- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi almilasevi
-
Anlatıyorum
perşembe akşamı biraz oturmaya veda edip 1 saatimi ayırıp evi topluyorum silkelenecekleri silkeliyorum balkonlarıma koyuyorum
1 posta çamaşır yıkıyorum sabah işe gidiyorum ve cuma
cuma akşamları kesinlikle oğluımu eve 21:00'dan önce almıyorum
en geç 6.30 06:45 te evde oluyorum ,pazarada uğruyorum hemen oda oda temizlğe girişiyorum salonu en sona bırakıyorum
yatak odası süpürgeyle çekiyorum 3 kova suyum oluyor bir kovaylşa mobilyaları silip kuruluyorum
2 suyumla cam onlerini siliyorum
3 suyumla duruma baglı ya elde ya yenı neısl vıleda ıle yerlerı sılıp cıkıyorum
(kapıları 15 günde bir siliyorum)
cocuk odası , burayıda süpürüyorum mobılyaları siliyorum oyuncak peluşlarımızı yatagın uzerıne atıp bırakıyorum sonrada yerleri siliyorum cıkıyorum
korıdoru supurup sılıyorum
tuvalete gırısıyorum klozetlı ama gıderı var klozetıde kovayla suyla yıkıyorum dolabını sılıp kurulayıp zemındekı suyu bezle alıp cıkıyorum
banyo
yenı bır suyla banyonun dolabını havlu panını ve dusa kabının dısını sılıyorum yerlerıde elle sılıp hızlıca mutfagı sadece supuruyorum ve dogru oglumua lmaya gıdıyorum
oglum 1 saat sonra uyuyor o uyuyunca salonu supurup sılmeye dıyecegımde orayıda supurmus ama sılmemıs oluyorum sılıyorum mobılyaları cam onlerını ve yerlerını
mutfagı cumartesı sabahuına bırakıyorum her daim
sonra balkonlara cıkıyorum yollukları sılkeleyıp oradakı kılerımı temızlıyorum camasır mak dagnıklık vs olmuyor camasır serıyorum cam onlerını sılıyorum yerlerını sılıyorum ıs bıttı ıkı balkon var
saatte gece 12 fılan oldu
banyo olup yatıyorum sabah yıne herkezlerden once kalkıyorum mutfakta dagınıklık yok ama yerler sılınmemıs oluyor ve benım evım bembeyaz sayılabılır bır ev kahvaltıdan sonra siliyorum veya cumartesı aksamı oglum uyuyunca :)
pazar gunu sabah erkenden kahvaltıyla ocaga haftalık yemeklerımı koyuyorum
cok az uyuyorum
okurkenn yoruldumm kızzz
valla bende genelde cuma akşamı olmuyorsa c.tesi sabah yapıyorum...
önce senin yaptığın gibi kilim ne varsa kaldırıyorum camdan çırpıyorum onları bakona seriyorum..,
ama ben tüm evi aynı anda süpürüyorum...
2 kovaya su dolduyorum biri ile yerleri alıyorum biri ile mobilyaların tozunu...
sonra kalıyor bana banyo, tuvalet ve mutfak fayansı fırın..
önce mutfaga giriyorum fırınımı iyice temizliyorum..ardından mutfağın fayansını siliyorum..
wc benim alaturka orayı çamaşır suyu ile yıkıyorum..
banyomdada klozetim, duşakabanim var..ama benimde banyoda giderim olduğundan 2 kova çamaşır sulu suyumla yıkıyorum..sonra yerleri nemli bezimle silip çıkıyorum..
çamaşır işi bende pazarr gübü oluyor pazar günü 2 posta kesin yıkıyorum..
pazattesi yorgun olursam salı topluyorumm..
herkes için aynı durum gecerlı degıl kı canım bende evvlı değilken bes kısılık bır aılede yemegı temızlıgı ben yapıyordum ama esımın ısı dolayısıyla camasırım ıkı kısılık değil on kısılık gıbı cıkıyo..haa yapıyorumda yapmasına ama yerı gelıyo cok yoruluyorum evı temızleyıp kv mın kendı annemın yanına gıtmem gerekıyo.. tabııkı yapacağız ama ınanın bu yaşta sorumluluklar fazla gelıyor ınsana zamanla belkıde elımın kırı gıbı gelecektır
Bende 20 yasinda ve evliyim ayrica 3 yıl olacak.daha sen simdiden zor diyorsansa bir süre cocuk yapma çünkü o cok daha fazla sorumluluk istiyo benim 2 yasinda kizim var cok yoruyor beni ama yinede ne evlendigime nede erken cocugum oldugu icin pisman degilim seviyorum hayatimi������merhaba, ben 20 yasındayım. 7 aylık evlıyım, her sabah erken uyanıp eşimi işe gönderir sonra sere serpe yatmaya içim giderken kahvaltı masasını toplayarak başlarım işe günlük temizlık yemek camasır ılk baslarda cok zor geldı... bayagı alıştım ama yınede bazen bıkmıyor değilim...aılemi özlüyorum ikiz kardeşimi özlüyorum..evli bir kadının sorumlulukları cok bence en rahat evlılıkte bıle! ufak tefek tabııkıde allah baska sıkıntı vermesın ama bıt-mi-yor! bazen çekırdek aılemı özlemıyor değilim :)) ayy ne rahattı sabah ikiz kardeşimle kalkar işe giderdık aksam annem evın işini bitirmiş yemeğimizde hazır olurdu.. sonra odamıza gecer müzık acar kahvelerımızı alır kardeşimle baslardık günü bırbırımıze anlatmaya annişte gelırdı yanımıza...bazen kız kardeşımle bulustugumuzda nıye evlendık bız yahu deriz:))))))) var mi benım gibi olaaaan
Cok erkn evlendigin icin daha zordur senin icin sanirim..
ama benimde icimde bir huzun var ,yakinda evlenecegim
ve suan ki ortamimi cok ozlicem gibime geliyor ..
alistim annemle kiz kardesimle hergun gezmeye sohpete
Birden bire onlarsiz nasil olucak bilmiyorum :)
Ahhhhhhhhhhh ustune bide offffffffffff. Bu ay tam iki yil oldu. Esimi cok ama cok seviyorum kacarak evlendim ama su sorumlulugun yuku yok mu. Sabahin besinde git calis yemek bilasik camasir misafir kaynanamin ev isi doktoru ay sonu faturalar arada bide annecime gorunurum ve butun hayatim bu bazi aksamlar kendimi yataga zor atiyorum simdi bide cocuk sahibi olmaya karar verdik artikk cumbus tam baslar....
aslında 20 yaş, çok erken değil.
tabii bu yetişme tarzıyla çok alakalı. o yaşa kadar lay lay lom yaşayıp, yemeği önüne suyu eline verildiyse zor tabi...
ama çalışmıyorsa gün boyu evdeyse 10 dk süpürge tutup 2 kap yemek pişirmenin ne zorluğu var.
7 de evden çıkıp 8 de ve gelen aynı zamanda 2 çocuğun ihtiyaçlarına yetişmeye çalışan binlerce hanım napsın
zamanla alışacaktır konu sahibi de ben bunları mı dert etmişim diyecek
doğru, evlenince kadının üzerine büyük sorumluluklar biniyor ama akşam eşim eve gelip yüzüme gülümsediğinde herşeye değer diye düşünüyorum.. eşimle geçirdiğim her güne şükrediyorum, bekarlık günlerimi pek özlediğim söylenemez
Allah mutluluğumuzu daim etsin arkdasim senin gibi arkadaşları kiskanmiyorum değilevlilik sorumlulugu bi yana esin evlenince aksinin teki oluveriorsa pismanlik istemeden oluyor tamamen ŞANS boşuna allah iyilerinle karsilastirsin demio buyuklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?