- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi kuku_laci06
Bizim ilk başta böyleydi. Şu an tam tersi. Çünkü ben kamudayım. Eşim ise özelde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın, bu durumu sopa gibi kullanmıyorsa ve erkek bu durumdan dolayo komplkes yapmıyorsa, ve evlilikte ben değil biz kavramı hakimse sorun olmaz sanırımMerhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
Ne güzel maşallah =) dilerim hep huzurlu mutlu olunsizin icin onemli mi bu? karsinizda ki ne dusunuyor . İkinizin dusuncesi onemli. Ben evledgmde esim issz kaldi bende baska sehire geldm isszdm burda iki issiz aylarca bir seneye yakin idare ettik . Once ben ise girdim sonra esim ve ben iki kat maas aliyorum ve hic bizaman sorun yasamadik bundan ben asla boyle seyleri sorun etmem esim biraz kendi icinde biseyler hissetti sanirim ben oyle dusundum yani hemen bu konuyu konustum guzellikle yanls seyler dusunup uzulme biz biriz senin benim yok dedim cok sukur gecinip gidiyoruz
Aslinda bakarsanız böyle düşünmesi de çok irite edici olurValla artık öyle erkekler türemiş ki kadın çalışsın ben evde oturayım diye düşünen, o yüzden hiç sorun olmaz, şuan çalışmayan kadın istemiyor çoğusu 2 katı alanı havada kaparlar merak etme
Bir arkadas cok guzel aciklamis aslinda kadin kendini ustun erkek ezik gormezse problem olmaz diye kesinlikle oyle dusunuyorum. su zamanda onemli olan bi is olmasi helalinden kazanc lazim kim ne kadar kazanmis onemsiz belki siz issiz olacaktiniz o size az da olsa maasiyla yetmeye calisacakti ama siz boyle ona destek olacaksiniz eviniz bir giderleriniz ortak herseyiniz bir sonucta ayri hesaba gerek olmayacak evlilikte . Umarım hakkinizda hayirlisi olur guzel bir omur dilerimNe güzel maşallah =) dilerim hep huzurlu mutlu olunHayatımdaki insanın ilerideki tutumunu öngöremiyorum. Şu an hiçbir sorun yok elbette konuyla ilgili ama ileride olmasından endişe duyuyorum çünkü yakınlarımda da benzer durumlar yaşandı ve sonuç iyi olmadı ben de ister istemez takılmaya başladım yoksa benim için sorun olacak bir durum değildi
Ne güzel maşallah =) dilerim hep huzurlu mutlu olunHayatımdaki insanın ilerideki tutumunu öngöremiyorum. Şu an hiçbir sorun yok elbette konuyla ilgili ama ileride olmasından endişe duyuyorum çünkü yakınlarımda da benzer durumlar yaşandı ve sonuç iyi olmadı ben de ister istemez takılmaya başladım yoksa benim için sorun olacak bir durum değildi
Oluşturur,oluşturuyor,oluşturdu....Adam kendini yetersiz hissedip aşağılık kompleksine giriyor kadın adamı yetersiz hissediyor çatışmalar yaşanıyor bariz tartışma konuları bu olmasa da temeli bu oluyorMerhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Bence olur. Fakat burda sence kısmı önemli yani erkeğin ve kadının kişiliği belirler olayı kişiye göre değiştiğinden tek doğru bi cevabı yok maalesef. Ama idrakta bi sıkıntımı var neden anlattığımı anlamıyorsun diyen erkeğe bence zeka olayını tartışmayalım ay sonunda herşey ortada diyen kadın gördüm. Kadının erkeğe olan saygısından tutunda erkeğin kompleksine kadar gider bu konu iki tarafın tutumu önemli tek taraflı düşünmüyorum.Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..