Kadın Erkek Eşit Olmasın Efendim

Aynen, hasbelkader mutfağa girsem babam çağırırdı annemden önce, gel 32.gün başladı diye, genç bakış 32.gün, arena ne izlerdik, ah babam

Bana evlenince yaparsın dediler, evlendim yok olmuyor, gökten zembille de inmiyor yetenekler. Gömlek ütülerken kollarını yapamam, hayatımda hiç pantolon ütülemedim. Kapı sildim ama pencere silmedim, nasıl silinir de bilmiyorum. Hala çayları götürürken elim titriyor dibine dökülebiliyor. Şimdi de çocuk olunca yaparsın diyorlar. Bilemiyorm valla. İnşallah ne diyim.

Daha önce de sordum. Siz eşinizden bir işi yapmasını rica ettiğinizde ne yapıyor?

+1 ev işi ev işidir cidden duygu yüklü bir olay değildir ve asla pes etmeden yapılması gerekeni söylemek gerekir.Ben kardeşlerim üzerinde denedim, yani asla pes etmedim,oldu.

Ben hala ütü yapmıyorum çocukla da alakası yok yani

Ya sen hiç '' tamam konuşacağim ya da bundan sonra elimi sürmeyeceğim ''gibi net bir şey demiyorsun konu sahibi..

O zaman neden fikir alıyorsun anlamadım ben.Sen baştan teslim olmuşsun bir kendine gelir misinz azıcık??

Yazdıklarımızı okumadığını düşünüyorum..

Tekrar söylüyoorum : ESKİ HALİNİ BİRAK,YENİ NİR KİMLİK KAZAN VE BU GÜNDEN BAŞLAA..

O kadar köklü değişimler beklemiyorum ben. Sordum ama cevabını alamadım. Şunu as, salatayı yap, burayı süpür diyince ne diyor eşi?

Daha önce de sordum. Siz eşinizden bir işi yapmasını rica ettiğinizde ne yapıyor?
Örneğin evi süpürür müsün diyorum? Ya dur süpürürüz tamam diyor. O hafta sonu süpürülmüyor. Sonraki hafta ya ev çok pis süpürecektin diyorum. Tamam ya süpürürüz ne var ki evde diyor. Tabi iki hafta süpürülmeyen ev pislik içinde oluyor. Ben süpüyorum. Aman boş ver gel otur diyor. Yani bu modtayız

Erkekler genellikle güzel yapar bu yüzden aşçılar çoğunlukla erkektir.. ama yaradılıştan gelen bir ozelliktir kadınlar için yemek yapmak gibi evin sorumlulukları istisnalar kaideyi bozmaz tabi yetiştirilme tarzı da önemli ölçüde etkiler buna birşey diyemem

Aynen insallah de gec temizligi yemegi para verip yaptirabiliyor insan. Benim gomlegimi kimse utulemedi ben utuledim. Kimse yemegimi yapip buyur gel ye demedi. Herkes kendi isini gorebilecek kadar yetenekli olsun yeterli.

Kadinim.

Gördüğümü söylüyorum düşündüğümü değil.
Esit olma uğruna verdigi caba bir çok kadini mutsuz ettiği için.

Eşit olmak adına verilen çaba değil, bunun başarısız olması mutsuz ediyor kadınları. Konu sahibinde olduğu gibi. Yoksa eşit olan bunu yaşayan kadınlar oldukça da mutlu.

Benim eşim de öyle şükür ♡♡♡ kv Boşver in gitsin keşke onun eşi de öyle olsaymis

Kadının doğasında yemek bulaşık çocuk yoktur doğuştan gelmez her zaman içten gelerek yapılmaz bu saydıklarınız zamanla dayatılır. Halbuki verdiğiniz akıllar ne kadar güzeldi.. Temizlik her iki cinsin de içinden gelmeli...

Bakın iki çocuğu da eşit şekilde yetiştirirseniz çok net görebilirsiniz. Yetiştirme bu işin temelinde var. İçinden gelmekte önemli tabi ama bunda cinsiyet bir faktör değil. Çok güzel içinden gelen erkekler de var. Sadece yemek değil. Bekar evi diyemeyeceğiniz çok düzenli erkek arkadaşlarım var.

dün eşimle bu yuzden tartıştım ,gemileri yakıyordum az daha.. yeter lan bi evi süpüreceksin agzına bakıyoruz..ben calısıyorsam bana yardım edeceksın dedım.tamam askım,haklısın askım..el öpmeler kıymetlim demeleer....laf laaaaaaaf anca laf....ee sabah kalk gene ikizlerin peşinde koştur,bi de adama kahvaltı hazırla..yetmezz öglen yemegı ıcın sefertası ayarla...akşam koynuna gir kadını ol...ama ben martı kaş ile gezeyım kuafore bıle gıdecek vaktım olmasın... ya ben böyle atar gıder yapıp gene tükürdüğümü yalıyorum ya işte benı o delirtiyor..çözumu nedır beri gelin hele..

siz eşitliği çok yanlış anlamışsınız ama...
ortak bir yaşam alanını paylaştığınız sürece o yaşam alanıyla ilgili tüm işlerde de adil bir işbölümü yapmalısınız zaten, bu eşinizin size bir lutfu değil en az sizin olduğu kadar görevi.
ben anlayamıyorum bir evde bir kişi koştur koştur iş yaparken diğeri nasıl gözüne baka baka ayaklarını uzatabilir?
eşim yerin dibine girer herhalde öyle bir durumda.
bazen akşam tam yemek saatinde maç oluyor eşim yemek yerken izliyor, maçtan sonra toplarım masayı diyor, ben dayanamayıp hallederim diyorum elime iki tabak alınca of aman bi maç izletmedin diye gülerek benimle mutfağa taşıyor kalanları.
bırakın eşimi 5 yaşında kızım bile döktüğünü topluyor, kendi işini görüyor.
üstelik ben çalışmıyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…