Kadının sevdiği adamdan 12 yaş büyük olması

Yani yas farki cok diyecegim de kime gore neye gore? Herkesin kendi tercihidir. Kafa yapilariniz onemli derim. Erkekler gec olgunlasir evrimini tamamlayabildiyse mesele yok :)

Ortada gerçek bir sevgi varsa yaşlar falan hikaye. Neden olmasın? Etraftaki insanlar mı ilişkinizi yaşayan. Eminseniz aranızdaki iletişimden kimsenin ne dediğini takmayın yolunuza bakın derim.

Şuan yakın arkadaşım kardeşinden dolayı böyle bir konu içinde. Kardeşiyle evlenmek istediği kız arasında 9 yaş var. Kız büyük. Aile çok büyük tepki gösterdi karşı çıkıyorlar. Ben bu konuda eğer anlaşıyorsa seviyorsa insanlar olabileceği görüşündeyim.

konu başlığını görünce yine @monolazo mu yazdı bu konuyu dedim ama değilmiş.😂😂

yaş konusuna gelince bence olmaz

Geri kafalı mıyım bilmiyorum ama ben kadının erkekten en fazla 2 yaş büyük olmasını uygun görüyorum bana göre tabi bu.

Ben esimden 2 yas buyugum ona ragmen zorlaniyorum bazi zamanlar 12 yas cok fazla ve erkek milleti biraz zor olgunlasiyo ama tabi ortada sevgi varsa saygi duymak gerek 🤷🏻‍♀️

Ben esimden 2 yas buyugum ona ragmen zorlaniyorum bazi zamanlar 12 yas cok fazla ve erkek milleti biraz zor olgunlasiyo ama tabi ortada sevgi varsa saygi duymak gerek 🤷🏻‍♀️
aynen öyle
bende eşimden 2 buçukyaş kadar büyüğüm.
20 li yaşların başından itibaren tanışıyoruz. 30 oldu kendisi. o zamanlarıyla bu zamanları çok çok farklı. o yüzden olgunlaşmadan evlenmeyin arkadaşlar :D

Kadının kazancı iyi ise erkek konfor arayıp parası için ilişkikura bilir ? direk aklıma bu geldi..

Back
X