Kadın Hissediyorsa Doğrudur

Sizi can-i gonulden tebrik ediyorum. ..sizin gibi kadınlarla da gurur duyuyorum. ..sevgiler kardeşim ...

Ben anlaşmalı bosanmayin tazminat davası da açıp surundurebildiginiz kadar süründürün derim böyle asagiliklari ancak kesesinden vurarak yaralayabilirsiniz. Deliliniz varsa saklayın. Maddi manevi her türlü hakkınızı kullanın. Allah yardımcınız olsun bir daha böyle pisliklerle karsilastirmasin. Umarım bundan sonra mutlu güzel bir hayatınız olur oglunuzla.

Arada çocuk olmasa her türlü pisliği kötülüğü yapasım var ama arada çocuk var. Ona hiç birşey belli etmemeye çalışıyorum. Babası konusunda daha teşvik ediyorum. Isı inada intikama döksem olan çocuğa olacak. Çünkü cirkeflige dönünce yapmaz dediğin insan neler yapıyor. Bir an evvel bu çamuru üzerime sicratmadan bitirmek istiyorum

Uzsrinizdeki yukten kurtulmusdunuz. Tebrik ederim. Ilk baslaeda yeni duzene alismak biraz zor olsa da kafaniz rahat olacagi icin zamanla ozgurlugun keyfine de varinca iyi ki bitmis diyeceksiniz. Gecmis olsun.

Anlamadığım şu eşiniz sizi aldattı, sizde yol vermişsiniz tamam ama şimdi niye ayrılmak istemeyip tehdit ediyor, düzeni bozuldu diye mi?
Hangi erkek düzeni bozulsun ister. Evde yemeği hazır temizliği ütüsü tamam. E çocuk da paşalar gibi bakılıyor. Dışardan bakılınca ooo aile babası. On numara ımaj. Niye ayrılsın .

Unutmayin bu bor bitis degil bu bir baslangic... hep oyle dusunun.
Benzer seyleri yasadim. Nedense hep de ayni is yerindeki biriyle oluyor. Oglum 7 yasinda idi. Ben badka bir sehirde yeniden bir yasam kurdum oglumla. Cok huzurluyum. Mersk etmeyin siz de oyle olacaksiniz.

Sizi alnınızdan öpmek sarılmak istedim. Bi kadın olarak gurur duydum okurken böyle güçlü örnek bir kadın anne olduğunuz için. Herşeyimizi kaybedebiliriz ama karakterimizi özsaygımızı yerine koyamayız. Adamın karşısındaki kadın figürlerine bak biri evli adamla gizli saklı sevgili olmayı hazmedebilen, diğeri çocuğuna rağmen dik duran kapıyı çekip çıkan bir kadın. Bu adam şuan köpek gibi pişmandır. Beter olsun. Siz çok çok mutlu olacaksınız. Örnek oldunuz oğlunuza,bi öğretmen olarak da öğrencilerinize, kadınlar olarak bize..

Kizin annesi bile bu durumu biliyormuş ve bana ulaşmaya çalışmış geçen haziranda. Arada çocuk var diye birşey diyememiş. Kadınla konuştum. Ulaştım. Kızının beni aramasini sağladım. Kiz zaten temmuzda isten çıkmıştı. Ama bunlar görüşmeye devam etmiş. Hatta hiç unutmam bir gün bizimki gece eve hee yeri cizik geldi, kollar falan mor. Boynunda falan bildiginiz kan oturmuş. Görünce şok oldum. Trafikte kavga ettim dedi. Ben de inanmadım ama üstüne gitmedim. Bu kızla konuşunca sordum. Meğer bizimki kızı alıp götürüyor bir yere. Îşe geri don gözümde birşey yok diye kola sisesini ikiye kesip kendi kendini çiziyor, direksiyonu yumrukluyor falan.

Kendime olan saygım bitmişti bu adam yüzünden. Inanın kendime geldim . Kendimi buldum. Şimdilik ailemle kalıyorum. Bu surecte yalnız eve çıkamam. Yaza doğru küçük istediğim gibi bir eve çıkacağım. Hayallerim var hala. Oğlumla gerceklestirecegim. Yeterki sırtımdaki yük gitsin

Pişman olsa neye yarar. 10 kilo vermiş. Üzeinde nerdeyse iki haftadır aynı.kazak kot var. Her gün de evde yumurta kırıp yiyor. Annem eve ufak tefek kalan eşyaları almaya gidiyor ordan biliyorum.Bense her sabah makyajımı yapip, kahvaltiligimi yanıma alip arabama atlayıp okuluma gidiyorum. Okul çıkışı oğlumu okuldan alıp eve geliyorum. Geçiyoruz odamiza. Etkinlik, oyun varsa sinema tiyatro es dost. Zaman geciyor bir şekilde.

Ne güzel kendinize yeni bir sayfa açmışsınız. Adam elindekinin kıymetini kaybedince anlamıştır ondan simdi yalvarmaları. O kızla da gizli kapaklı ilişkisi olduğu için cazip gelmiştir büyük ihtimalle. Ortaya çıkınca foyası ayrıldı kızdan belki de. İnsallah oğlunuzla çok mutlu bir hayat geçirirsiniz.

Amanınnn bi de psikopot adam.

Sadaka dağıt.

Neden anlaşmalı bosanıyorsunuz kı ilişkisini kanıtlayıp tüm haklarınızı talep etmek varken. Ben olsam yalnız gecen yıllarımın ve ihanetın bedelını ıkısıne de ödetirdim. Önce o kızın ailesını bulur herkese rezil ederdim sonra o kocanın ilişkisini ispatlar donuna kadar alırdım. Bir insana yapılan en büyük kötülük onun hayatının en güzel yıllarını çalmaktır .

Çok haklisiniz ama elimde ispatım yok. Kiz ve annesi bana anlattı ama mahkemede anlatmazlar. Nasıl ispatlarim. Telefon numaralarini verdim mahkemeye fakat calisanim benim görüşmem normal der çıkar. Actim zaten maddi manevi tazminat davasi. Neyse alacağım hakkimi. Anlaşmalı olacak ama ben de isteyeceğim ne varsa. Yoksa sürünsün.

O Güçlü duruşunuzun alnından öpüyorum! Hayat size ve oğlunuza çok güzel günler yaşatacaktır kuşkunuz olmasın.

Kesinlikle sürünsün yıllarca yalnızlıga mahkum etmiş sizi. Üstelik fedakar bir annesiniz gercekten çok üzüldüm. Bir genc kiz ne bulur evli adamda anlamıyorum midem almıyor bunları. Kızın ailesi bu ilişkiye ne tepki verdiler peki ? Anneler genelde ört bas ederler , keske babasına ulasıp rezil etseydınız ahlaksızı .

Sizi;duruşunuz,mantığınız ve gururunuz için tebrik ediyorum. Ayakta alkışlanıcak kadınsınız.öğretmenler gününde en güzel hediyeyi siz kendiniz almışsınız zaten.hayatınızı.başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…