- Konu Sahibi almilasevi
-
çok erken evlenmişsin canım henüz ailenle kardeşlerinle vakit gecirecek arkadaşlarınla gezip eglenicek eğitimine devam edicek yaşlardayeken evlenmişsin, ama yinede bi çok evli bayana göre çok iyi durumdasın bide çalıştığını düşün eve glip yemek yaptgını ortalıgı toparladıgını, bazen h.sonu sadece kendime ayırabileyim diye geceleri temzilik yaptıgını, bide üzerine cocuk yapıp büyütmeye çalıştığını.. vs vs
doğru, evlenince kadının üzerine büyük sorumluluklar biniyor ama akşam eşim eve gelip yüzüme gülümsediğinde herşeye değer diye düşünüyorum.. eşimle geçirdiğim her güne şükrediyorum, bekarlık günlerimi pek özlediğim söylenemez
valla ben bazen evlendigime o kadar pisman oluyorum ki.. ben kayinvalidemlerlw oturuyorum sabah 8 de kalkiyorum kahvalti ogle yemegi is guc gunun nasil bittigini anlamiyorum bide cok genis aileler saolsunlar gelen giden zilimiz hic susmaz..ailemi cok ozluyorum..ustelik esimle de aramiz cogu zaman limoni..ve bole olunca da hayat hic cekilmiyo cogu zaman odama gecip icli icli agliyorym yalniz basima..
valla ben bazen evlendigime o kadar pisman oluyorum ki.. ben kayinvalidemlerlw oturuyorum sabah 8 de kalkiyorum kahvalti ogle yemegi is guc gunun nasil bittigini anlamiyorum bide cok genis aileler saolsunlar gelen giden zilimiz hic susmaz..ailemi cok ozluyorum..ustelik esimle de aramiz cogu zaman limoni..ve bole olunca da hayat hic cekilmiyo cogu zaman odama gecip icli icli agliyorym yalniz basima..
Bilmiyorum yasadigin surec olabilir.bende uc aylik evliyim.ailemi cok ozluyorum tabi ama esimle evlendigimden bu yana daha once evlenseymisim diyorum:) bekarlik gunlerimden agir basiyor.evet sorumluluklar var ama onunla aksam bi kahve ictimmi hersey geciyor♡♥
Of asil senin hayatin zormus kardes. Allah Sabir versin
Calisip birde anne oldugunuzu dusunun cok cok cok zor. Kadin olmanin tek harika yani anne olmak
Ne kadar erken evlenmissin canim
Bende yirmi yasindayim su an egitim hayatimin bitmesine bile en az 5 sene var birak evliligi
Ama sana kisisel tavsiyem daha bu yasta cocuk sorumlulugu uzerine alma.
Unidesin ve sevgilinle beraber yasiyosun gibi dusun
Birlikte gezin tozun eglenin guzel aktiviteler yapin
Ne zaman ki gezmelere tozmalara doydunuz o zaman cocuk planlayin
Yoksa ileride gencligimi ev toparlamaya cocuk ziriltisi cekmeye heba ettim deme ihtimalin olur
Gencliginizin ve taze askinizin tadini cikarin :)
Ben 23 yasimdayim birkac aydir calismiyorum ama yinede esimde yemek yapar temizlik yapar herisime yardim eder sagolsun cok mutluyuz sevdigim ve mutlu oldugum icinde hic bikmadim bilakis yuvam icin sevdigim adam icin fazlasiyla deger ufacik tartismamiz bile yok sukur masallarda gibiyim ilk gunki kadar heyecanli ve asigiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?