Tamam git şükret hayatını yaşa , işin gücün varmış kocan ile aşk dolu musmutlu hariga bir evliliğin varmış. Ne güzel işte , ne yapıyorsun burda?Atom falan parçalamıyordum ama işim var çok şükür
Bana laf sokulunca aratıp baktım şimfi kim bunlar bana ne bu hırs diye
Ben şu an senin önunden dahi gecemeyecegin turkiyenin isim otellerinden birinde çalisiyorum profilimi düzeltmedim boşuna gezme oralarda.hem her para kazanan okuya adam olmuyor cok gordum orneklerini. Hadi canim hadi spora git klavye başinda yağ yakilmiyor maalesef oyle olsaydi ohoooo....Valla sen önce kendi paranı kazan ondan sonra konuş bence
ay ilahiAyy şişman mı demiştim sana
Yani bende var ya kızdım kendime şimfi
arkadaşlar Kib YAPIN..
konu sahibinin konusu gereksiz saçma hal aldı. konuya dönelim.
Onane ya milletin evliliğinden o kim oluyot karışıyor sizde çanak tutuyorsunuzAh kibir ah. Dikkat edin alay ettikleriniz başınıza gelmesin. Herkesin evliliğinde sorun olabilir, bu durum başka insanlara akıl vermeye , yol göstermeye engel değildir. Çünkü insan sorunun içindeyken çözümü bulamaz ama aynı sorunla başkası mücadele ederken dışardan bir göz olarak yol gösterebilir.
Şimdi bende sizin gibi genelleme yapsam evliliklerin yüzde doksanı mutsuz desem bu durumda ne olur .
Artık gıdeer mısınOnane ya milletin evliliğinden o kim oluyot karışıyor sizde çanak tutuyorsunuz
Yuva yıkmak mı amaç ne anlamadım ki
İhtiyacım yok kiay ilahikendiniz kilo vermeye çalışırken vücudunuzdaki vitamin ve mineralleri kaybedip beyin hücrelerinize sıkıntı mı verdiniz ? Sok diyet yapmayın rica ediyorum sonra sonuç böyle oluyor.
E size ne milletin evliliğinden, onun arkadaşı komşusu, peki sizin neyiniz de bu kadar üstünüze vazife edindiniz?Onane ya milletin evliliğinden o kim oluyot karışıyor sizde çanak tutuyorsunuz
Yuva yıkmak mı amaç ne anlamadım ki
Ok gidicemArtık gıdeer mısın
Hak hukuktan kul hakkından bahsedıp burdakı ınsanlara hakaret ederek sen neye gırıyorsun ?
İstersen on unıversıte bıtır
İstersen mılyarlaca maasın olsun
İstersen saba delı gıbı asık bı kocan olsun
Senın gönlün kir içinde
Valla sen önce kendi paranı kazan ondan sonra konuş bence
Ben ara bozmuyorumE size ne milletin evliliğinden, önüm arkadaşı komşusu, peki sizin neyiniz de bu kadar üstünüze vazife edindiniz?
Bu konuda sizden önce yorum yazdım ve okuyordum, bu durumda siz beni takip ediyorsunuz?Ben hangi konuya yazsam sen çıkıyorsun sonradan ortaya
Nasıl takip edilir sen biliyorsun ki hep takip ettin beni o gündem sonra
Burda son günüm artık takip edemeyeceksin
Allah bilir hiç çıkmadın Avrupa ya
Görmediğin şeyler hakkında yorum yapma.iki tane yabancının sözüne kanıp burda hava bastın aklınca .bende verdim cevabını .
Valla hepiniz birden başedemedinşz benle
yazık sana yaaaaa... sorunlu olduğun aşikar zaten de bu kadar aciz oluşun bi kere daha acımama neden oldu sana... demek ki sen aldatılsanda susabilecek kadar karakterde bi insansın... kadın olarak senden utanıyorum...Ok de onane?
Niye bozuyor insanların huzurunu kendi evliliğine baksın.
O kadının gidecek yeri var mı?yazık değil mi ?
Ben bunları dedim diye kötü ilan edildim .
Gizli kapaklı ilişki yaşadığımı ima ettiler..
Kendilerinden biliyorlar
Şu idrak et artık yuvayı yıkan konu sahibi değil kadının kocası!Ben ara bozmuyorum
Boş zamanım yokBu konuda sizden önce yorum yazdım ve okuyordum, bu durumda siz beni takip ediyorsunuz?
Çok komiksiniz doğrusu, hayal dünyanız geniş. :) Sizden başka kimse hava attığımı da düşünmedi hatta o konuda başka bir üye gelip, o niyette yazmamış belli; ama onun lafını alıp, ben İtalyanlara benziyorum diye hava atmaya çalışan sensin dedi. Neyse ne niye bu kadar kendinizi önemsiyorsunuz bilmiyorum; ama gitmeniz benim açımdan iyi oldu, alınganlık yapıyorsunuz diye yazarken tereddüt ediyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?