kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eski konunu bilmiyorum ama yazdiklarindan ve konu basligindan anladigim seni kiskanmislar bacim.

Dostumu anlamadınız buradan belli tabii ki erkekler ben de şundan bahsediyorum işte bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerken yazdıkları ile ilgili konuştukları ile ilgili erkekler ne yapmaz

Ne siniri ayol, hala kardeş yapacağım çocuğuma diyorsunuz. Siz kendinize böyle yaparsanız erkekler size ne yapmasın asıl?

Bacım benim anlatmak istediğim ben post açtım daha doğrusu yazmayı beceremedim hızlı yazdığım için bakmadan dikkat etmeden yanlış harflerle yazdığım yazıdan hep benimle dalga geçtiler anlatabiliyor muyum bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerse erkekler ne yapmaz kadının düşmanı kadındır demek istediğim buydu

Ne demek istediginizi anlamadim bu yorumda. Duzenleyin isterseniz.
Hayatta secimler yapiyoruz ve bunun sonuclarini yaşıyoruz . Bazi konularda evet kadin kadinin dusmani oluyor. Mesela tacize ugrayan bir kadin hakkinda o saatte orada ne isi varmis diyen kadinlar bizim düşmanımız. Ancak sizin durumunuz farkli. Bizim adami yerin dibine sokmamiz sizin ugrayacaginiz ihaneti degistirmez. Olay sizde bitiyor.

Ne siniri ayol, hala kardeş yapacağım çocuğuma diyorsunuz. Siz kendinize böyle yaparsanız erkekler size ne yapmasın asıl?
Diğer postundan bahsetmiştim burada değil burada tamamen mantığımla düzgün bir şekilde söylemeye çalıştım yazmaya çalıştım ifade etmeye çalıştım kendimi bakın siz de yazmışsınız bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerse küçük düşürmeye çalışırsa erkekler kadınlara ne yapmaz

Yoo ben diğer kadınlardan bahsetmedim, kendinize yaptığınız saygısızlıktan bahsettim. Kadınlar sizin gözünüzü açmaya çalışıyor ama siz görmeyip hala kadın böyle yaparsa diyorsunuz.

Dalga geçilmesi doğru değil tamam da adam aldatma makinası olmuş. Boşa gitsin şu adamı

Diğer postumu okumuş olsaydın ne demek istediğimi ne kadar üzüldüğümü anlardın ben post açmaya çalıştım ama yazım hatalarım çok aşırı derecede oldu daha doğrusu düzgün yazmam daha azdı yani şimdi ben seni orada kendimi ifade etmeye çalışırken yazım hatalarım kendim de okudum ve gerçekten berbat yazmışım bunu fark ettiğimde çok geç oldu çok dalga geçildi benimle yazımdan dolayı dalga geçildi daha çok öneriden çok ben bundan bahsediyorum bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçiyorsa bir erkek kadına neler yapmaz

Kocalar canlarına okur donunu yıkamaya devam, biz olanı söyleriz abooo sanırsın 2.dünya savaşını biz çıkarmışız.

hani bir kadın kadınla bu kadar dalga geçerse bu kadar yerden yere vurursa bir erkek ne yapmaz sizce ne

Niye anlamıyorsunuz;eşinizin size yaptığını,sizin kendinize yaptığınız haksızlığı,tüm dünya bir araya gelse size yapamaz.Hiç mi düşünmüyorsunuz fiilen de aldatıldıysam diye?Hastalıklar var eşinizden size geçebilecek.

Ben aldatılmayı affedebilecek biri değilim bir başkası da affetsin demiyorum asla da demem.
Evet zaten maddi manevi gücü olan kadın kapıyı vurup çıkıyor ama olmayanlar da benim gördüğüm kadarıyla buraya yazıp manevi olarak güç toplamaya çalışıyor, en azından üzüntülerini paylaşmak istiyorlar. Ama öyle arkadaşlar var ki elinde kılıç başlıyor asıp kesmeye, yargılamaya ve boşanamayacak birine hakaretler edip ezmeye çalışıyorlar bu beni üzüyor Ya da çok önemsiz bi konuda boşa gitsin diyorlar çok gülüyorum. Tabiki kimse koca delisi değil de evlilik çok farklı bir olgu ve inanın evlenmeden önce çok anlaşılabilir bir şey değil ( bunu dediğim için kesin linçleneceğim) bu yüzden az önceki hanıma hak verdim gerçekten bekara koca boşamak kolay.
Yoksa bende mutsuz olan, aldatılan, üzülen tüm kadınların boşanmasından yanayım ama kimsenin hayat dinamiklerini bilemiyoruz

Yoo ben diğer kadınlardan bahsetmedim, kendinize yaptığınız saygısızlıktan bahsettim. Kadınlar sizin gözünüzü açmaya çalışıyor ama siz görmeyip hala kadın böyle yaparsa diyorsunuz.
Bacım ben anlatamıyor muyum sen mi anlamıyorsun bilmiyorum ama ben açtığım post var ya diğer postundan bahsedeyim ilk defa yaptığım için ve sinirli olduğum için çok hızlı ve yanlış kelimelerle yazmıştım yani harf hatalarım vardı kelimelerim yanlış yazılmıştı ve benimle alay edildi ben ondan bahsediyorum kültürsüzde olduğum kitap okuma yanında olduğum bu yazıyla sen kocanı bile nasıl tuttun oldum anlatabiliyor muyum ne demek istediğimi

Simdide karisik yaziyorsunuz. Oncelikle biraz sakin olun, cumlelerin sonuna nokta koyun. Onceki konuyu bilmiyorum. Bu konu ve yazdiginiz yorumlar anlaşılabilir değil. Iletisim bozuklugunun sebebi yazim sekliniz. Ozenli yazarsaniz diger uye arkadaslar da size yardimci olmaya calisir

Eşim sadece beni sosyal medyada bu yazışma olarak aldattı hani görüşme falan olmadı bunu da nereden bileyim şöyle söyleyeyim eşimle bir akrabam aynı yerde çalıştığı için giriş çıkış saatleri falan belliydi hafta sonları zaten çıkmayan bir insan evden çıkmayan bir insan ya da beraber çıkardık yani buluşma olmadı tensel Bir şey olmadı

Anlamadan okuduğunuzun belirtisi bu ben kadının düşmanı kadındır derken bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerek yazışma yapıyorsa erkek ne yapmaz yani
Ben ne okuduğumu çok iyi biliyorum ki bence anlamayan taraf sizsiniz Diğer konunuzda kadınlar sizin iyiliğiniz için o kadar şey söyledi suçlu oldular madem kocamda kocam tiplerdensiniz herşeye susacaksınız. İnsana bunu dedirtiyorsunuz asla kadın düşmanı değilim kendi cinsimin daima arkasında dururum. Siz doğru yazılan şeyleri dalga geçiyor olarak algılıyorsanız o sizin algı probleminizde sorun olduğunu gösteriyor hanımefendi. Gittiğiniz uzmanda iyi değilmiş belli bence başka uzman araştırın ve ona gidin. Burada mağdur bir kadına aklı selim cevaplar veren iyiliği için konuşan üyelere kalkıp benimle dalga geçtiler kadın kadının düşmanıdır diyemezsiniz. Siz yılanı koynunuzda besliyorsunuz dikkatinizi çekerim madem seviyorsunuz kocacığınızı buyurun aldatılarak yaşayın. Bende şunu demek istiyorum buradaki üyelere iyilikten maraz doğarmış keşke kocanı bırakma aman deseydik el üstünde tutulurduk emin olun.

Cevap yazmaya bir üyeyi layık gördüyseniz o uzun açıklamayı yapma gereğini niye duydunuz?Tek kişilik dev kadro değiliz hani.

Hani ben de Türkçe öğretmeni değilim sonuçta her şeye biraz dikkat edeyim tamam elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum düzgün yazmaya çalışıyorum ille nokta koyacaksın, koyacaksın yani ona odaklanmak yerine beni anlamaya çalışsanız

Boşanıpta napacak canım, kumayla kanka kanka takılır. Akşamları da sıraya girerler artık. Boşan diyerek ayıp edilmiş konu sahibine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…