Kadını kendı yatagında aldattı

Puruzsuz bir hayatin olmasi icin once insan olmaman lazim. Yok iftira degil de ne bileyim o kadar pacasi tutusmus mesajlar yazmissin ki insan gayri ihtiyari dusunuyor bu kullanicinin kesin bir yakalanma korkusu var diye.
Üff kes ya .
Muhattabım değilsin

Hem etik hem de sağlık yönünden kadının bu durumdan haberi olmalı. Eşi evde yokken annesi dahil birçok kişinin yaşadığı bir apartmana korkusuzca yabancı kadın getiren bir adam zaten basılmayı göze almış demektir. Yüzsüzlüğün daniskası bu. Hayat arkadaşını ve yakınlarını aptal yerine koymak.

Ayrıca bu adamın ilk vukuatı değildir, son da olmayacaktır. Cinsel yolla bulaşan başa bela pek çok hastalık var. HIV olmasa bile HPV bulaştırsa kadıncağız rahim ağzı kanseri riskiyle yaşar. Hayat standartlarını düşüren diğer virüs ve bakterileri saymıyorum. Bir insan, bir kadın olarak haberdar olmayı hak ediyor.

Ben senin troll oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Trollsen de puruzsuz bir trollsun.

Gamzeeli siz de barıştınız mı eşinizle?
bir de böyle bir sorun vardı . haklısın direk eşinle de kötü olmak istememen normal ama içinde kalırsa hep de aklında kalabilir.
Rvet barıstık canım
Suan kadının evınr gelmesını beklıcem artık
Sımdı bısey yapamam cunmu bu durumda

Rvet barıstık canım
Suan kadının evınr gelmesını beklıcem artık
Sımdı bısey yapamam cunmu bu durumda

sevindim .. hayırlısı senin içinde.
evet kadın gelince duruma göre hareket edersin artık. yüktür bu insanda çünkü.

Yalnız konu sahibi de kocasıyla sürekli sorunlu konu açmış..şaşırdım mı Hayır..
Böyle kendi içinde sorunlu tipler milletin evliliğine göz dikiyor.sonrada vicdandan yaptım hehe inandık..

Sen neyin kafasını yaşıyorsun da bu durumu olağan diye nitelendirebiliyorsun?

Daha neler okuyacağız..

O mesjin bana degildi ama. Ozel mesajlar acayip uzun oluyor bir sure sonra muhabbet de bayiyor. Kisa kisa tadinda guzel. Imkan buldukca cevap veriyorum yazan arkadaslara. Ozelde ne konusacagiz ki farkli? Ergen erkekler yapiyor boyle konusmalar. Disari ciksana olm disarida goruselim falan. Kac yasindasin?
Valla ben dedim gelin özele tanışalım sıkıntı yok
Ama yemedi galiba..

Böyle kendi içinde sorunlu tipler milletin evliliğine göz dikiyor.sonrada vicdandan yaptım hehe inandık..
Acik acik soylesen rahtsizligini da millete bir huzur versen. Konu sahibi seffaf mesela direkt yazmis buraya. Senin sorunun ne cinim? Neden gayri ahlaki isler karistiran insanlarin basilmasindan rahatsizlik duyuyorsun?

Ben kendimi kim olduğumu ispaylıcam merak ediyorsunuz ya o bakımdan
Gelıyor musun sen onu söyle

ya yazmıcam yazmıcam diyorum dayanamıyorum. ya sen farkında değlsin galiba adamm varya o adam hatunun birini getirmiş karısının yatağına ve sen hala konu sahibinin gözü başkasının evliliğnde diyorsun.. nasıl göz dikmiş olabilri acabaaaa

Sanane arkadasım benım evlılıgımden !
Yeter yahu ne hadsız ınsansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…