Kadının Fendi ;)

çok doğru..
bizi ilk tanıyanlar; "ne kadar da eğlencelisiniz mükemmel çiftsiniz" derler..

sonra biraz daha tanıyanlar;"seni hiç böyle tahmin etmezdim sessa! sen niye böyle alttan alıyorsun herşeyi..
senin gibi kimse yapamaz böyle valla..
biraz sert ol kocana karşı" diye tenkit ederler.. biraz da bana acırlar

aradan zaman geçip de bizi çok iyi yakından tanıyanlar;
"valla senden korkulur nasıl böyle alttan alıp da her zaman senin dediğin oluyor

sen de az değilsin" derler

ama bunları ben hiç bilerek yapmadım dediğim gibi.. kendiliğinden doğallıyla gelişti..
şimdi de merak ettim acaba böyle şeyleri herkes yaşıyor mu?
hem işin içinden çıkamayan kadınlara da yardımımız dokunsun

evet bu 2 örnek direk kakılmış moduymuş artık..
ben de böyle durumları kollayıp bi sert yapsam mı acaba bana bi alıştırma olur..
:26:
"patdanak konuşma derslerine giriş"

patdanak dalmasın bi de bana yanlış giriş yapmayayım dimi bir de

taktik degil ama ben çok umursamaz biriyim galiba valla cocuklarım mutlu mesut olsun dünya yansa umrum olmaz sanırım eşiminde 6 yıldır bitmez tükenmez sevgisi liseli aşıklar gibi davranması ilgi çekmeye calısması bu umursamaz halimden geliyo sonuç olarak bir dedigimi iki etmez saolsunbir eş olarak üzerime düşen herseyin en iysini yapmaya çalısırım degerini bilip bilmemkte onun sorunu oda bunun farkında zaten asıl önemli olan insanın kendi degerinin farkında olması böyle olunca zaten degerde görürsünüz saygıda sevgide benim düşüncem tabi

oooooooişte hiç bir zaman beceremediğim ama çok özendiğim kadın tipi..
gerçi ben becersem de yapamazdım heralde bi sevgi pıtırcığı olarak gene batırırdım

ama nedendir bilinmez işte kaçan kovalanır lafı her dönemde ve her ilişkide şaşmaz şaşmadı şaşmayacak..
:82:

yemek konusunda,senin elinin lezzetide bir baska,cok güzel oluyor bir daha bu et yemegini sen yap askim(gercekten böyle taktik degil yani)
kizimiz seninle cok güzel oynuyor,buda gercek
yani taktik verecek birseyim yok aslinda.

yemek konusunda,senin elinin lezzetide bir baska,cok güzel oluyor bir daha bu et yemegini sen yap askim(gercekten böyle taktik degil yani)
kizimiz seninle cok güzel oynuyor,buda gercek
yani taktik verecek birseyim yok aslinda.

eveeett doğru tabiki zaten hiçbirini yalan atmıyoruz ki :26:
taktik diyelim ya da demeyelim önemli değil ben öyle adlandırdım burada gösterdiğimiz davranışı.

neden biliyor musun? şimdi sen daha eşin ilk yemek yaptığında kötü bile olsaydı
"ıyyy berbat yapmışsın canım sen elleme bi daha et işini bana bırak" der miydin? yoksa;
"vaaayy
ilk sefere göre süper olmuş canım.. bi dahakine tuzunu daha az sosunu daha çok koyalım tadından yenmez" mi derdin?

1. yorumu yapanlar büyük ihtimalle eşinin yaptığı ilk ve son yemeği yiyiorlar.. afiyet olsun tadını çıkarın.. mutfakta başarılar

2.
yorumu yapanlar mutfakta süper bir aşçı ve sevgili kazandılar.. tebrikler

işte bu yüzden taktik dedim.. yanlış anlaşılmasın.. bence siz eşinize doğru cevapları vermişsiniz zamanında

bak bu anlattığınla ilgili
aklıma geldi..benim bir arkadaşımın bebeği oldu daha bebek küçükken kocasına
"sen tutamıyosun bana ver.. dur sen elleme ben yaparım ben ben" diye diye adamın çocukla ilgilenmesine izin vermedi..
zaman geçti şimdi de "ilgisiz baba sadece sevmesini bilir " diye şikayet ediyor..
sonra ben hatırlatınca da "doğru kendim uzaklaştırdım en başta" diyor.

ve aynı arkadaşımın başka bir pişmanlığı;
yeni evliyken cinsellik konusunda çok fazla kural koydu. aradan 2 yıl geçmeden "eşimle cinsel hayatımız tamamen bitti" dedi
:26:
sonra pek çok yol denedi düzeltmek için psikoloğa bile gittiler ama düzelmedi..
şimdi sadece çocuğum için yaşıyorum artık vazgeçtim diyor.. uğraşmaktan da vazgeçti
:44:

O da çok komik gelecek sana şimdi,ya da anlamsız ..:44:ben kullanıyordum ama olsa bile o kullanmıyordu,öyle yiyecekmiş ,elinde tutuyor ve benden yardım istiyordu ,aman ne bileyim çok komik ya.

Ahahahaha vallahi çok güldüm Allah da seni güldürsün. Sevdiklerinle mutlu, uzun bir hayat sür inşallah.

siizin evdedemi oyleydi,tipik turk kadini ya
evli degilim canim,yasin 18 daha, sevgilim var
valla bence cok akillica bu annelerin yaptigi,bende kendime ornek aliyorum annemi,her istegini
yaptiriyo ve aynen senin basta dedigin gibi babam kendi istegi oldugunu saniyo,ama nerden bilsin kadinin fendi erkegi yendi

sevgilim var ve aynen bu taktirleri uyguluyorum simdiden,evlendigimizde basima cikmasin diye

Aynen öyle valla ya bunlar bana zaten yuh dedirtti,hiç bana göre değil...Hani bazı bayanlar biraz maço olsun falan ister,ben öyle değilim,ama maalesef eşim biraz maço ya kayanlardan.İstemediği bir durumda benim dediğim olsun diyen bir insan,bu yüzden de anlaşmazlık çok yaşıyoruz....Vallahi sen aranızı bozmadan bu taktiklerini işletiyorsan bence ne ala,pattadanak söyleyince aranız bozulursa falan hiç gerek yok bence..

Ahahahaha vallahi çok güldüm Allah da seni güldürsün. Sevdiklerinle mutlu, uzun bir hayat sür inşallah.

Allah razı olsun,keşke ettiğin dualar kabul olsa,çok sağol..Bu aralar biz de habire küsüp müsüp duruyoruz da!!

ayy bayıldım yaaa "bıdı bıdı vıdı vidi vid vid……" ha
ay ben istediklerini böyle gizli ve içten içe çabalyarak yapan kadınlara hayranım yani hani erkeği pehpehleyip yap diyip kendi isteğiyle yapması falan
ben hiç böyle şeyleri beceremem istiyorsam istiyorum,istemiyorsam istemiyorum derim heralde
hatta o bıdı bıdılardan yapmadan duramam neden yardım etmiyosun gibi:26:

benim annemde aslında miss fendi modunda çünkü bişi olucaksa evde mesela onu mutlaka annem istemiştir
annem ister ev tadilattan geçer,annem ister eve yeni eşya alınır,annem ister gezmeye çıkılır,annem ister alışverişe çıkılır,annem ister de ister işte
bazen denk geliyorum mesela annem bişiyin olmasını istiyor o an babam bi fevrileşiyo sonra bi bakıyorum bi kaç gün içinde o şey olmuş ben şok tabianne hani babam istemiyordu onu diyorum annemde yapıcak tabi der yani
ama o da aynı yanında beyim sen bilirsin bilmem ne derken babam evin reisi sanıyor kendini lakin aslında bütün kumanda annemde
azıcık annemden ders mi alsam ne
ama bunlar içten gelen şeyler ya benim düşüncem ise beni seviyorsa NEDEN istediğimi bir kere de yapmıyor oluyor çok mu hassasım ben ya ne zor kadınım ayol biraz taktik öğrenmeliyim sanırım

en doğrusunu yapıyorsun canım. bırak onlar kendi istedikleri yapılıyor zannetsin
hiç tatsızlık olmadan halloluveriyor dertler

işe yarıyorsa tebrik ederim seni şimdiden.

di mi ben yolumdan şaşmayayım hiç hazır düzgünken kendime macera aramayayım.
ama bazen de gerekiyor pat diye söylemek o anlarda kendimi zor tutuyorum.. :26:

arkadaşın dualarına katılıyorum canım ben de mutluluğunuz daim olsun

küçük küslükler de iyidir bazen ilişkiyi canlı tutar..

ama aynı öyle oluyor.. kendimi bid bid öten bir yaratık gibi görüyorum öyle zamanlarda
allahtan 7+2 yılda 1-2 kez başıma geldi.. o da bana yetti kendimden korktum aman haa dırdırcı olmayın sakın kızlar

zaten öyle konuşurken bir süre sonra erkekler duymuyor bizi.. tek duydukları ordan gelen bir gürültü

ay acaba sen kız kardeşim misin?? direk annem bu anlattığın kadın yaa
kesinlikle annenden feyz al derim.. zaten emin ol senin bilinç altına işlemiştir o davranış biçimleri..

bence becereksin sen de eminim buna

Elektrik prizlerini onarmayı, çekiçle yapılacak her türlü işi, boya-badana için malzeme seçmeyi, mobilyaların kapaklarını onarmayı,musluk değiştirmeyi ve korniş takmayı öğrendim.

Kırk yıllık hamal gibi, kum,çimeto, mobilya taşıyabilirim :)

Her yemeği ve her türlü temizliği yapabilirim bu arada işe gider gelirim, evin mali dengesini durmadan hesaplarım araya kuaför ve alış-verğiş işlerini sıkıştırırım

Eee koca ne yapacak bir gerek kalmadı, almıyorum o yüzden

Eşim yemek yapmama çok karışırdı.Bir gün beğenmiyorsan sen yap dedim ve mutfağa soktum.O yaptıktan sonra ben daha güzel yapıyorum gibi bir iddialaşmaya girmek yerine,harbiden sen daha güzel yapıyormuşsun,çok lezzetli hmmm hmmm dedimŞimdi et türlerini o yapıyor ve şahane yapıyorum diye kasım kasım kasılıyor

Benim anne babamda tam tersiydi.Annem hep der,ben senin gibi bir kadın olabilseydim babana her isteğimi yaptırabilirdim,benim doğurduğum benden akıllı der

lafımı esirgemem eşimde bilir sevdiği yönlerimden biride mertliğimmiş (( ama keşke oynayabilseydim görüyorum ki oynayanlar daha çok el üzerinde tutuluyor ne diyeyim helal olsun öyle hatunlara :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…