- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
ÇemkirinceNiye troll diyorsun?
Ben çemkirince geri çektin kibarlaştın korktun çünkü
Korkmuyorsan sözünün arkasında dur gel tanışalım .asıl troll sensin o zaman..resmen vur kaç yapıyorsun..
Ya neyse işime dönmem gerek ..
Ama bu da tehlikeli olmaz mi kadin bi sekilde anlarsa
Inanmasa ne olacak ki. En fazla sen bilirsin sana mutluluklar o zaman der arkadasligini bitirir. Kocan seni aldatti dedi diye oldurecek hali yok ya.
Iste onu diyorum bu sefer iyice kocama iftira atiyosun, ruju da sen koymussuna donebilir. Eger yapcaksa boyle bir sey hic itiraf etmemeli gercekten diger kadinin zannetmeli.Kaın dip köşe temizlik yapan çok titiz bir tipse tehlikeli olabilir evet.Anlar o zaman. En kötü tüm gerçekleri açıklar o an, bu planın sebebini.
Çemkirince
Evet resmen insanlara çemkiriyorsun canım..
Yukarıdaki yorumlarında da mahalle karıları gibi dedikoducu ilan ettin milleti...
Bak şimdi dedikocu kadınlarda çemkirir..
Bizim bi komşu var aynı senin gibi her şeye bi muhalefet olur her şeye bi atlar cümleye "dedikodu yapmak gibi olmasin" diye başlar... sonunda da "aman neyse dedikodu yapmim" der gider...
Kafa ütüledikten sonra toz olur...
Neyse hadi sen işine dön bakalım kolay gelsin sana..
Ama bu da tehlikeli olmaz mi kadin bi sekilde anlarsa
Inanmasa ne olacak ki. En fazla sen bilirsin sana mutluluklar o zaman der arkadasligini bitirir. Kocan seni aldatti dedi diye oldurecek hali yok ya.
Bence de her halukarda kadin uzulecek evet ama, aptal yerine konarak mutlu yasacagima mutsuz olurum daha iyi. Yani adamin bilsek ki bu,son vukuati tamam kadon ogrenmesin ama bunun son olmayacagina eminim bu kadar rahatsa zaten gozden cikarmis kadini. Yani komsu zaten onunde sonunda ogrenecek aslinda.şu ikilemde kalmak çok kötü ya
söylesen bir dert söylemesen ayrı dert
ama söylemek lazım yazık kadına
Haklısın. İyi bir oyuncu olmak lazım, soğukkanlılık gerek. Ben olsam bunu yapamazdım herhalde. Önce sahte bir aldatılma hikayesi uydurup bir tanıdık yaşamış gibi yapar sonra sen olsan sana söylenmesini ister miydin diye ağzını arardım. Sonuca göre söylerdim.Iste onu diyorum bu sefer iyice kocama iftira atiyosun, ruju da sen koymussuna donebilir. Eger yapcaksa boyle bir sey hic itiraf etmemeli gercekten diger kadinin zannetmeli.
Yani belki kavga eder zannetmiyorum ama. Ben goze alirdim sanirim bunu.Valla kişileri tanımadığımız için tepkisi ne olur bilemiyoruz ama üzüldüm kadına şahsen
Cok ilginç, gerçektenDedikoducu değilim o yüzden garip gelmiş olabilir
Malum bizim kadınımız çok sever dedikoduyu..
Hayır bu ortalık bozanların kocaları da ne haltlar yer görüyoruz.herkes kendi kocasına baksın.
Bak bu cok daha iyi fikir. Sen olsan sana anlatilmasini ister miydin diye sormak. Sonra da duruma gore anlatmak. Bence bunu yapsin abellaHaklısın. İyi bir oyuncu olmak lazım, soğukkanlılık gerek. Ben olsam bunu yapamazdım herhalde. Önce sahte bir aldatılma hikayesi uydurup bir tanıdık yaşamış gibi yapar sonra sen olsan sana söylenmesini ister miydin diye ağzını arardım. Sonuca göre söylerdim.
Çok haklısınız, cahille tartışmaya girilmez demişler. Birkaç yorum yaptım kendisine ama daha fazla dayanamadım seviyesine KİB yaptım.kendisini 90-60-90 MANKEN GİBİ zanneden evli ve çocuklu kadınların hafif kilo almış olduğu için aşağılayan sırf oram buram bozulmasın kimse bana karışmasn diye evlilik istemeyen, onun bunun hayatına davranışlarına müdahale etmeyi kendinde hak bulan bir de üzerine vazife gibi başkalarının hayatlarını okuyup ordan vurmaya çalışan ağır ergen tribi yaşayan birisi için çok fazla karışmadı mı ortalık hanımlar ?
Cahille girme münakaşaya , ya sinirini fırlatır havaya ya da yazık olur adabına demişler. Boşverin...Çok haklısınız, cahille tartışmaya girilmez demişler. Birkaç yorum yaptım kendisine ama daha fazla dayanamadım seviyesine KİB yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?