Üff kes ya .Puruzsuz bir hayatin olmasi icin once insan olmaman lazim. Yok iftira degil de ne bileyim o kadar pacasi tutusmus mesajlar yazmissin ki insan gayri ihtiyari dusunuyor bu kullanicinin kesin bir yakalanma korkusu var diye.
Ben senin troll oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Trollsen de puruzsuz bir trollsun.Niye troll diyorsun?
Ben çemkirince geri çektin kibarlaştın korktun çünkü
Korkmuyorsan sözünün arkasında dur gel tanışalım .asıl troll sensin o zaman..resmen vur kaç yapıyorsun..
Ya neyse işime dönmem gerek ..
Rvet barıstık canımGamzeeli siz de barıştınız mı eşinizle?
bir de böyle bir sorun vardı . haklısın direk eşinle de kötü olmak istememen normal ama içinde kalırsa hep de aklında kalabilir.
Ayrıca bu adamın ilk veya son vukuatı değildir.
Rvet barıstık canım
Suan kadının evınr gelmesını beklıcem artık
Sımdı bısey yapamam cunmu bu durumda
Üff kes ya .
Muhattabım değilsin
Öyle tabısevindim .. hayırlısı senin içinde.
evet kadın gelince duruma göre hareket edersin artık. yüktür bu insanda çünkü.
Valla ben dedim gelin özele tanışalım sıkıntı yokBen senin troll oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Trollsen de puruzsuz bir trollsun.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun da bu durumu olağan diye nitelendirebiliyorsun?Neden şaşırdın ki ?
Çok olağan bir durum ..
Yüzde doksan erkeğin yaptığı birsey .
Hatta kocasının yatağına sevgilisini alan kadınlarda var.
Sen ve eşinin bu konuya dahil olması saçmalık.sizi ilgilendirmez.yetişkin insanlar.böyle herkesin özel hayatına burnunuzu sokmayın başınız ağırır huzurunuz bozulur.ben olsam eşimi hiç muhattab etmezdim o adamlar.
Bide herseyi görüyorsunuz maşallah.ben apartmanda ne olur bıter hiç haberim olmaz .paparazzi gibi milleti mi gözetliyorsunuz ?
Valla ben dedim gelin özele tanışalım sıkıntı yok
Ama yemedi galiba..
Kadını adamın koynuna konu sahibi mi soktu, hay Allah'ım.Yalnız konu sahibi de kocasıyla sürekli sorunlu konu açmış..şaşırdım mı Hayır..
Böyle kendi içinde sorunlu tipler milletin evliliğine göz dikiyor.sonrada vicdandan yaptım hehe inandık..
Acik acik soylesen rahtsizligini da millete bir huzur versen. Konu sahibi seffaf mesela direkt yazmis buraya. Senin sorunun ne cinim? Neden gayri ahlaki isler karistiran insanlarin basilmasindan rahatsizlik duyuyorsun?Yalnız konu sahibi de kocasıyla sürekli sorunlu konu açmış..şaşırdım mı Hayır..
Böyle kendi içinde sorunlu tipler milletin evliliğine göz dikiyor.sonrada vicdandan yaptım hehe inandık..
Ben kendimi kim olduğumu ispaylıcam merak ediyorsunuz ya o bakımdanO mesjin bana degildi ama. Ozel mesajlar acayip uzun oluyor bir sure sonra muhabbet de bayiyor. Kisa kisa tadinda guzel. Imkan buldukca cevap veriyorum yazan arkadaslara. Ozelde ne konusacagiz ki farkli? Ergen erkekler yapiyor boyle konusmalar. Disari ciksana olm disadida goruselim falan. Kac yasindasin?
Yalnız konu sahibi de kocasıyla sürekli sorunlu konu açmış..şaşırdım mı Hayır..
Sanane arkadasım benım evlılıgımden !Yalnız konu sahibi de kocasıyla sürekli sorunlu konu açmış..şaşırdım mı Hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?