Kadının erkekten fazla maaş alması

kuku_laci06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
3
3
86
Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

Kişiden kişiye değişir evet :) Hem kadın hem erkeğe bağlı olarak değişir. Bazı insanlar fazla kazanınca karşındakini ezmeye çalışıyor, kadın böyle olursa sorun. Akıllı bir insan eve giren paranın fazlalığını o ekstrayı kim getirdi önemsemeden şans olarak görür ona göre davranır ama bazı kompleksli erkekler laf edecektir. O yüzden genel bir cevap yok bence.

Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Karakter meselesi. Yıllarca daha yüksek kazandım, eşim de ne güzel fazladan paramız oluyor diye görüyordu. Birkaç senedir bir fırsat oldu eşim benden baya yüksek kazanıyor, değişen hiçbir şey olmadı. Bunun sorun olacağı ilişki bana çok avam geliyor açıkçası. İşsiz de kalabilir, bir süre çalışmak da istemeyebilir insan, bir borç durumu yoksa iki tarafın da bir süre çalışmama hakkı da olmalı.

Etkiler. Erkekler alakasiz bir konuda kavgada bile sen az kazaniyorum diye bana saygi duymuyorsun vs. Diyor

Merhaba
Genel olarak bakınca evet oluyor malesef sahit olmustum

Genel olarak bu sorun olmamalı. Ama erkekler sorun ediyor maalesef.
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim

Benim ailemde 2 değil 3 kat farkla maaş alan bir çift var. Üstelik erkek kişi iş bulmak konusunda epey zorlandı. Ev işlerini yaptı. Allah elbet bir kapı açar dediler. Şimdi iş buldu. Gül gibi geçinip gidiyorlar. Burada erkeğin psikolojisi sanırım olayların seyrini belirleyici oluyor. Gereksiz eziklik hissettiklerinde hayatı eşlerine zehir ediyorlar erkekler.

sizin icin onemli mi bu? karsinizda ki ne dusunuyor . İkinizin dusuncesi onemli. Ben evledgmde esim issz kaldi bende baska sehire geldm isszdm burda iki issiz aylarca bir seneye yakin idare ettik . Once ben ise girdim sonra esim ve ben iki kat maas aliyorum ve hic bizaman sorun yasamadik bundan ben asla boyle seyleri sorun etmem esim biraz kendi icinde biseyler hissetti sanirim ben oyle dusundum yani hemen bu konuyu konustum guzellikle yanls seyler dusunup uzulme biz biriz senin benim yok dedim cok sukur gecinip gidiyoruz

Back
X