Kadını kendı yatagında aldattı

Çemkirince
Evet resmen insanlara çemkiriyorsun canım..
Yukarıdaki yorumlarında da mahalle karıları gibi dedikoducu ilan ettin milleti...
Bak şimdi dedikocu kadınlarda çemkirir..
Bizim bi komşu var aynı senin gibi her şeye bi muhalefet olur her şeye bi atlar cümleye "dedikodu yapmak gibi olmasin" diye başlar... sonunda da "aman neyse dedikodu yapmim" der gider...
Kafa ütüledikten sonra toz olur...
Neyse hadi sen işine dön bakalım kolay gelsin sana..

Ama bu da tehlikeli olmaz mi kadin bi sekilde anlarsa

Inanmasa ne olacak ki. En fazla sen bilirsin sana mutluluklar o zaman der arkadasligini bitirir. Kocan seni aldatti dedi diye oldurecek hali yok ya.

Kadın dip köşe temizlik yapan çok titiz bir tipse tehlikeli olabilir evet. Anlar o zaman. En kötü tüm gerçekleri açıklar o an, bu planın sebebini.

Kaın dip köşe temizlik yapan çok titiz bir tipse tehlikeli olabilir evet. Anlar o zaman. En kötü tüm gerçekleri açıklar o an, bu planın sebebini.
Iste onu diyorum bu sefer iyice kocama iftira atiyosun, ruju da sen koymussuna donebilir. Eger yapcaksa boyle bir sey hic itiraf etmemeli gercekten diger kadinin zannetmeli.

Ama bu da tehlikeli olmaz mi kadin bi sekilde anlarsa

Inanmasa ne olacak ki. En fazla sen bilirsin sana mutluluklar o zaman der arkadasligini bitirir. Kocan seni aldatti dedi diye oldurecek hali yok ya.

Valla kişileri tanımadığımız için tepkisi ne olur bilemiyoruz ama üzüldüm kadına şahsen

Of ne kadar kötü bir durum. Ne kadar acı. Sen tatile git kocan iş çevirsin çok üzüldüm kadına.
Ben çevremdekilere hep derim, kocam beni aldatırsa sizde görüp susarsanız sizi de silerim diye. Kesinlikle söylenmesi taraftarıyım

şu ikilemde kalmak çok kötü ya
söylesen bir dert söylemesen ayrı dert
ama söylemek lazım yazık kadına
Bence de her halukarda kadin uzulecek evet ama, aptal yerine konarak mutlu yasacagima mutsuz olurum daha iyi. Yani adamin bilsek ki bu,son vukuati tamam kadon ogrenmesin ama bunun son olmayacagina eminim bu kadar rahatsa zaten gozden cikarmis kadini. Yani komsu zaten onunde sonunda ogrenecek aslinda.

Ben tekrar konuya dönmek amacıyla bir yorum yapayım dedim. Benimde fikrim söylemenizden yana. Neden diye sorarsanız. Şahsen ben aldatılsam ve arkadaşlarım bunu benden saklasa kocamı zaten silerim de arkadaşlarımı da silerim. Hepsinden hesap sorarım. Çünkü bu suça yataklık gibi bir şey. Ve hayatımın felsefesi de " Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma" İşte bundan dolayı arkadaşıma söylerim. Tabii bnu söylemek biraz zor. Çünkü basit bir şey değil. Kadının sinirli bir yapısı olduğunu söylemişsiniz. Ayrıca kendi ailenizinde size kızacağını belirtmişsiniz. Bence Ailenizin size kızmasını istemiyorsanız ilk önce eşinzi ikna edin. (Ve bu konuda ısrarcı olun. Yukarıda yazdıklarımı eşinize söyleyebilirsiniz. Empati yapmasını isteyin ) Eşinizi ikna edince ailenizde size yüklenemez. Çünkü eşinizde arkanızda olacak artık. Ondan sonra zaten kadına söylemek kaldı. Bence direkt söyleyin. Kocasından da çekinmeyin ne yapacak ki size? Canınızı mı alacak ?

Evine gidip gelecek kadar samimiyetiniz varsa, bir kahve içmeye gittiğinizde el yıkama bahanesiyle yatak odasına ya da banyoya açılmış prezervatifle tanga bırakın. Saf değilse araştırır.

Iste onu diyorum bu sefer iyice kocama iftira atiyosun, ruju da sen koymussuna donebilir. Eger yapcaksa boyle bir sey hic itiraf etmemeli gercekten diger kadinin zannetmeli.
Haklısın. İyi bir oyuncu olmak lazım, soğukkanlılık gerek. Ben olsam bunu yapamazdım herhalde. Önce sahte bir aldatılma hikayesi uydurup bir tanıdık yaşamış gibi yapar sonra sen olsan sana söylenmesini ister miydin diye ağzını arardım. Sonuca göre söylerdim.

Cok kotu olmus bildiginizi bilmeleri. Ben olsam dogruyu bilmek isterdim. Bilmeli bence.
Kadini ne kadar iyi taniyorsunuz? Sonra benim kocam yapmaz deyip sizi kotu duruma dusurmesin?
Gecmiste benim basima gelmisti. Erkek arkadasiydi evli degilllerdi ama ben soyledikten sonra 2 yil daha surdu aldatildigini gormesi bana inanmamisti en basta

Bak bu cok daha iyi fikir. Sen olsan sana anlatilmasini ister miydin diye sormak. Sonra da duruma gore anlatmak. Bence bunu yapsin abella

Çok haklısınız, cahille tartışmaya girilmez demişler. Birkaç yorum yaptım kendisine ama daha fazla dayanamadım seviyesine KİB yaptım.

Çok haklısınız, cahille tartışmaya girilmez demişler. Birkaç yorum yaptım kendisine ama daha fazla dayanamadım seviyesine KİB yaptım.
Cahille girme münakaşaya , ya sinirini fırlatır havaya ya da yazık olur adabına demişler. Boşverin...

Ay gittim geldim hala beni konuşuyor zavallılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…