- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi cancanguness
-
Noktası virgülüne katılıyorum.Kullanılıyoruz.Kadın eve para getirmeye yükümlü maaşını kocasına olduğu gibi vermeye yukümlü(kendi kocasınınkini alamaz) ama yine ev işlerine dw t
yükümlü.Çocuk bakmaya tek başına misafir ağırlamaya yükümlü.Yükü gr azalmadı arttı günümüzde kadının.Çalışmayaydık daha iyiydi evliyken inanki..Evli hanımlar maaş kartlaronı eşlerine veeiyor harçlık alıyor.Karın tokluğuna çalışmış oluyor.Ev işi çocuk koca gönlü o erkek olmak gerçekten kolay günümüzde.En olmadı ortak hesap oluyor.Bir ayrılsalar kadın eldeki maaş kocaya gitmiş.Koca kimbilir ne uapmış ne bileceksinki.Birgün aurılık ihrimalinw karçı hesaplar ayrı birikmeli.Ev giderleri paylaşılmalı.Böyle daha adaletli.Kadın maaşını çalışıyorsa eekek de ev işini çocuk bakmayı paylaşacak.Tok öyle soğan erkekliği..Erkek demeye bin şahit ister arrık günümüzde.Hepsi gözünü karısının parasıma dikmişler!Ama kadınlarda suç.Onlar izin veriyor böyle olmasına. Ve normalleşiyor.Sen ayrı hesaplarda bieiktirelim masrafları paylaşalım dediğinde paracı gözüyle bakıyorlar .Oysa kendileri paracı ki apırlarına gidiyot.Parada gçzü olmayan adam hay hay der.Bir alım olacaksa sen bu kadar ben bukadar diye verdiğini bilirsin.Kim bilebilir yarın boşanmayacapına parasını kaybetmeyeciğine..Kadın bukadar da güvenlil altına alınmalı.Gözleri paramızda ya eekek demeye bin şahit ister arrık bunlar.Eski erkekler iyimiş valla en azından herkesin hakkı kendinde kalıyormuş.Şimdi eksideyiz biz.Sorumluluklar arttı .Para desen kocada.
Ay ne dolmuşum .Daha bitmedi de üşeniyorum..
He he tovbe tovbe siz boyle erkeklerinu üstüne cikin onlara baskı yapin neymis erkek kadin esit ben de para kazaniyom eger esine rahat vermeyecekseniz calismayain siz ozgur olun sizn hayatınız size hos benimki de bana ne mis erkek kadin esit kumarbazla sarhosuyla evlenseniz tabi gelecek derdine kapilirsinizdünyanın en ünlü aşçıları erkek, bu mantıkla onlar hep kadınlaşmış
He he tovbe tovbe siz boyle erkeklerinu üstüne cikin onlara baskı yapin neymis erkek kadin esit ben de para kazaniyom eger esine rahat vermeyecekseniz calismayain siz ozgur olun sizn hayatınız size hos benimki de bana ne mis erkek kadin esit kumarbazla sarhosuyla evlenseniz tabi gelecek derdine kapilirsiniz
He he tovbe tovbe siz boyle erkeklerinu üstüne cikin onlara baskı yapin neymis erkek kadin esit ben de para kazaniyom eger esine rahat vermeyecekseniz calismayain siz ozgur olun sizn hayatınız size hos benimki de bana ne mis erkek kadin esit kumarbazla sarhosuyla evlenseniz tabi gelecek derdine kapilirsiniz
Kumarbaz sarhoş dedi ya AllahımHe he tovbe tovbe siz boyle erkeklerinu üstüne cikin onlara baskı yapin neymis erkek kadin esit ben de para kazaniyom eger esine rahat vermeyecekseniz calismayain siz ozgur olun sizn hayatınız size hos benimki de bana ne mis erkek kadin esit kumarbazla sarhosuyla evlenseniz tabi gelecek derdine kapilirsiniz
Noktası virgülüne katılıyorum.Kullanılıyoruz.Kadın eve para getirmeye yükümlü maaşını kocasına olduğu gibi vermeye yukümlü(kendi kocasınınkini alamaz) ama yine ev işlerine dw t
yükümlü.Çocuk bakmaya tek başına misafir ağırlamaya yükümlü.Yükü gr azalmadı arttı günümüzde kadının.Çalışmayaydık daha iyiydi evliyken inanki..Evli hanımlar maaş kartlaronı eşlerine veeiyor harçlık alıyor.Karın tokluğuna çalışmış oluyor.Ev işi çocuk koca gönlü o erkek olmak gerçekten kolay günümüzde.En olmadı ortak hesap oluyor.Bir ayrılsalar kadın eldeki maaş kocaya gitmiş.Koca kimbilir ne uapmış ne bileceksinki.Birgün aurılık ihrimalinw karçı hesaplar ayrı birikmeli.Ev giderleri paylaşılmalı.Böyle daha adaletli.Kadın maaşını çalışıyorsa eekek de ev işini çocuk bakmayı paylaşacak.Tok öyle soğan erkekliği..Erkek demeye bin şahit ister arrık günümüzde.Hepsi gözünü karısının parasıma dikmişler!Ama kadınlarda suç.Onlar izin veriyor böyle olmasına. Ve normalleşiyor.Sen ayrı hesaplarda bieiktirelim masrafları paylaşalım dediğinde paracı gözüyle bakıyorlar .Oysa kendileri paracı ki apırlarına gidiyot.Parada gçzü olmayan adam hay hay der.Bir alım olacaksa sen bu kadar ben bukadar diye verdiğini bilirsin.Kim bilebilir yarın boşanmayacapına parasını kaybetmeyeciğine..Kadın bukadar da güvenlil altına alınmalı.Gözleri paramızda ya eekek demeye bin şahit ister arrık bunlar.Eski erkekler iyimiş valla en azından herkesin hakkı kendinde kalıyormuş.Şimdi eksideyiz biz.Sorumluluklar arttı .Para desen kocada.
Ay ne dolmuşum .Daha bitmedi de üşeniyorum..
Din üzerinden gidiyorsunuz. Eyvallah. Efendimizin eşlerine yardım etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz ?Size cok yazik isinize gelince nasilda konulari saptiriyonuz hem dinen de erkek kadin estit olamaz benim fikrimde boyle calisma kardesim esimin aldigi sunun surasi 2000 tl kirasi osu busu tabi yetmiyor ama esim eve gelince de rahat etsin ne yapayim dunya malini egerki esim evde kadin gibi calidacaksa sicak bi kap yemek yiyemeyecekse ayaklarini yikamayacaksam bunun cagdaslasmayla bi alakasi yok. Siz calisn benim calisan kadinlara saygim var ama calisacaksaniz esinizi kadinlasyirmayayin
Din üzerinden gidiyorsunuz. Eyvallah. Efendimizin eşlerine yardım etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Iyi yapiyon yap size yapma diyenmi var kardesim ya bu ne baski ben caga uyduramam ayak annemden gordugumu yaparim ha hsatalansam esim baksa o ayri o zaten disarda butun gun calisyor bende ev isleri niye sisin zorunuza gidiyor anlamadim valla beni fitik yaptiniz eslerinize yarin da ettek giydirin neymis caga uygun yaww he he hepiniz haklisiniz aynen devammmSen eşinin ayaklarını mı yıkıyorsun. Ayrıca bizim evde en az üç gün yemeği, ağır temizliği eşim yapar. Geri kalanı ben yaparım. Şimdi eşim kadın mı oldu ne alaka. Çıkın şu kalıplarınızdan ya erkekleri amma yüceltiyosunuz. Biraz çağa uyum sağlayın
Iyi yapiyon yap size yapma diyenmi var kardesim ya bu ne baski ben caga uyduramam ayak annemden gordugumu yaparim ha hsatalansam esim baksa o ayri o zaten disarda butun gun calisyor bende ev isleri niye sisin zorunuza gidiyor anlamadim valla beni fitik yaptiniz eslerinize yarin da ettek giydirin neymis caga uygun yaww he he hepiniz haklisiniz aynen devammm
ne düşündüğünü yazdı zaten kadınlaşmış oluyolarmış
Merak ettim ne mezunusunuz ?Iyi yapiyon yap size yapma diyenmi var kardesim ya bu ne baski ben caga uyduramam ayak annemden gordugumu yaparim ha hsatalansam esim baksa o ayri o zaten disarda butun gun calisyor bende ev isleri niye sisin zorunuza gidiyor anlamadim valla beni fitik yaptiniz eslerinize yarin da ettek giydirin neymis caga uygun yaww he he hepiniz haklisiniz aynen devammm
bakin kimse anlamiyor dediklerimi bu arasora olur ama buna erkege goreviymis gibi yapmak yanlisDin üzerinden gidiyorsunuz. Eyvallah. Efendimizin eşlerine yardım etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Peygamberimizin ilk eşi ticaretle uğraşırdı. Hatta bu vesileyle tanıştılarbakin kimse anlamiyor dediklerimi bu arasora olur ama buna erkege goreviymis gibi yapmak yanlis
Peki sizede bi soru peygamberimizin eslerin disarda calismasini bakis acisini siz biliyormusunuz
bakin kimse anlamiyor dediklerimi bu arasora olur ama buna erkege goreviymis gibi yapmak yanlis
Peki sizede bi soru peygamberimizin eslerin disarda calismasini bakis acisini siz biliyormusunuz
Üniversite jinekolaji canimmm merak etmeyin hepinize yetecek kadar bilgim var hani sizin o begenmediginiz siyah carsafli kisilerdenim giderildimi merakinizMerak ettim ne mezunusunuz ?
Peygamberimizin ilk eşi ticaretle uğraşırdı. Hatta bu vesileyle tanıştılar
Peki evlenince de devam etti mi can bunuda bilBiliyoruz misal ilk eşi tüccardı kendinden büyük zeki bir kadındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?