- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
Adam zaten normal değilmiş. Çok çok geçmiş olsun diyorum size. Umarım en kısa sürede ve en az hasarla defolup gider hayatınızdan. Ve siz de kalan ömrünüzü size değer veren insanlarla birlikte geçirirsiniz.Kizin annesi bile bu durumu biliyormuş ve bana ulaşmaya çalışmış geçen haziranda. Arada çocuk var diye birşey diyememiş. Kadınla konuştum. Ulaştım. Kızının beni aramasini sağladım. Kiz zaten temmuzda isten çıkmıştı. Ama bunlar görüşmeye devam etmiş. Hatta hiç unutmam bir gün bizimki gece eve hee yeri cizik geldi, kollar falan mor. Boynunda falan bildiginiz kan oturmuş. Görünce şok oldum. Trafikte kavga ettim dedi. Ben de inanmadım ama üstüne gitmedim. Bu kızla konuşunca sordum. Meğer bizimki kızı alıp götürüyor bir yere. Îşe geri don gözümde birşey yok diye kola sisesini ikiye kesip kendi kendini çiziyor, direksiyonu yumrukluyor falan.
Kizin annesi bile bu durumu biliyormuş ve bana ulaşmaya çalışmış geçen haziranda. Arada çocuk var diye birşey diyememiş. Kadınla konuştum. Ulaştım. Kızının beni aramasini sağladım. Kiz zaten temmuzda isten çıkmıştı. Ama bunlar görüşmeye devam etmiş. Hatta hiç unutmam bir gün bizimki gece eve hee yeri cizik geldi, kollar falan mor. Boynunda falan bildiginiz kan oturmuş. Görünce şok oldum. Trafikte kavga ettim dedi. Ben de inanmadım ama üstüne gitmedim. Bu kızla konuşunca sordum. Meğer bizimki kızı alıp götürüyor bir yere. Îşe geri don gözümde birşey yok diye kola sisesini ikiye kesip kendi kendini çiziyor, direksiyonu yumrukluyor falan.
Ibret olsun ama kocam beni seviyorculara, kız baştan çıkarmış kocamın suçu yokçulara, özür diledi, çok pişmancılara. Işte böyle omurga sahibi olmak lazım.
Bir insanın içinde pislik varsa önüne geçilemez ne yazıkki. Bir gun söz verir 2 gun söz verir 1 hafta belki o sözleri tutar. Ama daha sonra yıne içindeki dürtü onu aynı şeye iter. Zihniyeti kötü çünkü. Kötü olmasa evli barklı adamın ne işi olur karı kızla. Bir insan 7snde neyse 70mişde odur. Çocugunuzu bu adamla büyütmemekte çok dogru karar vermişssinz. Zaten adam babalkktan nasibini almamıs. Hoşş insanlıktanda almams.Merhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuktan sonra bitmeye yüz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 günü işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma çağırma. Çocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek çocuğunu yıllardır erkeklerin içine erkek berberine kendim götürdüm. Millet yazın pazar günleri karısı çocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam geç geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka çay bahçesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik öğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Çok söyledim gecelerce çok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp üstüne kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum çünkü. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak çok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim önüme çıkar dayanacak gücüm kalmadi diye. O günlerden birinde öğrendim yanında çalışan kızla sevgili oldugunu. Önce başkasından duydum. Sonra olayın üstüne gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der geçerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alçaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Dönmem dedim. Üç kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı açtım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.
Oğlum bile yadirgamadi hiç. Her akşam çocuk babasını.arayip, baba bugün de mi geç geleceksin diye aglardi. Kaç aksam çocuk babasinin kazagiyla uyudu. Ofisi eve 10 dk yok. Şimdi kıymetli oldu çocuğu. Zaten alışkındık oğlum da ben de onsuzluga.
Tebrik ederim sizi, umarim güzelliklerle geçer hayatınızın geri kalanı.
Ibret olsun ama kocam beni seviyorculara, kız baştan çıkarmış kocamın suçu yokçulara, özür diledi, çok pişmancılara. Işte böyle omurga sahibi olmak lazım.
Yolun yarısındasınız daha dik durusunuzdan dolayı tebrik ederim35 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?