- 2 Ekim 2015
- 464
- 1.382
- 113
Valla hepiniz birden başedemedinşz benle
Çünkü doğru olan benim
Zaten üyelik iptali istedim
Rahat ol
işine gelmedi çünkü biz zaten rahatız sen sadece millete laf soktuğunu zanneden birisin senin için terbiyemi bozamam KİBValla hepiniz birden başedemedinşz benle
Çünkü doğru olan benim
Rahat ol
Sen otur kendine acıyazık sana yaaaaa... sorunlu olduğun aşikar zaten de bu kadar aciz oluşun bi kere daha acımama neden oldu sana... demek ki sen aldatılsanda susabilecek kadar karakterde bi insansın... kadın olarak senden utanıyorum...
Doğru karar :)Valla hepiniz birden başedemedinşz benle
Çünkü doğru olan benim
Rahat ol
Sen kimsin yaişine gelmedi çünkü biz zaten rahatız sen sadece millete laf soktuğunu zanneden birisin senin için terbiyemi bozamam KİB
Acınacak halim olsa elbet acırım. oda insani bi duygu... ama sen anlamazsın..Sen otur kendine acı
Sizinle başka yerde konuştuğumu hatırlamıyorum sizin gibi birisi ile konuşmuş olsaydım emin olun sizi unutmazdım... Ama siz siz olun , arkadaşlarınız ile canımlı cicimli olup da sonra kendinizi kaf dağına çekip evli ve çocuklu hatta biraz tombul bir kadının arkasından dedikodu yapmayın olur mu? Hadi şimdi bol yeşillikli diyet salatanızı önünüze alıp yiyin... İyi günlerİhtiyacım yok ki
Ama sizlerin hesetini anladım .bende diyorum neden üstüme gelindi
Eskiden yaralılar varmış
düzgün konuş sen kimsin peki bu milletle rahat konuşma hakkını nerden buluyosunSen kimsin ya
Bence kari kocanin arasina hatta yatagina giren girmis. Ben bu durumda olsam soylerim bana da soylensin isterim kesinlikle. Ayrilir mi affeder mi ya bana inanmazsa demem. Gozuyle gormese sadece suphelense tamam ama her sey ayan beyan ortada. Adamin korkusu olsa anasinin oldugu apartmana getirmez. Eger soylemezse adam bunu kendinde hak gorur devam eder. Belki soyleyince ayrilmayacaklar ama adamin burnunu surtecek belki bi daha yapmayacak.Konu sahibi arkadaşım bence komşuna hiç birşey söyleme belki siz gördünüz diye utanır o kadınla ilişkisini bitirir ama konu aldatma bile olsa karı koca arasına girilmemesinden yanayım çünkü karı koca arasını yapmak için yalan söylemek bile günah degildir ve bunu üç kez gözünle görürsen inan derim bırak eden ettiğinden utansın vebalde kalma derim sende eşinle kötü olma gün gelir kocası zatin kendini ele verir bu dünyada hiç birşey gizli saklı kalmaz ayağına dolanır o adamın erkekler zatin kadınlar kadar zeki degildir
Ne yapilir, bilemedim..Benım bıldıgım bılıyorlar
Korkuyorum acıkcası
Bana bı onerı soyle lutfen bn olmadan kadını haberder edeyım
Neden şaşırdın ki ?
Çok olağan bir durum ..
Yüzde doksan erkeğin yaptığı birsey .
Hatta kocasının yatağına sevgilisini alan kadınlarda var.
Sen ve eşinin bu konuya dahil olması saçmalık.sizi ilgilendirmez.yetişkin insanlar.böyle herkesin özel hayatına burnunuzu sokmayın başınız ağırır huzurunuz bozulur.ben olsam eşimi hiç muhattab etmezdim o adamlar.
Bide herseyi görüyorsunuz maşallah.ben apartmanda ne olur bıter hiç haberim olmaz .paparazzi gibi milleti mi gözetliyorsunuz ?
Ama bu da tehlikeli olmaz mi kadin bi sekilde anlarsaGamzeeli aklıma bir fikir geldi. Sen komşun gelince evine hoşgeldine git bir ara. Sonra o bir şeyler hazırlarken sağa sola gizli yerlere kadın iç çamaşırı, ruj izi ... vb şeyler bırak. Bu ortalığı karıştırabilir, sana anlatırsa da aslında bir kadın gördüm ama eşin zarar verir diye söyleyemedim dersin.
Inanmasa ne olacak ki. En fazla sen bilirsin sana mutluluklar o zaman der arkadasligini bitirir. Kocan seni aldatti dedi diye oldurecek hali yok ya.O kadını gören sizsiniz,hatta eşin adama ayıp ettin demiş ,sen gizli numaradan ya da hesaptan kadına bunu ima etsen senin olduğun kabak gibi ortaya çıkar
Kadının tepkisi ne olur kestirebiliyorsan söyle ya da söyleme kişiyi en iyi sen tanıyorsun.
Kadın sana inanmazsa olayı çok büyütür ve başın ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?