Kadını kendı yatagında aldattı

Atom falan parçalamıyordum ama işim var çok şükür
Bana laf sokulunca aratıp baktım şimfi kim bunlar bana ne bu hırs diye
Tamam git şükret hayatını yaşa , işin gücün varmış kocan ile aşk dolu musmutlu hariga bir evliliğin varmış. Ne güzel işte , ne yapıyorsun burda?

Valla sen önce kendi paranı kazan ondan sonra konuş bence
Ben şu an senin önunden dahi gecemeyecegin turkiyenin isim otellerinden birinde çalisiyorum profilimi düzeltmedim boşuna gezme oralarda.hem her para kazanan okuya adam olmuyor cok gordum orneklerini. Hadi canim hadi spora git klavye başinda yağ yakilmiyor maalesef oyle olsaydi ohoooo....
Zayifla belki evlenirsinde

Ayy şişman mı demiştim sana
Yani bende var ya kızdım kendime şimfi
ay ilahi kendiniz kilo vermeye çalışırken vücudunuzdaki vitamin ve mineralleri kaybedip beyin hücrelerinize sıkıntı mı verdiniz ? Sok diyet yapmayın rica ediyorum sonra sonuç böyle oluyor.

İnsanlara karşı ne kadar kırıcısınız.yarın işssiz kalmıcagımızın eşimizin bizi aldatmıcagının garantisi var mı ? Konu sahibi ben daha önce öyle bir olayda dayanamadım söyledim.ben suclu oldum :)

Konu sahibi arkadaşım bence komşuna hiç birşey söyleme belki siz gördünüz diye utanır o kadınla ilişkisini bitirir ama konu aldatma bile olsa karı koca arasına girilmemesinden yanayım çünkü karı koca arasını yapmak için yalan söylemek bile günah degildir ve bunu üç kez gözünle görürsen inan derim bırak eden ettiğinden utansın vebalde kalma derim sende eşinle kötü olma gün gelir kocası zatin kendini ele verir bu dünyada hiç birşey gizli saklı kalmaz ayağına dolanır o adamın erkekler zatin kadınlar kadar zeki degildir

Onane ya milletin evliliğinden o kim oluyot karışıyor sizde çanak tutuyorsunuz
Yuva yıkmak mı amaç ne anlamadım ki

Artık gıdeer mısın
Hak hukuktan kul hakkından bahsedıp burdakı ınsanlara hakaret ederek sen neye gırıyorsun ?
İstersen on unıversıte bıtır
İstersen mılyarlaca maasın olsun
İstersen saba delı gıbı asık bı kocan olsun
Senın gönlün kir içinde

ay ilahi kendiniz kilo vermeye çalışırken vücudunuzdaki vitamin ve mineralleri kaybedip beyin hücrelerinize sıkıntı mı verdiniz ? Sok diyet yapmayın rica ediyorum sonra sonuç böyle oluyor.
İhtiyacım yok ki
Ama sizlerin hesetini anladım .bende diyorum neden üstüme gelindi
Eskiden yaralılar varmış

E size ne milletin evliliğinden, onun arkadaşı komşusu, peki sizin neyiniz de bu kadar üstünüze vazife edindiniz?

Ok gidicem
Ama alıntı yapmayın diyorum

Bu konuda sizden önce yorum yazdım ve okuyordum, bu durumda siz beni takip ediyorsunuz?
Çok komiksiniz doğrusu, hayal dünyanız geniş. :) Sizden başka kimse hava attığımı da düşünmedi hatta o konuda başka bir üye gelip, o niyette yazmamış belli; ama onun lafını alıp, ben İtalyanlara benziyorum diye hava atmaya çalışan sensin dedi. Neyse ne, niye bu kadar kendinizi önemsiyorsunuz bilmiyorum; ama gitmeniz benim açımdan iyi oldu, alınganlık yapıyorsunuz diye yazarken tereddüt ediyordum.

Son düzenleme:
yazık sana yaaaaa... sorunlu olduğun aşikar zaten de bu kadar aciz oluşun bi kere daha acımama neden oldu sana... demek ki sen aldatılsanda susabilecek kadar karakterde bi insansın... kadın olarak senden utanıyorum...

Boş zamanım yok
Küçük dünyanda mutluluklar

Çalışmıyorum, ev hanımıyım, mutlu da bir evliliğim yok ama insanım çok şükür. Vicdanım var, merhametim var, insanları hor görmüyorum.
E ben ölüyüm bu durumda işsiz güçsüz mutsuz birde kiloluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…