- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
- Konu Sahibi almilasevi
-
allah bozmasın herkes sızın kadar sanslı değil malesef!
Of asil senin hayatin zormus kardes. Allah Sabir versin
merhaba, ben 20 yasındayım. 7 aylık evlıyım, her sabah erken uyanıp eşimi işe gönderir sonra sere serpe yatmaya içim giderken kahvaltı masasını toplayarak başlarım işe günlük temizlık yemek camasır ılk baslarda cok zor geldı... bayagı alıştım ama yınede bazen bıkmıyor değilim...aılemi özlüyorum ikiz kardeşimi özlüyorum..evli bir kadının sorumlulukları cok bence en rahat evlılıkte bıle! ufak tefek tabııkıde allah baska sıkıntı vermesın ama bıt-mi-yor! bazen çekırdek aılemı özlemıyor değilim :)) ayy ne rahattı sabah ikiz kardeşimle kalkar işe giderdık aksam annem evın işini bitirmiş yemeğimizde hazır olurdu.. sonra odamıza gecer müzık acar kahvelerımızı alır kardeşimle baslardık günü bırbırımıze anlatmaya annişte gelırdı yanımıza...bazen kız kardeşımle bulustugumuzda nıye evlendık bız yahu deriz:))))))) var mi benım gibi olaaaan
bir de bebek olunca daha zor amao zaman kendini amazon gibi hissediyorsun:) hem kadın, hem güçlü bir savaşçı:) o zaman aslında daha çok yoruluyorsun ama direniyorsun: çok güçlüyüm, yorulmadım diyorsun:) hem kadın, hem anne, hem çalışan , hem ders çalışan kadın olmak çok daha zor. evi topla, çamaşırı, bulaşığı makine yıkıyor. sadece yerleştirmesi var:) ama çalışmak ve ders çalışmak öyle değil. zor vesselam zooor kadın olmak her yönüyle...
merhaba, ben 20 yasındayım. 7 aylık evlıyım, her sabah erken uyanıp eşimi işe gönderir sonra sere serpe yatmaya içim giderken kahvaltı masasını toplayarak başlarım işe günlük temizlık yemek camasır ılk baslarda cok zor geldı... bayagı alıştım ama yınede bazen bıkmıyor değilim...aılemi özlüyorum ikiz kardeşimi özlüyorum..evli bir kadının sorumlulukları cok bence en rahat evlılıkte bıle! ufak teiki kifek tabııkıde allah baska sıkıntı vermesın ama bıt-mi-yor! bazen çekırdek aılemı özlemıyor değilim :)) ayy ne rahattı sabah ikiz kardeşimle kalkar işe giderdık aksam annem evın işini bitirmiş yemeğimizde hazır olurdu.. sonra odamıza gecer müzık acar kahvelerımızı alır kardeşimle baslardık günü bırbırımıze anlatmaya annişte gelırdı yanımıza...bazen kız kardeşımle bulustugumuzda nıye evlendık bız yahu deriz:))))))) var mi benım gibi olaaaan
merhaba, ben 20 yasındayım. 7 aylık evlıyım, her sabah erken uyanıp eşimi işe gönderir sonra sere serpe yatmaya içim giderken kahvaltı masasını toplayarak başlarım işe günlük temizlık yemek camasır ılk baslarda cok zor geldı... bayagı alıştım ama yınede bazen bıkmıyor değilim...aılemi özlüyorum ikiz kardeşimi özlüyorum..evli bir kadının sorumlulukları cok bence en rahat evlılıkte bıle! ufak tefek tabııkıde allah baska sıkıntı vermesın ama bıt-mi-yor! bazen çekırdek aılemı özlemıyor değilim :)) ayy ne rahattı sabah ikiz kardeşimle kalkar işe giderdık aksam annem evın işini bitirmiş yemeğimizde hazır olurdu.. sonra odamıza gecer müzık acar kahvelerımızı alır kardeşimle baslardık günü bırbırımıze anlatmaya annişte gelırdı yanımıza...bazen kız kardeşımle bulustugumuzda nıye evlendık bız yahu deriz:))))))) var mi benım gibi olaaaan
Kadın olmak çok zor
Bir de evliysen
Ama bir de çalışıyorsan uzun saatler.
Bir de çocuğun varsa
Vee bir de hamileysen:))
Ben napayım.
Her akşam acele acele eve koşturuyorum,bir yandan akşam yemeğini masaya hazırlarken
bir yandan da ertesi günün yemeklerini hazırlıyorum.
Bir yandan oğlumu ödevlerinin başına oturtmaya çalışırken bir yandan da ev içindeki acil
gündelik işlere bakıyorum.
Sabah ise 6 da kalkıyorum.Yorucu gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?