ömürsünüz vallahi... iyi güldüm sabah sabah...mesai arkadaşlarım deli zannedecek beni görünce...
demek taktik ha...ben nie düşünemedim bunu şimdiye dek...ben mutfaktayken yardıma gelen eşime " nolur sen git salona ben hemen hazırlar gelirim" diyerek ayağıma dolaşmasına izin vermeyen ben meğer kendimi akıllı sanırımısım :))))
markete mi gidilecek...canım şu lazım dediğimde onun cevabı ben tek başıma gidemem olur..karşı apartmanın altı markete gitmek için 10 dk hazırlanır ve beraber gideriz... aklımı başıma almalıyım...ben de neden bu kadar yoruluyorum diye merak eder dururdum...teşkler kızlar....38 yaşımdan sonra jeton düşecek bende de
yenı keşfettıgım bır sır, bır seye kızdıgımda söylenıyordum kavga cıkıyordu sımdı susuyorum hiç konusmuyorum içime kapanır gıbı yapıyorumozaman üstüme düşüyor
canım çok umutsuz gördüm senibenim taktiğim de beklentiyi düşürmek oldu 3 yıllık evliyim beklenti baya yerlerde öyle söyliyim..bana ne kazandırdı eskisi kadar başım ağrımıyor...eşimin taktiği de sorunları konuşmamak geçiştirmek...öylee gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
aklıma geldikçe buraya yazıcam tatlım.. sorun varsa bi incelemeye alalımbence sen taktiklerini yaz biz okuyalım.
yenı keşfettıgım bır sır, bır seye kızdıgımda söylenıyordum kavga cıkıyordu sımdı susuyorum hiç konusmuyorum içime kapanır gıbı yapıyorumozaman üstüme düşüyor
aynen.
benim yapacağım işleri ben yaparım, onun yapacağı işleri beraber yaparız nedense.
hiçbişey yapmasam yanında durmam gerekir.
ayakkabısını boyarken mesela şunu tutsana diye yanına çağırır sanki yanına koyamıyor
bu taktik cok guzel gercekten,tam bi turk kadini taktigi
simdi bizim evde reis kim diye sorsalar anneme, beyim der,babami yukseltir baskalirinin gozunde babam bisey cakmasin diye
ama herkes biliyoki evde reis annemdir
bunu ben de yapıyorum hihi :))
Ha ha !! Bunlar ne kiBenim eşim kahvaltıdayken,bir eline rafadan yumurtasını alır ,diğer eline biraz ekmek alıp ,"şunu tut" diyerekten ekmeğinden bir lokmayı bile bana böldürürdü ..Çok garipsiyordum ,yaa kahvaltı yaparken bile yardım mı edeceğim diye,Ona göre çok normaldi,daha önce annesine ve kızkardeşine yaptırıyormuş sanırım...Ya işte vallahi YORUMSUZ artık ...
Ha ha !! Bunlar ne kiBenim eşim kahvaltıdayken,bir eline rafadan yumurtasını alır ,diğer eline biraz ekmek alıp ,"şunu tut" diyerekten ekmeğinden bir lokmayı bile bana böldürürdü ..Çok garipsiyordum ,yaa kahvaltı yaparken bile yardım mı edeceğim diye,Ona göre çok normaldi,daha önce annesine ve kızkardeşine yaptırıyormuş sanırım...Ya işte vallahi YORUMSUZ artık ...
ee nasıl düzeltebildin mi peki canım? düzeltebildiysen de nasıl başardın :26:
bir de merak ettim neden yumurtalık kullanmıyordunuz :26:
Düzelttim tabi canım,ama ben de taktiksiz olanlardanım.."Ya ben de kahvaltı yapıyorum,kendi kahvaltını kendin yap" dedim tabiki..Aslında benim tepkim normal bir tepki de,o da alışmış ya erkek evlat el üstünde filan,bozuldu bana tabii..Oralı olmadım ne yapayım çok saçma geldi bana
O da çok komik gelecek sana şimdi,ya da anlamsız ..:44:ben kullanıyordum ama olsa bile o kullanmıyordu,öyle yiyecekmiş ,elinde tutuyor ve benden yardım istiyordu ,aman ne bileyim çok komik ya.
"yumurtamı tutmadı bu kadın" iyiymiş valla...Bir ara da ilk evlendiğimiz zamanlarda beni ayakçı yapmaya kalkıştı,ben de mantıksız olan hiçbişeyi kendime yaptırtmayan biriyim..Eve geliyorduk mesela dışardan ,eşyalarını oraya buraya koyuyordu,oturuyorduk işte konuşuyorduk filan,sonra benden onu ,bunu istemeye başlıyordu ..Yani kendisi oturuyordu,benden sürekli bişeyler istiyordu ve beni bi türlü oturtmuyordu..Hani bu istisnai zamanlardan bahsetmiyorum,işte evdesindir ,o yorgun gelir falan o zaman yaparsın tabi ki..Ama bu bilerek yapılmış bişey gibi mesela mutfaktan geliyordu,ama benden kültablası istiyordu gibi..Ben de kısa bir süre sonra dedim yine "beni ayakçı gibi kullanıyorsun ,hoşuma gitmiyor diye.. Evde alışmış olabilirsin kızkardeşinden filan dedim,ama ben onlar değilim dedim..Ne bileyim yine biraz bozulmuştu ama yapmıyor artık..
Haklısın gerçekten tanımakla alakalı,başka konularda da benim eşimin huyunu bilirim,çok kızacağı konular var mesela
valla sen şanslı olanlardansın o zaman canım.. ben ne zaman böyle bir şeyi dan diye söylesem bozulur ya da tartışma çıkar..:26:
bir de ben kalbini kırmaya korktuğumdan mıdır nedir? beceremiyorum böyle patdanak söylemeyi..
herşeyi tatlılıkla söyleyince de çoğu zaman ciddiye almıyor ya da cıvıyor şakaya vuruyor
ben de böyle minik minik adımlarla hallediyorum ne bileyim..:44:
sanırım işin özü kendini ve eşini tanımaktan geçiyor.. huyuna göre bir çözümünü buluyorsun eşini iyi tanıyınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?