- 26 Kasım 2014
- 100
- 27
- 38
- 30
- Konu Sahibi o simdi anne
-
İl merkezinde misiniz Diyarbakır'da?
milli piyango bana cıkarsa en cok istedigim kadınların sırf parası yok diye kocalarına tama etmelerini önemkei icin kadın sıgımma evi acmak istiyorum böyle kırklarelide 100 dönümlük bir arazi alıp 4 katlı yurtt gibi evler yapmak istiyorum cocuk parkı icinde olan esindne siddet gören ailesi istemeyen tüm kadınları belli bi arastırmadan sonra tabi kesinlikle insallah böyle bi proje yapabilirmAllah sabır versin. Benim bir velim kadın sığınma evinde çalışıyor. Ve harika bir ortam oldugunu söylüyor. Bayanlara iş imkanı bile yaratıyorlarmış. Çocuklarım tüm ihtiyaçlarını karsiliyorlarmış. Bezine kadar. Ayrıca psikolojik destekte veriliyormuş.
SEVGİLER ;
Asla zaten oyle bi dusuncem olsa burada baslik acmazdm kizin için kabinin son damlasina kadar savasirim
Emin ol yardim etmiş kadar oldn güzel iinsan çok sgol allah senden ve yüreğiyle burada destek veren herkesten razi olsnArkadaşım kadın sığınma evine git en kısa zamanda
İş bulma sürecini ve biraz kafanı topladıktan sonra kendi evini tutma aşamasında ben sana yardıma hazırım, bulunduğun yeri bilmiyorum ama bir şekilde ulaşırız işte.
Çok varlıklı değilim ama neye ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım
Burada başka arkadaşlar da vardır elbet destek olacak
Çalıştığın zaman çocuğa kreş desteği verirler sanırım, zor bir süreç ama atlatabileceğine inanıyorum
Rabbim yardımcın olsun, nasıl yürekli bir anasın sen
Allah iyiliğini versinYok canım ne kusuru cocuk anneden babadan eşten önce geliyo anneler için cocugun olunca sende anlayacaksin emin
olabilirsin (ana gibi yar baba gibi hıyar olmazmış) atalar demiş
Kızım bende konunun anlam ve önemine uysun diye yazdım zatenAllah iyiliğini versinAna gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz o atasözünün doğrusu.
Hıyarı okuyunca kahkaha attım. Birinin babasına gıcığı varmış herhalde halk arasında hıyar olarak yerleşmiş
Basliktada dediğim gibi kadim siginma evleri hakkında bilgi sahibi olan varmi aldatildm ve bosandm ve simdi babam guldeym sekiz aylik bi kizim var yaklasik bir aydir burdaym babam ve abim hatta annem bebeğini ver diyorlar bir ayda hayatimi cehenm neme çevirdiler etmedikleri laf kalmadi olurumde kizimi vermem artik kararimi verdim ve bir kadim siginma evine gidcem ama nasip gidilir nazil bir yer bebeğim için nasil bir yer hic bilmiyorum sadece varligindan haberdarim lutfen bilgisi olan acik bi şekilde anlatsn en çok da bebeğim için nasil bi yer diye endiseleniyorm
Arkadaşım kadın sığınma evine git en kısa zamanda
İş bulma sürecini ve biraz kafanı topladıktan sonra kendi evini tutma aşamasında ben sana yardıma hazırım, bulunduğun yeri bilmiyorum ama bir şekilde ulaşırız işte.
Çok varlıklı değilim ama neye ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım
Burada başka arkadaşlar da vardır elbet destek olacak
Çalıştığın zaman çocuğa kreş desteği verirler sanırım, zor bir süreç ama atlatabileceğine inanıyorum
Rabbim yardımcın olsun, nasıl yürekli bir anasın sen
Yazıklar olsun bu lafları söyleyenlere. İnsanlıktan çıkmış onlar. Evlat ya evlat. Candan öte, ciğerpare. Bunu söyleyenler erkek uğruna çocuğuna tekmeyi basabilecek tipler. Sap meraklıları. Allah bildiği gibi yapsın.Biliyorum buna eleştiri gelecek ama biz diyarbakirliyiz bunun ardina siginmiyorum asla buranin yerlileri bosandiklarinda bebek bir günlükte olsa veriyorlar ama ben bunu asla kabul etmedm onlar ver dedikce daha çok sarildm kuzucuguma annem teyzelerim arkadaslarim çok guzelsn gencsin bugün versen yarin evlenirsn diyorlar nefret ediyorum artik hepsinden onlari dinlesem kizimi kendinle bile getirmiycektm o s...fiz bebesiyla birakacaktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?