Kadını kendı yatagında aldattı

Acik acik soylesen rahtsizligini da millete bir huzur versen. Konu sahibi seffaf mesela direkt yazmis buraya. Senin sorunun ne cinim? Neden gayri ahlaki isler karistiran insanlarin basilmasin rahatsizlik duyuyorsun?
çok zavallısınız ya gülüyorum size ..

diyelim ki kadının kulağına kar suyu kaçırdınız araştırma yapsın diye, adamın eve getirdiği kadın sevgilisi ise belki kanıt bulabilir ama bir gecelik bi kadınsa ortaya çıkması zor olur

Ok de onane?
Niye bozuyor insanların huzurunu kendi evliliğine baksın.
O kadının gidecek yeri var mı?yazık değil mi ?
Ben bunları dedim diye kötü ilan edildim .
Gizli kapaklı ilişki yaşadığımı ima ettiler..
Kendilerinden biliyorlar

Canım tahrık edıyor
Muhtemelen ya erkek ya da kadın düşmanı
Kaale almayalım
Ya tanışalım diyorum
Yok erkeksin yok trollsün diyorsunuz
E gel tanışalım telimi vereyim konuşalım kimim gör ..

Evet güzelım arkasında dımdık kapı gıbı aılesı var
Sen dert etme bunları
Hadı

Gamzeeli bir arkadas yazmis kagit ile not birakin diye. Oyle yapsaniz olmaz mi? Belki kagidi alip size iner bak boyle bir kagit birakmislar kapima diye. Sizde sonra konuya girersiniz ufaktan sana bir sey soyliyecegim ama vs vs diye?

sen nerden biliyosun o kadının gidecek yerinin olmadığını. belki kadın bilmek isteyecek. insanların huzuru olsa o adam onu yapar mı? ve sen ilk konularda yazmışsın hemen hemen herkes yapar gibi. o insanlar sana denk gelmiş demekki.
evet kadına yazık. kandırıldığı için yazık. bir şey yok gibi o yatağa ve o adamın koynuna girince yazık.
yani senin söylemlerinden de ben de yaşarsam böyle şeyleri bilmim diyorsun yani?

Ya kadınlar hisseder
Ama bu tür olaylar karı koca Arasında kalmalı ..
Sen erkekleri melek sanıyorsan fena halde yanılıyorsun neyse umarım hayat dersi olmaz bu size yazdıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…