Kadını kendı yatagında aldattı

yazık sana yaaaaa... sorunlu olduğun aşikar zaten de bu kadar aciz oluşun bi kere daha acımama neden oldu sana... demek ki sen aldatılsanda susabilecek kadar karakterde bi insansın... kadın olarak senden utanıyorum...
Sen otur kendine acı

İhtiyacım yok ki
Ama sizlerin hesetini anladım .bende diyorum neden üstüme gelindi
Eskiden yaralılar varmış
Sizinle başka yerde konuştuğumu hatırlamıyorum sizin gibi birisi ile konuşmuş olsaydım emin olun sizi unutmazdım... Ama siz siz olun , arkadaşlarınız ile canımlı cicimli olup da sonra kendinizi kaf dağına çekip evli ve çocuklu hatta biraz tombul bir kadının arkasından dedikodu yapmayın olur mu? Hadi şimdi bol yeşillikli diyet salatanızı önünüze alıp yiyin... İyi günler

Bence kari kocanin arasina hatta yatagina giren girmis. Ben bu durumda olsam soylerim bana da soylensin isterim kesinlikle. Ayrilir mi affeder mi ya bana inanmazsa demem. Gozuyle gormese sadece suphelense tamam ama her sey ayan beyan ortada. Adamin korkusu olsa anasinin oldugu apartmana getirmez. Eger soylemezse adam bunu kendinde hak gorur devam eder. Belki soyleyince ayrilmayacaklar ama adamin burnunu surtecek belki bi daha yapmayacak.

Son düzenleme:
Kendi fikrim şu ki bu şahsiyetsiz bilmem ne budalası bu haltı yemiş , hanımı muhakkak ki anlayacaktır , illâki bir delil bırakmışlardır , ben olsaydım söylemezdim , zaten kendisi öğrenecek .

Herangi bir yoldan haber verirseniz mutlaka anlar sizin oldugunuzu cunku sizin bildiginizi biliyor ayrica esiniz de kizar size

O kadını gören sizsiniz,hatta eşin adama ayıp ettin demiş ,sen gizli numaradan ya da hesaptan kadına bunu ima etsen senin olduğun kabak gibi ortaya çıkar
Kadının tepkisi ne olur kestirebiliyorsan söyle ya da söyleme kişiyi en iyi sen tanıyorsun.
Kadın sana inanmazsa olayı çok büyütür ve başın ağrır

Gamzeeli aklıma bir fikir geldi. Sen komşun gelince evine hoşgeldine git bir ara. Sonra o bir şeyler hazırlarken sağa sola gizli yerlere kadın iç çamaşırı (örn; koltuğun altına sıkışmış tanga), ruj izi ... vb şeyler bırak. Bu ortalığı karıştırabilir, sana anlatırsa da aslında bir kadın gördüm ama eşin zarar verir diye söyleyemedim dersin.

Çok olağan derken? Bunu nasıl meşrulaştırabiliyorsunuz başınıza daha önce geldi herhalde alışkanlik yapmış yadirgamiyorsunuz pesss

Ama bu da tehlikeli olmaz mi kadin bi sekilde anlarsa
Inanmasa ne olacak ki. En fazla sen bilirsin sana mutluluklar o zaman der arkadasligini bitirir. Kocan seni aldatti dedi diye oldurecek hali yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…