışıyorsa ve koca hayatına ortaksa yine bir manken gibi olurlar yaşlanınca,seçin birini,...
Çalışmıyorsa ve hiiç ev işleri yapmıyorsa da ,hiç inandırıcı değil, yaşlanınca bir melayke olurlar dinç ve genç olurlar yani yaşlanınca :)))))
Kadınları zorlu hayat şartlarında yalnız başına mücadele etmek yorar.
Eğer ki çökmüş bir kadın görürseniz muhtemelen kendisine hiç iyi bakmamış demektir.
Medeni haliyle ve çalışıp çalışmamasıyla alakası yok yani çökmenin,aldatılmanın,kocanın gözünün dışarı kaymasının.....

biri size baksın diye mi evleniyorsunuz. çok şükür elimiz ayağımız tutuyor kendi kendimize bakmaktan acizmiyiz ki.neden birine körü körüne bağlanalım ki? anlayamıyorum bu düşünceleri.

hiç mi gelecek kaygınız yok.

Ben esim köyün imami dini konularda cok hassa 3 yildir evliyiz bana karsi tek bi kotu soz soylememis onun icin bu kadar emin konusiyom canim

bu ülke ne imamlar gördü. bence bu tür şeylerin arkasına saklanmayın.

bu arada değil 3 yıl 30 yıl sonra bile çok çok değişen adamlar biliyorum. bu kadar kesin konuşmanız komik.

sen çok iyisin maşallah ben suan hamıleım dogum gerceklestıkten sonra iş ev cocuk nasıl olcak diye sımdıden kara kara dusunuyorum ama yınede esitiz hepımız senın esın bıraz sana yardımcı olsaymıs

Sızdekı de ne kabılıyetmıs masallah dedım. Benım de bebegım var calısmadıgım halde ev ıslerını yetıstıremıyorum. Ehlı keyfım de bıraz. Esımın ızınlı oldugu gum beraber yapıyoruz dıger gunler ev pert. Ben de fazla tembelım sanırım. Sızı okuyunca utandım yahuu (kı esım cok tıtız ve duzen hastasıdır ama gulu seven dıkenıne katlanacak)

kk da bi üye yazmıştı; daha rahat yaşamak için çalışıyorum o yüzden her hafta eve kadın alıyorum işleri yapıyor vs diye. çok mantıklı geldi. evet çalışıyorum. eşimle maaşım arasında 300-400tl fark var. hesabımız bir. ev alalım araba alalım diye krediler bebeğin bakım parası derken ayda 5 bin ödeme yapıyoruz. kalanıyla geçiniyoruz. ve ben bundan temizlik için para ayıramıyorum. hafta sonu ev işi bebekle ilgilen yemek yap derken gezmeye bile fırsat ayıramıyorum. ayırsam da dinlenmek istiyorum diyip biryere gitmediğim bile oluyor.

eee ne oldu şimdi?? ortalama 3bin maaş alıyorum. daha rahat yaşamak için çalışıyorum ama rahat mıyım? hayır....

eşin yemek yapsın sen bebeğe bak ya da tam tersi, çalışmasan daha rahat mı yaşayacaksın peki bir de o açıdan bak, cevabın evetse işten çık, herkesin arabası olacak diye bişey yok, bak biz iki memuruz ev kredisi varken araba işine girmiyoruz ki birikmiş paramız olmasına rağmen, üstüne kredi çekmek gerekecek ne gerek var diyoruz, insanlar biraz da kendileri giriyolar bu çarka, ev alındı araba, araba alındı yazlık şu bu gibi

bu arada değil 3 yıl 30 yıl sonra bile çok çok değişen adamlar biliyorum. bu kadar kesin konuşmanız komik.
Lkusura bakmayin ben yarin evlensem ertesi gun bosanma pilanni yapmiuorum zaten bu evliliklerde boyle yurumuyor hem ne alaka ben sabah temizlik yapacam aksam yemek yapacam esimde eve bi ekmekmi getiremeyecek ne sacma dusunceler eger ben calissam yuvan huzursuz olur kal sen sunu yap ben bunu sonra tartisma sonra bosanma hem sanki annalariniz babanizn parasını yemiyor evlilikten senli benli olunca zaten yurumez

üyenin başka konulardaki yorumlarına baktım da. kocam aldattı diye konu açan kadına aman canım aldatmayan adam mı var 2. şansı hakediyor demiş. şimdi bu kadın niye çalışsın? ilerde boşanır mıyım derdinde değil ki? aldatılsa da boşanmayacak demek ki. hiç kendini yorma.

Canim komik olan bi sey yok allah sukur esim bana o guveni verdi ben esime kesinlikle guveniyorum esine guvenmeyenlerin problemleri beni ilgilendirmez ama su konuda. Haklisin bu ulke ne imamamlar gördü dinle alakasi olmamyan ama herkes ani diye bi sey yok canmmm

eşim yardımcı olmasa çok feci olur zaten ama genelde tam tersi oluyor o bebeğe bakıyor ben yemek yapıyorum.
kesinlikle haklısın ben de onu düşünerek çalışmamın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
su akarken testiyi doldurma derdindeyiz. özel sektördeyiz biz ne zaman neyle karşılaşacağımız belli olmaz. önümüzdeki sene kredinin biri bitecek baya rahatlıycaz.
he düşününce borçlar bitince daha iyisi olsun diye yeniden borçlancakmıyım muhtemelen evet ama bu baya bir zaman alır. bir süre keyfini çıkartıcam. tabi allah sağlık, ömür verirse

Size cok yazik isinize gelince nasilda konulari saptiriyonuz hem dinen de erkek kadin estit olamaz benim fikrimde boyle calisma kardesim esimin aldigi sunun surasi 2000 tl kirasi osu busu tabi yetmiyor ama esim eve gelince de rahat etsin ne yapayim dunya malini egerki esim evde kadin gibi calidacaksa sicak bi kap yemek yiyemeyecekse ayaklarini yikamayacaksam bunun cagdaslasmayla bi alakasi yok. Siz calisn benim calisan kadinlara saygim var ama calisacaksaniz esinizi kadinlasyirmayayin

ev işinin kadın işi olduğunu kim söyledi?
bir sürü erkek var ev işi yaparlar onlar kadınlaşmış mı oluyor?

ya da erkek bekar olsa yalnız yaşasa kadınlaşmış mı olacak?
herkes sizin gibi kocasına köle olmak zorunda mı bir de bunu zorunluluk gibi anlatıyorsunuz yazık..

olay basit. kadın ve erkek çalışıyorsa ev işleri ortak yapılacak.
ev işi ortak yaşanan alanın işidir kadını erkeği yok.

kadınlaşmakla ne ilgisi var yahu, sen doya doya yıka eşinin ayaklarını te Allahım, dışarda çalışan kadın erkekleşmediği gibi ev süpürdü diye de kadınlaşmaz bi erkek, ha senin kocandan şüphen vardır meyli vardır bilemem o sizin özeliniz

dünyanın en ünlü aşçıları erkek, bu mantıkla onlar hep kadınlaşmış

Sen eşinin ayaklarını mı yıkıyorsun. Ayrıca bizim evde en az üç gün yemeği, ağır temizliği eşim yapar. Geri kalanı ben yaparım. Şimdi eşim kadın mı oldu ne alaka. Çıkın şu kalıplarınızdan ya erkekleri amma yüceltiyosunuz. Biraz çağa uyum sağlayın

Ayaklarını siz mi yıkıyorsunuz gerçekten

Noktası virgülüne katılıyorum.Kullanılıyoruz.Kadın eve para getirmeye yükümlü maaşını kocasına olduğu gibi vermeye yukümlü(kendi kocasınınkini alamaz) ama yine ev işlerine de
yükümlü.Çocuk bakmaya tek başına misafir ağırlamaya yükümlü.Yükü gr azalmadı arttı günümüzde kadının.Çalışmayaydık daha iyiydi evliyken inanki..Evli hanımlar maaş kartlaronı eşlerine veeiyor harçlık alıyor.Karın tokluğuna çalışmış oluyor.Ev işi çocuk koca gönlü oh erkek olmak gerçekten kolay günümüzde.En olmadı ortak hesap oluyor.Bir ayrılsalar kadın eldeki maaş kocaya gitmiş.Koca kimbilir ne yapmış ne bileceksinki.Ayrılacak kadar kötü olduysan yazık paranı kocanın eline teslim ettiğine.Birgün olaki herşey mümkün ayrılık ihrimaline karşı hesaplar ayrı birikmeli.Ev giderleri paylaşılmalı.Böyle daha adaletli.Eve katılmasın diyen yok.Tüm maaşı kocanın eline vermesin..Ben anama babama vermemişim şart mı yani?Kadın maaşını paylaşıyorsa bakın eline veriyorsa demiyorum erkek de ev işini çocuk bakmayı misafir ağırlamayı paylaşacak.Yok
k öyle soğan erkekliği..Erkek demeye bin şahit ister artık günümüzde.Hepsi gözünü karısının parasıma dikmişler!Ama kadınlarda suç.Onlar izin veriyor böyle olmasına. Ve normalleşiyor.Sen ayrı hesaplarda biriktirelim masrafları paylaşalım dediğinde paracı gözüyle bakıyorlar .Oysa kendileri paracı ki zorlarına arına gidiyor şaka gibi
.Parada gözü olmayan adam hay hay der.Sen verme ben bakarım eve yetişemediğimde senden alırım der enazından.Ayrı hesapta biriktiediğinde şu olur.Kim müsrif kim tutumlu çıkar ortaya.Bir alım olacaksa sen bu kadar ben bukadar diye verdiğini bilirsin.Kim bilebilir yarın boşanmayacapına bu l
şekilde parasını kaybetmeyeciğine..Kadın bukadar da güvenlik altına alınmalı.Gözleri paramızda ya erkek demeye bin şahit ister artık bunlar.Eski erkekler iyimiş valla en azından herkesin hakkı kendinde kalıyormuş.Şimdi eksideyiz biz.Sorumluluklar arttı .Para desen kocada.

Ay ne dolmuşum .Daha bitmedi de üşeniyorum..

Son düzenleme:
yazik yazik valla ne diyim allah yardimciniz olsun ama dusunce saygi az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…