Kadın Hissediyorsa Doğrudur

Adam zaten normal değilmiş. Çok çok geçmiş olsun diyorum size. Umarım en kısa sürede ve en az hasarla defolup gider hayatınızdan. Ve siz de kalan ömrünüzü size değer veren insanlarla birlikte geçirirsiniz.

Tam bir iki yüzlü karaktersiz pislik, anlaşmalı bile olsa al paranı öyle anlaş. İlerde sanmıyorum ki çocuğuna da dört dörtlük baksın. Evladının geleceğini garanti altına al. 13 yıl dile kolay sabretmissin.
Lütfen haklarını almadan boşanma. Sonra pişman olursun.
Ayrıca evli olup da evli olmadigin için aman aman bir kaybın da yok. Dilerim kendi pisliginde boğulur.

Böyle adamlar önce sevgilisinden türlü kaziklar yer sonrasinda tipis tipis eski karisinin ayagina dolanir.Çünkü daha fedakar,daha sabirlisini bulamayacaklardir hic bir zaman..
Ama dilerim dolanmasin ayak baği olmasin ayağa böyle onursuz,karaktersiz insanlar.Allahindan bulsun!
Bir kadin olarak gurur duydum ve etkilendim..Güçlü durusunuzdan,cocugunuza hem anne hem baba olabilmenizden..
Insanlarin sizden öğrenecegi cok sey var.Mesleginize,çocuğunuza ve de hayata..Sıkı sıkı tutunmaktan vazgeçmeyin olur mu?
Sevgi ve saygilar.. ❤

O kadar dogru ki, kadin bisilerden suphe duyuyorsa mutlaka alti doludur.kadin hisseder.
Tam tersi davranislarda sergilese, sevgi pitirciginada donusse adam, kadin hissediyor.
Yillarca sirtinizda yuk olarak tasidiginiz hodugu attiginiz icin sizi tebrik ediyorum.

yuh ya yuhh yuh. Evli barkli pislik cocugu baba diye agliyor evde o elin kızı icin bi taraflarini ciziyo. En hakikisinden karaktersiz of.

Ibret olsun ama kocam beni seviyorculara, kız baştan çıkarmış kocamın suçu yokçulara, özür diledi, çok pişmancılara. Işte böyle omurga sahibi olmak lazım.

+100000000
Umarım ders alanlar çıkar ama nerdeeeeee
Hıııı bi de çocuğum için bu evliliği sürdürüyorcumlar var.
Onlara hastayım acayip özeniyorum insan ancak bu kadar kendi yalanına inanır

Bir insanın içinde pislik varsa önüne geçilemez ne yazıkki. Bir gun söz verir 2 gun söz verir 1 hafta belki o sözleri tutar. Ama daha sonra yıne içindeki dürtü onu aynı şeye iter. Zihniyeti kötü çünkü. Kötü olmasa evli barklı adamın ne işi olur karı kızla. Bir insan 7snde neyse 70mişde odur. Çocugunuzu bu adamla büyütmemekte çok dogru karar vermişssinz. Zaten adam babalkktan nasibini almamıs. Hoşş insanlıktanda almams.
Diyeceğim o ki, Yanlış bir insanla Yanlış Bir ortamda evladınızı büyütmeyin.
Büyütmüyorsunuzda. Kararlılıgınızdan dolayı tebrik ederim

Tebrik ediyorum sizi. Böyle bir adamla evli kalsanız ne size hayrı olur ne çocuğunuza. Umarım bundan sonraki hayatınızda hakettiğiniz değeri bulursunuz ve çok mutlu olursunuz.

Umarım hayat bundan sonra hep güzel şeyler, güzel insanlar çıkarır karşınıza. Bu şerefsiz sizi aldatmamış olsaydı bile kırk kere tekme yemeyi hak ediyormuş. Bir de kız için kendini çizmeler filan... Gerçekten leş bir canlıdan kurtulmuşsunuz. Bundan sonra her şey daha huzur verici olacak inanın.

Adamın zaten karakteri de ruh sağlığı da bozukmuş. Allah kurtarmış. Tebrik ederim sizi, çok mutlu olun inşallah. Hukuki haklarınızı sonuna kadar talep edin. Yaşattığı kötü şeylerin bir bedeli olmalı.

Sizin gibi kadınlar görünce gurur duyuyorum cinsiyetimle Ama asıl gurur duyması gereken sizi yetiştiren böyle kararlı ve olgun bi karaktere sahip olmanızı sağlayan aileniz Eminim ki siz de evladınızı aynı şekilde yetiştireceksiniz Bu zor günler geçer gider.. Allah doğru kararların arkasında dimdik duranlara yardımcı olur.. Dualarım sizinle ve evladınızla

Çocuk sizin hassas noktanız da o yüzden kıymetli şu an.. zamanla daha az görmeye gelecek veya nafakasını ihmal edecek falan filan... siz bunları boşverin ben sizi alnınızın çatından öpmeye geldim. benzer mücadeleyi veren bir anne olarak sizi takdir ediyorum.

anlaşmalı boşanmaya yanaştı madem nafaka, eşya veya alabileceğiniz maddi olarak ne varsa isteyin inanın tek memur maaşıyla geçinmek ev kurmak hiç de kolay değil şu an tam da o durumdayım ben. maviboncuk2013 hepsi geçecek geride kalacak inanın...

+10000

Tabiki mutlu olacaksınız adam varla Yok arasında birde üzerine aldatmış.Elinizde mesleğiniz var kimseye muhtaç olmazsınız bu yaşadıklarınızı da kısa sürede unutup mutlu olursunuz inşallah

Çok teşekkür ederim. Iki ay geçti ama nasıl geçti ben biliyorum. Kimsenin başına gelmesin dilerim ama çok fazla var. Bunca zaman durduğum kabahat. Adam bizimle ilgilenmediki..gözümün içine baka baka yapmış yani. Ve kesinlikle şuna inandım. Nasıl başlarsa öyle gidiyor .sonradan düzelir diye birşey yok. Benim keşke şunu da yapsaydım diyecegim birşey kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…