- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Normalde öyle görünmez ama hele bir küselim aman Allahkaf daği az kalır tirbiyesiz
Ben daha çok kine takıyorum yakin akrabasıyla benim yuzümden zamanında küstü demediğim kalmadı barısmıyor ölümlü dünya pişman olucak ama ıhh yok yani
Öyle olmali yoksa onun kara dediğine ben ak diyorum bu kadar zıt iki insan olamaz sanırımBirbirinizi çok iyi dengeleyen bir çift olduğunuzu düşünüyorum
Din konusu uzeri dikenli bir gül cok ince bir cizgi.dokunulmaması tartışılmaması gerekir.bizi yaratan bile kadin erkegin kaburgasindan yaratildi derken bile bizleri esit kilmamisken benim haddime esitlik duşmez.ancak bizler sadece kanun onunde esit olabilriz.onun dısinda bir esitligi ben kabul edemiyorum.keske herkes eşit olsa kadin erkek zengin fakir vs.ama bu mumkun degil.uzgunum ama siz kabul etsenizde etmesenizde bu böyle.Din de benim özgür düşüncem ama bu platformda yasak mesela,ama siz bunları ayırt edebilecek olguya sahip değilsiniz yazdıklarınızdan belli
Sevgili hanimefendiler.fiziksel
Soylediginiz seyler eşitlik ile degil adaletle çözumlenebilecek seyler.adil olunursa kimse kimsenin hakkina vucut butunlugune zarar veremez.ama erkekle kadin eşittir derseniz ve toplum okrak bu soyleyislere devam edersek tecavuzde gaspta dayakta kacinilmaz olur.
Oha bunu mu dedi
Din konusu uzeri dikenli bir gül cok ince bir cizgi.dokunulmaması tartışılmaması gerekir.bizi yaratan bile kadin erkegin kaburgasindan yaratildi derken bile bizleri esit kilmamisken benim haddime esitlik duşmez.ancak bizler sadece kanun onunde esit olabilriz.onun dısinda bir esitligi ben kabul edemiyorum.keske herkes eşit olsa kadin erkek zengin fakir vs.ama bu mumkun degil.uzgunum ama siz kabul etsenizde etmesenizde bu böyle.
İyi, siz haddinizi bilip kocanızın size lütfettiği sınırlar çerçevesinde yaşamaya devam edin o zaman.Din konusu uzeri dikenli bir gül cok ince bir cizgi.dokunulmaması tartışılmaması gerekir.bizi yaratan bile kadin erkegin kaburgasindan yaratildi derken bile bizleri esit kilmamisken benim haddime esitlik duşmez.ancak bizler sadece kanun onunde esit olabilriz.onun dısinda bir esitligi ben kabul edemiyorum.keske herkes eşit olsa kadin erkek zengin fakir vs.ama bu mumkun degil.uzgunum ama siz kabul etsenizde etmesenizde bu böyle.
yazılanı okudum da nasıl dusunulmus de yazılmıs hayretler icindeyim :) madem esitiz ben sana tecavuz de ederim gasp da yaparım seni doverim de diyebilirmis erkek ne alaka yahu yani yapmayan erkekler esit oldugunu dusunmedigi icinmi yapmıyor bir esit olsak da ben neler yapıcam diye hazırda bekliyorlar ozaman:) ayy sacmalardan secmelerEşitlikle tecavüzün ne alakası var, kadın erkek eşittir diyen erkeklerden ziyade ben erkeğim çüküm kalktı mı ille inecek diyen ipsizlerden çıkıyor tecavüzcüler
Erkek arkadaşım bana evlendiğimizde aile ortamında bende bir adım geride olman lazım çok konuşmaman lazım bildiğin konular dışında vs dedi.
Din konusu uzeri dikenli bir gül cok ince bir cizgi.dokunulmaması tartışılmaması gerekir.bizi yaratan bile kadin erkegin kaburgasindan yaratildi derken bile bizleri esit kilmamisken benim haddime esitlik duşmez.ancak bizler sadece kanun onunde esit olabilriz.onun dısinda bir esitligi ben kabul edemiyorum.keske herkes eşit olsa kadin erkek zengin fakir vs.ama bu mumkun degil.uzgunum ama siz kabul etsenizde etmesenizde bu böyle.
Esitlige inanirlarsa eğer kendi sorumluluklarinin bilincinde olmazlar ve oyleyse esitiz kadinlar bizim yaptiklarimizi bizde kadinlarin yaptiklarini yapalim derler.bence siz tehlikenin farkinda degilsiniz tehlike cocugunu vicdanli yetistiremeyen annenin gobekadidir.ve boyle oldugu icinde kadina siddet gitgide artmaktadir.erkekten gucunun uzerinde her konuda performans beklemek ve sorumluluk yuklemek maalesef altindan kalkamayacagi yükün altinda ezilen erkegi agresif yapmaktadir.nicin kadinlar surekli naz yapsın da erkekler buna katlansin ve kadinı memnun etmeye calışsin.birakin birazda erkekler naz yapsin oyleyse hani eşitiz ya.kadinlar maalesef bir esitlik yarışıdır gidiyorlar ve bu yarışın galibide de bastan belli ve bunu anlamiyorlar.eşit degiliz ne fiziken ne aklen ne de duygular acisindan.
Bana gore boyle evet size gore olmayabilir fikrinize sonsuz saygim var.ama lutfen sizde elestirmeyin ben boyle yetistim boyle gordum.Kime göre, neye göre böyle? Karar mercii kim?
Haddinizi aşıyorsunuz sanki.
Bana gore boyle evet size gore olmayabilir fikrinize sonsuz saygim var.ama lutfen sizde elestirmeyin ben boyle yetistim boyle gordum.
E onu bile yanlış biliyorsun
kadın; erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı.
öyle olsaydı ezilirdi.. üstün olsun diye başından da yaratılmadı.
ama göğsünden yaratildi.
eşit olsun diye......
kolun biraz altında...
korunsun diye...!!!
kalp hizasinda sevilsin diye!!!
saçma konuşmayın kuranın neresine kadının kaburgadan yaratıldığı yazıyo?
bir takım uydurma rivayetlere dayanıp kullar arasında ayrım gözetmek olmaz.
tevratta geçer bu söz kadının erkekten üstün yada aşağıda olmadığını eşit olduğunu gösterdiği düşünülür bu laf ile
tabi anlamak isteyen istediği gibi anlar. ama ben bilmem :) ben sadece kitap okumuş bir dinsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?