çok zavallısınız ya gülüyorum size ..Acik acik soylesen rahtsizligini da millete bir huzur versen. Konu sahibi seffaf mesela direkt yazmis buraya. Senin sorunun ne cinim? Neden gayri ahlaki isler karistiran insanlarin basilmasin rahatsizlik duyuyorsun?
Sanane o kadının evliliğindenSanane arkadasım benım evlılıgımden !
Yeter yahu ne hadsız ınsansın
Zavalli degilim ama seni mutlu edecekse gulebilirsin tabi. Derdini soylemedin yalniz hala. Bekliyoruz.çok zavallısınız ya gülüyorum size ..
Senın tahrıklerıne gelmeyecegım ben :)Sanane o kadının evliliğinden
Canım tahrık edıyorZavalli degilim ama seni mutlu edecekse gulebilirsin tabi. Derdini soylemedin yalniz hala. Bekliyoruz.
Ok de onane?ya yazmıcam yazmıcam diyorum dayanamıyorum. ya sen farkında değlsin galiba adamm varya o adam hatunun birini getirmiş karısının yatağına ve sen hala konu sahibinin gözü başkasının evliliğnde diyorsun.. nasıl göz dikmiş olabilri acabaaaa
Ya tanışalım diyorumCanım tahrık edıyor
Muhtemelen ya erkek ya da kadın düşmanı
Kaale almayalım
Evet güzelım arkasında dımdık kapı gıbı aılesı varOk de onane?
Niye bozuyor insanların huzurunu kendi evliliğine baksın.
O kadının gidecek yeri var mı?yazık değil mi ?
Ben bunları dedim diye kötü ilan edildim .
Gizli kapaklı ilişki yaşadığımı ima ettiler..
Kendilerinden biliyorlar
Kişi kendinden bilir işiZavalli degilim ama seni mutlu edecekse gulebilirsin tabi. Derdini soylemedin yalniz hala. Bekliyoruz.
Kusura bakma her önüme gelenle numaramı verıp telde konusmuyorum :)Ya tanışalım diyorum
Yok erkeksin yok trollsün diyorsunuz
E gel tanışalım telimi vereyim konuşalım kimim gör ..
Ok de onane?
Niye bozuyor insanların huzurunu kendi evliliğine baksın.
O kadının gidecek yeri var mı?yazık değil mi ?
Ben bunları dedim diye kötü ilan edildim .
Gizli kapaklı ilişki yaşadığımı ima ettiler..
Kendilerinden biliyorlar
Valla boşanmak kolaysa sen boşanEvet güzelım arkasında dımdık kapı gıbı aılesı var
Sen dert etme bunları
Hadı
Canım tahrık edıyor
Muhtemelen ya erkek ya da kadın düşmanı
Kaale almayalım
Biz kadin aldatildigini ogrensin isterse bosanma hakkini kullansin std kapmasin diyoruz. Sen pro std misin?Kişi kendinden bilir işi
Ya kadınlar hissedersen nerden biliyosun o kadının gidecek yerinin olmadığını. belki kadın bilmek isteyecek. insanların huzuru olsa o adam onu yapar mı? ve sen ilk konularda yazmışsın hemen hemen herkes yapar gibi. o insanlar sana denk gelmiş demekki.
evet kadına yazık. kandırıldığı için yazık. bir şey yok gibi o yatağa ve o adamın koynuna girince yazık.
yani senin söylemlerinden de ben de yaşarsam böyle şeyleri bilmim diyorsun yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?