kadınız diye hakareti aşağılamayı hak mı ediyoruz !!

Ya bazen dediğiniz gibi çok üzülüyorum bazen de kızıyorum. Önlerine gelene inanıyorlar, sonra bankada resmi ortamda, kameralar altında yapılan işlemi bin kere soruyorlar. E karşı tarafın nesine güvendin? Burası resmi kurum, hak hukuk var. Sonra da onlara inanıp gelip acısını bizden çıkarmaya çalışıyorlar.

öZel sektörde bu sıkıntı hep var,ben sigortacıyım.Hatırlatma msjı gönderiyorm.Hayır diyo adam msj atmadılar bana.Ekran görüntüsü atıyorum.Hayır bana gelmedi diyor.Gercekten kadını ezmek,asağılamak için herseyi yapan insanlr var.
Buna çözüm bulabileceğimizi sanmıyrm.
İlla hepimiz kendi isimizi kurup,patron mu olalım?Calısana saygı duymak bukadr mı zor?

İşte o iş arkadaşın gibi insan o kadar çok ki biz müşterilerde de bi önyargı oluşturuyo bu kadın memurlara karşı. Yani hödük insan da çok fazla eminim saygısız müşteri de çoktur ama işte bu karşılıklı bi kısır döngü oluşmasını sağlıyo bana kalırsa.. Yöneticilerle görüşüp benim bahsettiğim tarzdaki çalışanları uyarmasını sağlamak belki senin iş yükünü de hafifletir,biz müşterilerin de daha insancıl şekilde işlerini halletmesinde yardımcı olur.. Belki diyceksin ki 1 kişiyle olmaz o işler ama.. Bir insan bazen dünyayı değiştirir, biyerden başlamak lazım Bence sen yine de işini en iyi şekilde yapmaya devam et 3-5 hödük yüzünden surat asıp diğerleri gibi olma.. Güleryüzlü insan her zaman dünyaya güzellik katar

Olsun sorsunlar canım sonra akıllarında birşey kalıp sorun çıkacağına bu konuda Yahudi müşteriler çok iyi en ince ayrıntısına kadar araştırıp biliyorlar biz Türkler herşeye güveniyoruz işimizi başkasına devrediyoruz (bkz.babam herşeyimiz koca şirket yazlık vs güvenmesiyle gitti)
Bankada da çürük elmalar görevini kötüye kullananlar olabiliyor ben şahsi algılamıyordum çok dürüstümdür çok çok zor yalan söylerim bana da inanmayıp yalan söyleyen kişilere inanabiliyorlardı .

Sigorta da yapıyoruz, Bes de, her türlü işlemi yapıyorum. Hele sigorta konusunda insanlar boşa para gibi görüyorlar; anlatıyorum bakın böyle faydası ,yasal olarak zorunlu şu bu. Kimisi nuh diyor peygamber demiyor, valla işimiz çok zor.

Teşekkür ederim...

Şöyle söyleyeyim ben tüm yöneticilerime bu personel hakkında bilgi verdim, şikayet etmek istemiyorum ama diye başlayıp anlattım. Bir tanesi (erkek müdür) onu "kıskandığımı" düşünüp tüm gelen işleri ona pasladı; ikinci müdürüm (kadın müdür) bana inandı ve epey peşini kovaladı kızın hatta mesela mesai başlar bu kız wc den çıkmazdı 15 dk, gidip wc ye bastı kadın çabuk çık ordan greengirll ün başında 15 kişi var sen napıyorsun burda diye. Ama kız bu sefer yerine geçse bile işleri aksatmaya başladı, pasif agresif tepki yani. Müdür bir şey isterse 5 dk ise 50 dk da yaptı; 1 gün ise 5 günde yaptı. Müdür tayinini çıkartmaya kalkışınca da her ne hikmetse bütün başarısızlığına, iş tutuşuna kadar olduğu yerde kaldı...Ben kendimi parçaladığımla kaldım...

Yani adamı olan gemisini yürütüyor...

Tabi ki sorsun, ben anlatayım...Ama kimisi artık işin cılkını çıkarıyor, yani açık arıyor kendince.Lafım onlara.

Görevini kötü yapan, müşteriye yanlış hatalı bilgi veren bir çok personeli çok seviyorlar evet...Bizde de çok var.

Ayy o bes isine Allahtan girmedik.Valla bırakırdım isi gücü.
Ferdi kaza sigortası yaptığımız insanlar,ayağı tasa takılsa geliyor.
Ya bunu banka zorunlu kılıyor.Ondan yaptık.Diyorz anlamıyr.
Sağlık sigortalarındaki olaylardan hic bahsetmiyorm bile orası dipsiz kuyuuu
Allah hepimizin yardımcısı olsun n

ay nutkum tutuldu gerçekten kadın tam bir şirretmiş Sen elinden geleni yapmışsın ne diyim allah kolaylık versin canım

ben pek müşteri şikayeti almıyorum. insan ilişkilerim iyidir, iyi ayarlarım mesafemi sanırım ondan.

Kadinlara bunu yasatan ve bundan hic gocunmayan sistem utansin.Muhafazakarlik kisvesi altinda her türlü siddeti meşru kılmaya calistilar.Sorsan hepsinin evinde anasi,bacısi,karısı var ama empati sıfir.
Anasi, bacisi ve karisina da oyle davrandigi icin normalleri bu aslinda.

Sartlara erkeklere cevresine güç yetiremeyen maalesef hırsını kadınlardan cıkarıyor tavsiyem eger tartısma yasarsanız kim olursa olsun karsınızdaki korksanız dahi korktugunuzu belli etmeyin cünkü korkugunuzu anlarsa daha cok üstünüze gelirler bu böyledir ayrıca anadoluda bir soyleyiş vardır tabiri caizze eşeğe gücü yetmiyor palanı dövüyor diye zihniyet bu işte

Hicbir bankada kadina ya da erkek calisana boyle bir muameleye denk gelmedim
Durduk yere neden size hakaret ediyor musteriler cok korkunc bir durum

2 yıl şube de çalıştım anlıorum seni kadın erkek olayı değil bence sen fazla dolmuşsun ki haklısın şube çok zor ilk 2 ay hergün düzenli ağlama krizi geçirmiştim

Hicbir bankada kadina ya da erkek calisana boyle bir muameleye denk gelmedim
Durduk yere neden size hakaret ediyor musteriler cok korkunc bir durum

Umarım denk gelmezsiniz bundan sonra da...İşte zaten niye diye sorarak konu açtım, insan kendinde suç arıyor öncelikle, ama yok yani günde 100 kişi geliyorsa 99 u sıkıntısız biri sıkıntılıysa demek ki onda var bir şey diyorum...

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum, belki de büyükşehirlerde saygı daha fazladır, yaşadığım yerde saygı seviyesi sıfırın altında çünkü.

2 yıl şube de çalıştım anlıorum seni kadın erkek olayı değil bence sen fazla dolmuşsun ki haklısın şube çok zor ilk 2 ay hergün düzenli ağlama krizi geçirmiştim

8 yıldır çalışıyorum ve daha çalışacak (Allah izin verirse) yıllarım olduğunu düşünerek iyice bunalıyorum. Çalışmayı çok seviyorum, üretmeyi, sosyalleşmeyi. Bu gibi dangozlar yüzünden bırakmayı düşünmüyorum, farklı alanları istiyorum ama işsizlik, kayırmacılık malum. Nerede olursam olayım aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor...

Ben katılmıyorum kadın olduğunuz için yaptıklarını sanmam
Terbiyesiz çok insan var
Biraz daha kendine güvenen emin bir şekilde durursanız sizden korkar bulaşsmazlar
Biraz hazır cevap olmak gerekiyor sanırım bu müşterilerin karşısında
Acemi ve ne yapıcağını bilmez davranırsan tepene biniyorlar

Buyuksehirdeyim evt
Bankalara da sık sık giderim ama hic rastlamadim

Sizin sanszliginiz olmus
Bosverin
Her turlu insan var malesef

Kadinlara bunu yasatan ve bundan hic gocunmayan sistem utansin.Muhafazakarlik kisvesi altinda her türlü siddeti meşru kılmaya calistilar.Sorsan hepsinin evinde anasi,bacısi,karısı var ama empati sıfir.

Sorun aslında tam olarak bu dediğiniz.
Kadınlara birey olarak değil birinin kardeşi, eşi, annesiyse değer verileceğini düşünüyorlar.
Kadın kavramını bütün sıfatlardan bağımsız olarak düşünmeyi öğrendiklerinde sorunlar çözülmeye başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…