- 26 Kasım 2014
- 100
- 27
- 38
- 30
- Konu Sahibi o simdi anne
-
Aileniz neden vermenizi istiyo sekiz aylık çocuğa baba nasil baksin daha yavru emiyodur anne gibi kim bakabilirBasliktada dediğim gibi kadim siginma evleri hakkında bilgi sahibi olan varmi aldatildm ve bosandm ve simdi babam guldeym sekiz aylik bi kizim var yaklasik bir aydir burdaym babam ve abim hatta annem bebeğini ver diyorlar bir ayda hayatimi cehenm neme çevirdiler etmedikleri laf kalmadi olurumde kizimi vermem artik kararimi verdim ve bir kadim siginma evine gidcem ama nasip gidilir nazil bir yer bebeğim için nasil bir yer hic bilmiyorum sadece varligindan haberdarim lutfen bilgisi olan acik bi şekilde anlatsn en çok da bebeğim için nasil bi yer diye endiseleniyorm
Ebeveynleriniz cok merhametsiz ve salak.Basliktada dediğim gibi kadim siginma evleri hakkında bilgi sahibi olan varmi aldatildm ve bosandm ve simdi babam guldeym sekiz aylik bi kizim var yaklasik bir aydir burdaym babam ve abim hatta annem bebeğini ver diyorlar bir ayda hayatimi cehenm neme çevirdiler etmedikleri laf kalmadi olurumde kizimi vermem artik kararimi verdim ve bir kadim siginma evine gidcem ama nasip gidilir nazil bir yer bebeğim için nasil bir yer hic bilmiyorum sadece varligindan haberdarim lutfen bilgisi olan acik bi şekilde anlatsn en çok da bebeğim için nasil bi yer diye endiseleniyorm
Bir anne ne olursa olsun canını da alsalar kuzusundan ayrılamaz, ayrılmamalı da..Bu konuda bir bilgim yok ama bebegi babasına verseniz olmaz mı?
Canım hemen 183 ü ara ordaki uzmanlar sana en sağlıklı bilgileri verirlerBasliktada dediğim gibi kadim siginma evleri hakkında bilgi sahibi olan varmi aldatildm ve bosandm ve simdi babam guldeym sekiz aylik bi kizim var yaklasik bir aydir burdaym babam ve abim hatta annem bebeğini ver diyorlar bir ayda hayatimi cehenm neme çevirdiler etmedikleri laf kalmadi olurumde kizimi vermem artik kararimi verdim ve bir kadim siginma evine gidcem ama nasip gidilir nazil bir yer bebeğim için nasil bir yer hic bilmiyorum sadece varligindan haberdarim lutfen bilgisi olan acik bi şekilde anlatsn en çok da bebeğim için nasil bi yer diye endiseleniyorm
8 aylık olduğu kısmı kacırmısım ben.Kadın sıgınma evleri hakkında bir bilgim yok nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum o yüzden söyledim.Bende ayrılmasın cok isterim tabiki ama dedigim gibi bir bilgim yoktu hala yok belki babasında kalması onun icin daha iyi olur diye düsündüm.İkisi icinde en iyi olsun ve hic ayrılmamalarını umarım.Bir anne ne olursa olsun canını da alsalar kuzusundan ayrılamaz, ayrılmamalı da..
Konu sahibi durumunuza çok üzüldüm. Ailenizi de anlamadım neden ısrar ediyorlar bebeği vermeniz için? Maddi durumları çok mu kötü? Öyle bile olsa bir şekilde büyür o bebek. İnşallah bir çıkar yol bulursunuz, Allah yardımcınız olsun..
bende öyle :) bebeğin var mı bilemiyorum yazını okuyunca çok genç olduğunu düşündüm nedense. evlat öyle bir şey ki .... anlatılmıyo işte..8 aylık olduğu kısmı kacırmısım ben.Kadın sıgınma evleri hakkında bir bilgim yok nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum o yüzden söyledim.Bende ayrılmasın cok isterim tabiki ama dedigim gibi bir bilgim yoktu hala yok belki babasında kalması onun icin daha iyi olur diye düsündüm.İkisi icinde en iyi olsun ve hic ayrılmamalarını umarım.
Haklısınız bebeğim yok ve anne olmaya daha var o yüzden kusuruma bakmayın yorum icinbende öyle :) bebeğin var mı bilemiyorum yazını okuyunca çok genç olduğunu düşündüm nedense. evlat öyle bir şey ki .... anlatılmıyo işte..
Yok canım ne kusuru cocuk anneden babadan eşten önce geliyo anneler için cocugun olunca sende anlayacaksin eminHaklısınız bebeğim yok ve anne olmaya daha var o yüzden kusuruma bakmayın yorum icin
Asla zaten oyle bi dusuncem olsa burada baslik acmazdm kizin için kabinin son damlasina kadar savasirimBu konuda bir bilgim yok ama bebegi babasına verseniz olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?