her zaman söylerim eski kadınlar çok zekiymiş diye.ben bilmem beyim bilirlafını cahillikten değil kurnazlıktan kullanıyorlarmış meğer.
günümüz kadınları ise herşeyi ben yaparım amman o gitsin otursun diye tüm işi kendileri yapıyorlar.sonuç:adamların üstündeki yükü aldınız çalışarak.ama o size dayandı bu sefer,bu kendi ayakları üstünde duran kadın(!)pek bir işine geldi erkeklerin.biraz debelenme sonra tahammül edememe sonra da boşanma.alın size son yılların evlilik tablosu.
Haklısın gerçekten tanımakla alakalı,başka konularda da benim eşimin huyunu bilirim,çok kızacağı konular var mesela,o konularda da ben o kadar rahat konuşamıyorum canım ,işte kişisine göre değişiyor..Bu anlattığım 2 olay aşırı mantıksız geldiği için ne bileyim,haklı olduğu konularda onu tutabilene aşkolsun...
taktik degil ama ben çok umursamaz biriyim galiba valla cocuklarım mutlu mesut olsun dünya yansa umrum olmaz sanırım eşiminde 6 yıldır bitmez tükenmez sevgisi liseli aşıklar gibi davranması ilgi çekmeye calısması bu umursamaz halimden geliyo sonuç olarak bir dedigimi iki etmez saolsunbir eş olarak üzerime düşen herseyin en iysini yapmaya çalısırım degerini bilip bilmemkte onun sorunu oda bunun farkında zaten asıl önemli olan insanın kendi degerinin farkında olması böyle olunca zaten degerde görürsünüz saygıda sevgide benim düşüncem tabi
yemek konusunda,senin elinin lezzetide bir baska,cok güzel oluyor bir daha bu et yemegini sen yap askim(gercekten böyle taktik degil yani)
kizimiz seninle cok güzel oynuyor,buda gercek
yani taktik verecek birseyim yok aslinda.
O da çok komik gelecek sana şimdi,ya da anlamsız ..:44:ben kullanıyordum ama olsa bile o kullanmıyordu,öyle yiyecekmiş ,elinde tutuyor ve benden yardım istiyordu ,aman ne bileyim çok komik ya.
sanki annemle babamı tarif etmişsin canım.. ya da şimdiki benim evliliğimi..genetik olmadığı kesin..
bence kadın çocukken evde anneyi model aldığı için öyle oluyor..
evli misin bilmiyorum ama senin de bu yolda gitme ihtimalin yüksek.. taktikleri kapmışsın hemen
tabi biz daha modernize edilmiş hallerini uyguluyoruz
evet bu 2 örnek direk kakılmış moduymuş artık..
ben de böyle durumları kollayıp bi sert yapsam mı acaba bana bi alıştırma olur.. :26:
"patdanak konuşma derslerine giriş"
patdanak dalmasın bi de bana yanlış giriş yapmayayım dimi bir de
Ahahahaha vallahi çok güldüm Allah da seni güldürsün. Sevdiklerinle mutlu, uzun bir hayat sür inşallah.
Örnekle açıklayacak olursak:
Yeni evliyken eşim hiç mutfakta yardımcı olmazdı.. (ikimizde çok yoğun çalışıyorduk)
geç geliyoruz malum yorgunluktan ölmüşüz.
Şimdi ben ona
“ben de çalışıyorum, senin hizmetçin miyim? ben bu eve para getiriyorsam
sen de ev işlerine yardımcı olmak zorundasın bıdı bıdı vıdı vidi vid vid……" konuşsam;
hem şirret dırdırcı hiç istemediğim bir tablo çizicektim, hem de gereksiz (aslında gerekli deeee neyse :) bir sürü gereksiz tartışma yaşanacaktı..
Tatlılıkla söylesem o da tatlılıkla itiraz edecekti.. ya da ucundan isteksizce yapıcaktı.. gene başa dönecektik..
Peki napıcaktım bu durumda ??
HEMEN MİSİS FENDİ MODUNA GİRDİM :82:
Tartışmak yerine işten geldiğimizde
“Aşkıııımm benim mutfakta iş yaparken canım sıkılıyoorsen de gel benimle otur yanımda sohbet et.” dedim..
böylece ilk adım tamam mutfağa girdi ( kuş kafeste)
ben bir yandan yemek hazırlarken onunla da güle oynaya sohbet etmeye başladık..
Aralarda tabi muhabbet sırasında (sohbeti bu sırada hiç eksik etmiceksiniz)
“Aşkım şu üst kata boyum ermiyor onu alırmısın?”
“Bebişim şu tavuklar yanıcak elim bulaşık çevirir misin”
“Tatlım ben çiğ etten tiksiniyorum et kesmek tam erkek işi valla.. sen doğrasana şunu”
“Ay aşkım çok açım bu akşam salatayı sen yapsana bekleyemicem”
“Ay sen salatayı süper yapıyosun ben o kadar iyi yapamıyorum ne koyuyosun içine”
“Aşkitom o süper balık sosundan yapsana”
Dikkat ettiyseniz gittikçe yemek yapmaya daha çok dahil oldu…
hihihihi yaşasın kötülüüük. Yaşasın Miss Fendi :)
Şimdi evde çalışıyorum çoğu zaman.. ama dışarıda çalıştığım zamanlarda yemekleri tamamen beraber hazırlıyoruz
hatta bazen o hazırlıyor ben yoğunsam :)))
siizin evdedemi oyleydi,tipik turk kadini ya
evli degilim canim,yasin 18 daha, sevgilim var
valla bence cok akillica bu annelerin yaptigi,bende kendime ornek aliyorum annemi,her istegini
yaptiriyo ve aynen senin basta dedigin gibi babam kendi istegi oldugunu saniyo,ama nerden bilsin kadinin fendi erkegi yendi
sevgilim var ve aynen bu taktirleri uyguluyorum simdiden,evlendigimizde basima cikmasin diye
Aynen öyle valla ya bunlar bana zaten yuh dedirtti,hiç bana göre değil...Hani bazı bayanlar biraz maço olsun falan ister,ben öyle değilim,ama maalesef eşim biraz maço ya kayanlardan.İstemediği bir durumda benim dediğim olsun diyen bir insan,bu yüzden de anlaşmazlık çok yaşıyoruz....Vallahi sen aranızı bozmadan bu taktiklerini işletiyorsan bence ne ala,pattadanak söyleyince aranız bozulursa falan hiç gerek yok bence..
Allah razı olsun,keşke ettiğin dualar kabul olsa,çok sağol..Bu aralar biz de habire küsüp müsüp duruyoruz da!!
ayy bayıldım yaaa "bıdı bıdı vıdı vidi vid vid " ha
ay ben istediklerini böyle gizli ve içten içe çabalyarak yapan kadınlara hayranım yani hani erkeği pehpehleyip yap diyip kendi isteğiyle yapması falan
ben hiç böyle şeyleri beceremem istiyorsam istiyorum,istemiyorsam istemiyorum derim heralde
hatta o bıdı bıdılardan yapmadan duramam neden yardım etmiyosun gibi:26:
benim annemde aslında miss fendi modunda çünkü bişi olucaksa evde mesela onu mutlaka annem istemiştir
annem ister ev tadilattan geçer,annem ister eve yeni eşya alınır,annem ister gezmeye çıkılır,annem ister alışverişe çıkılır,annem ister de ister işte
bazen denk geliyorum mesela annem bişiyin olmasını istiyor o an babam bi fevrileşiyo sonra bi bakıyorum bi kaç gün içinde o şey olmuş ben şok tabianne hani babam istemiyordu onu diyorum annemde yapıcak tabi der yani
ama o da aynı yanında beyim sen bilirsin bilmem ne derken babam evin reisi sanıyor kendini lakin aslında bütün kumanda annemde
azıcık annemden ders mi alsam ne
ama bunlar içten gelen şeyler ya benim düşüncem ise beni seviyorsa NEDEN istediğimi bir kere de yapmıyor oluyor çok mu hassasım ben ya ne zor kadınım ayol biraz taktik öğrenmeliyim sanırım
O da çok komik gelecek sana şimdi,ya da anlamsız ..:44:ben kullanıyordum ama olsa bile o kullanmıyordu,öyle yiyecekmiş ,elinde tutuyor ve benden yardım istiyordu ,aman ne bileyim çok komik ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?