Kadın Erkek Eşit Olmasın Efendim

Allah aşkına kaç evli kadın üzerinden yapılmış bir genelleme bu, ben maaş kartımı eşime vermiyorum mesela diğer söylediklerinle de ilgim yok, verenlerde vermesin, demek ki ezik bir kadın, ezik kadın evde de olsa çalışsa da ezilir, bu defada akşama kadar evdesin ne yapıyosun kalk git bir de anamın evini temizle derler o tıynette kadında gider yapar

betimlediğin gibi kadınlar var mı evet var ama bu bir genelleme değil

dünyanın en ünlü aşçıları erkek, bu mantıkla onlar hep kadınlaşmış
He he tovbe tovbe siz boyle erkeklerinu üstüne cikin onlara baskı yapin neymis erkek kadin esit ben de para kazaniyom eger esine rahat vermeyecekseniz calismayain siz ozgur olun sizn hayatınız size hos benimki de bana ne mis erkek kadin esit kumarbazla sarhosuyla evlenseniz tabi gelecek derdine kapilirsiniz

Biraz bayanlar da is bitiyor ben esim icin aman rahatini bozmiyayim ben hallederim yetisirim diye dusunuyordum ayy dedim birak bozulsun rahati dedim aksam bulasiklari yikarken cagirdim su bulasiklari halledermisin kizin dagittiklarini toplamam gerek topladim daginikligi aa kahve icelimmi hadi onu da sen yap onuda yapti ve ictik..iyice rahata alistirilan bey sonra gelemiyor is buyurmaya..

ben de eşim de gayet rahatız bayan rahat ol, 4.5 senelik evli 14 senedir birlikteyiz

kim diyo sarhoş kumarbaz diye, dünyada ölüm diye bi gerçek var imamlarda ölüyo ilginçtir
senin eğitimin nedir merak ettim, hani bir öğretmen bir mühendis falansın da evde oturmayı mı tercih ediyosun

Kumarbaz sarhoş dedi ya Allahım

eski erkekler iyi olsaydı kadınlar bugün kızlarına aman kızım erkek eline bakma demezdi. biraz mantık ya.

bu toplum henüz kadının çalışmasına hayata karışmasına alışamadı yazdığın sorunların temeli bundan dolayıdır. yoksa kadın da dik duracak erkeğe ben de çalışıyorsam ev işleri ortak olacak diyecek.

ayrıca eskideki ekonomiyle bugünkü ekonomi bir mi?
hayat ne kadar pahalı her gün her şeye zam geliyor vergiler yükseldi vs. tabii geçim derdiniz yok sizin bol keseden konuşuyorsunuz bir de erkek gözünden bakın kendine zor bakarken bir anda birinin daha sorumluluğu üstüne çocuk olursa onun masrafı.. bu devirde kolay mı tek başına geçinmek?
ama siz kendinize koca değil masrafları yığacak enayi aradığınız için bunlar mühim değil..

kadınlar da bu konuda dikkatli olacak tabii. erkekler evde böyle şeyler görmeyince evlendiklerinde alışamıyorlar. onlara anlamsız geliyor ama kadın da dik duracak maaşının ve işinin hakkını verecek. bu bireysel bir meseledir sorun kadınların çalışmasında değil..

ne düşmanlar varmış çalışan kadına ya, her fırsatta bir ton laf. ne kıskanıyorlarmış iş sahibi kadını.
sizin çalışmaya bir tarafınız yemiyorsa biz ne yapalım?
çalışanlar bile evlenip tüyme derdinde. kolaycı toplum yapısı.

Din üzerinden gidiyorsunuz. Eyvallah. Efendimizin eşlerine yardım etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Iyi yapiyon yap size yapma diyenmi var kardesim ya bu ne baski ben caga uyduramam ayak annemden gordugumu yaparim ha hsatalansam esim baksa o ayri o zaten disarda butun gun calisyor bende ev isleri niye sisin zorunuza gidiyor anlamadim valla beni fitik yaptiniz eslerinize yarin da ettek giydirin neymis caga uygun yaww he he hepiniz haklisiniz aynen devammm

bu memlekete en büyük zararı kumarbazlar sarhoşlar değil dinden geçinen hacı hocalar vermiştir.

kimsenin kocasını sarhoşlukla kumarbazlıkla itham edemezsin orda bir anlaşalım

Merak ettim ne mezunusunuz ?

Din üzerinden gidiyorsunuz. Eyvallah. Efendimizin eşlerine yardım etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz ?
bakin kimse anlamiyor dediklerimi bu arasora olur ama buna erkege goreviymis gibi yapmak yanlis
Peki sizede bi soru peygamberimizin eslerin disarda calismasini bakis acisini siz biliyormusunuz

bakin kimse anlamiyor dediklerimi bu arasora olur ama buna erkege goreviymis gibi yapmak yanlis
Peki sizede bi soru peygamberimizin eslerin disarda calismasini bakis acisini siz biliyormusunuz
Peygamberimizin ilk eşi ticaretle uğraşırdı. Hatta bu vesileyle tanıştılar

Biliyoruz misal ilk eşi tüccardı kendinden büyük zeki bir kadındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…