Kadının Fendi ;)

aynen.
benim yapacağım işleri ben yaparım, onun yapacağı işleri beraber yaparız nedense.
hiçbişey yapmasam yanında durmam gerekir.
ayakkabısını boyarken mesela şunu tutsana diye yanına çağırır sanki yanına koyamıyor

bu taktik cok guzel gercekten,tam bi turk kadini taktigi
simdi bizim evde reis kim diye sorsalar anneme, beyim der,babami yukseltir baskalirinin gozunde babam bisey cakmasin diye
ama herkes biliyoki evde reis annemdir

Son düzenleme:
canım çok umutsuz gördüm seni
2 insan birbirini sevdikten sonra mutlaka bir çıkış yolu bulunur. yeter ki moralini yüksek tut
beklentilerin çok mu yüksek acaba? yoksa sevgi ilgi gibi, olması gerekli olan, manevi şeylerden mi bahsettin beklenti derken?
bu konuda bir şey diyemeyeceğim bilmediğim için.:26:

konuları direk konuşmuyorsa sen de başka konulardan dolandırıp çaktırmadan konuşabilirsin.
mesela sizin hikayenizi değiştirip benzerini başkalarının başına gelmiş gibi anlatabilirsin..
(senin eşinin durumunda olan örnek verdiğin çiftte kadın olursa durumu çakması daha zor olur :)
örn. "aşkım bak x hanım eşine böyle demiş ne kadar kötü bir durum yaaa.. düşünsene adamın halini vs." gibi.. konuyu açabilirsin..
çok da aynısı olmayacak ama benzer bir durum olacak..

sözkonusu kendisi olmayınca insanlar daha kolay yorumda bulunurlar. böylece o olaya eşinin bakış açısını öğrenebilirsin..
duruma göre konu tatlı bir şekilde ilerlerse bile lafı çevirip, ama aynısını sen de bana yapıyorsun deme sakın...
bir daha bu şekilde konuşma şansını da kaybedersin..

o zaten birkaç konuşmadan sonra anlar yaptığının yanlış olduğunu.. kendisi yapsın o çıkarımı, sen sadece örnekle yolu göster.

yenı keşfettıgım bır sır, bır seye kızdıgımda söylenıyordum kavga cıkıyordu sımdı susuyorum hiç konusmuyorum içime kapanır gıbı yapıyorum ozaman üstüme düşüyor

bu akşam yaşadım aynı şeyi ve şaşırdım hatta ay ne kolaymış böyle diye
şimdi burda senin bu yorumunu görünce daha da şaşırdım tesadüfe bak...

süpersinnn
ya ben bunu neden çok geç keşfettim.. bunca yıldır boşuna dert anlatmaya mı çalıştım acaba

kız kociş seni çok seviyor ondan anlamıyosun sennnn

bence siz de eşinizi tek başınıza yaptığınız işleri yaparken "yanımda dur" diye çağırın belki o da dahil olur benimki gibi..
ama tabi istiyorsanız.. kimi kadın da bıkar istemez her dakika yanında olsun eşi..
ama güzel vakit geçiriyorsanız neden sıkılasınız ki di mi

biz çok nadir ayrı vakit geçiririz onda da herkes saygı duyar o zamana..

bu taktik cok guzel gercekten,tam bi turk kadini taktigi
simdi bizim evde reis kim diye sorsalar anneme, beyim der,babami yukseltir baskalirinin gozunde babam bisey cakmasin diye
ama herkes biliyoki evde reis annemdir

sanki annemle babamı tarif etmişsin canım.. ya da şimdiki benim evliliğimi..genetik olmadığı kesin..
bence kadın çocukken evde anneyi model aldığı için öyle oluyor..
evli misin bilmiyorum ama senin de bu yolda gitme ihtimalin yüksek.. taktikleri kapmışsın hemen

tabi biz daha modernize edilmiş hallerini uyguluyoruz

Son düzenleme:
bunu ben de yapıyorum hihi :))

ben de bu akşam bu durumu yaşadım.. ama bilerek değil..
gerçekten söylediği lafa verecek cevabım yoktu.. ve çok da bozulmuştum..
:26:
1-2 saat geçti konuşamadım resmen tutuldum. bir baktım kendini affettirmeye çalışıyor..
zaten bu tür şeyleri doğal gelişmeler sonucu keşfediyorsun..
tabi 2-3 tatlı lafı ilgiyi görünce ben hiç küs kalamam anında barıştım

Ha ha !! Bunlar ne ki Benim eşim kahvaltıdayken,bir eline rafadan yumurtasını alır,diğer eline biraz ekmek alıp ,"şunu tut" diyerekten ekmeğinden bir lokmayı bile bana böldürürdü..Çok garipsiyordum ,yaa kahvaltı yaparken bile yardım mı edeceğim diye,Ona göre çok normaldi,daha önce annesine ve kızkardeşine yaptırıyormuş sanırım...Ya işte vallahi YORUMSUZ artık ...

ee nasıl düzeltebildin mi peki canım? düzeltebildiysen de nasıl başardın :26:

bir de merak ettim neden yumurtalık kullanmıyordunuz :26:

ee nasıl düzeltebildin mi peki canım? düzeltebildiysen de nasıl başardın :26:

Düzelttim tabi canım,ama ben de taktiksiz olanlardanım.."Ya ben de kahvaltı yapıyorum,kendi kahvaltını kendin yap" dedim tabiki..Aslında benim tepkim normal bir tepki de,o da alışmış ya erkek evlat el üstünde filan,bozuldu bana tabii..Oralı olmadım ne yapayım çok saçma geldi bana

sonrasında sana kin beslemediyse "yumurtamı tutmadı bu kadın" diye sorun kısa yoldan hallolmuş canım..
iyi yapmışsın patdanak söylemekle

her zaman söylerim eski kadınlar çok zekiymiş diye.ben bilmem beyim bilirlafını cahillikten değil kurnazlıktan kullanıyorlarmış meğer.
günümüz kadınları ise herşeyi ben yaparım amman o gitsin otursun diye tüm işi kendileri yapıyorlar.sonuç:adamların üstündeki yükü aldınız çalışarak.ama o size dayandı bu sefer,bu kendi ayakları üstünde duran kadın(!)pek bir işine geldi erkeklerin.biraz debelenme sonra tahammül edememe sonra da boşanma.alın size son yılların evlilik tablosu.

"yumurtamı tutmadı bu kadın" iyiymiş valla ...Bir ara da ilk evlendiğimiz zamanlarda beni ayakçı yapmaya kalkıştı,ben de mantıksız olan hiçbişeyi kendime yaptırtmayan biriyim..Eve geliyorduk mesela dışardan ,eşyalarını oraya buraya koyuyordu,oturuyorduk işte konuşuyorduk filan,sonra benden onu ,bunu istemeye başlıyordu ..Yani kendisi oturuyordu,benden sürekli bişeyler istiyordu ve beni bi türlü oturtmuyordu..Hani bu istisnai zamanlardan bahsetmiyorum,işte evdesindir ,o yorgun gelir falan o zaman yaparsın tabi ki..Ama bu bilerek yapılmış bişey gibi mesela mutfaktan geliyordu,ama benden kültablası istiyordu gibi..Ben de kısa bir süre sonra dedim yine "beni ayakçı gibi kullanıyorsun ,hoşuma gitmiyor diye..Evde alışmış olabilirsin kızkardeşinden filan dedim,ama ben onlar değilim dedim..Ne bileyim yine biraz bozulmuştu ama yapmıyor artık..

valla sen şanslı olanlardansın o zaman canım.. ben ne zaman böyle bir şeyi dan diye söylesem bozulur ya da tartışma çıkar..
:26:
bir de ben kalbini kırmaya korktuğumdan mıdır nedir? beceremiyorum böyle patdanak söylemeyi..
herşeyi tatlılıkla söyleyince de çoğu zaman ciddiye almıyor ya da cıvıyor şakaya vuruyor

ben de böyle minik minik adımlarla hallediyorum ne bileyim..:44:

sanırım işin özü kendini ve eşini tanımaktan geçiyor.. huyuna göre bir çözümünü buluyorsun eşini iyi tanıyınca

Haklısın gerçekten tanımakla alakalı,başka konularda da benim eşimin huyunu bilirim,çok kızacağı konular var mesela ,o konularda da ben o kadar rahat konuşamıyorum canım ,işte kişisine göre değişiyor..Bu anlattığım 2 olay aşırı mantıksız geldiği için ne bileyim,haklı olduğu konularda onu tutabilene aşkolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…