Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218
Mesela benimki sabah bugün kadınlar günümüs dedi geçti işe giderken takmam pek bende erkekler günün kutlu olsun dedim hade leny senin günün kutlu olsun dedi sakalastik kapattık konuyu aman sadece bugün olsa ne herzaman kıymet bilmek lazım bugune tabir

Ben ne annemin ne kardeşimin kadınlar gününü kutlamadım, zira bugün dünya emekçi kadınlar gününü kutlama günü değil aslında.
Tarih 8 Mart 1857 yer ABD de bir tekstil fabrikası, kötü şartlarda çalışan 40.000 işçi daha iyi koşullar için greve gider fakat işçilerin grevi bastırılsın diye barikatlar kurulur polisler müdahale eder, kadınların da aralarında olduğu işçiler fabrikaya kilitlenir ve ardından yangın çıkar, 129 kadın yanarak can verir, cenazelerine 10.000 aşkın insan katılır, 8 Mart bu nedenle anma günüdür.

Kardeşim kızıma kutlama mesajı atmış, kızım da anne sen arayıp kutladın mı dedi, hayır kutlamadım kutlamayacağım, bugünün anlamı başka sen de kutlamamalısın, kadınların yanarak ölmesi kutlanası birşey değil dedim, ülkemizde ve dünyanın çeşitli yerlerinde cinsel istismara maruz kalmış, öldürülmüş kadınları anmaktan öte birşey değil benim için, eşime de kutlattırmıyorum, bugünün aslında neden ortaya çıktığını düşünürseniz siz de eşinize kırılmazsınız emin olun.

Eşime kırılmadım aslında sorun olmadı aramızda

Eşim yok ama babam kutladı. Hem benim hem de anneminkini.

Kadın var evdedir, kadın var gönülde. Kadın var görevdedir, kadın var eğitimde. Kadın var ilaç gibi her derde çaredir. Kadın var taç gibi, hep baş üstünde... Sayfaya girişte bile yazıyor :)

Iyi madem eşin seninle cok ilgili ve cok onemsiyor neden hic yapmiyormus gibi "senede sadece 1 gun ozel hissedicem" diye tutturuyorsun ki? Esinizin 8 mart dişinda diger gunler soyledigi "iyiki varsinlar" sizin icin anlam ifade etmiyor ve ozel hissetmiyor musunuz? :)

Esim bana özen gostermiyor demenize gerek yok.
Normalde eşiniz size iyiki varsin dese, eline saglik dese, tesekkur etse 8 marti kutlamiyor diye bu kadar takmazdin kusura bakma. Yapmiyor ki takiliyorsun bu kadar. Ama genelde bunlari yapmayan adam bir gunlugune yapsa nolacak?

Yapmayın yaaa:/ kendinizi mutsuz etmeye sebep mi arıyorsunuz?
Benim kocam da kutlamadı ama kutlasa gülerdim herhalde. Böyle günlere anlam yüklemeyiz ikimiz de

Eşime kırılmadım aslında sorun olmadı aramızda
Kırılmamışsınızdır kırılmamalısınız da, bugün gerçekten kutlanması gereken bir gün değil, ben kutlama kabul etmedim mesela, istemem, aksine o fabrika yangınında ölen kadınların fotoğrafını görünce kötü oldum işlenen kadın cinayetleri de acı üstüne acı katıyor.

Eşler bizi bir gün anıp sevmesin, bugün kadınlar günü deyip yanağımıza bir öpücük kondurmasın, her daim saysın, haklarımıza sahip çıksın yeter.

Yani kutlamaktan kastınız ne hediye mı bekliyordunuz?
Benim kutladı ama kutlamasa da olur.
Bunu sorun etmem bile

Bence kadınlar gunu erkekler hatırlasın da kutlasın gibi birsey degıl. Dogum gunu tanışma, sevgili olma, nişan, balayı, ölüm falan fıstık Vırt zırt gibi ozel bıgun olarak gormuyorum ben. Bence erkeklerden cok kadınlar birbirlerinin gününü kutlamalı cunku herzaman oldugu gıbı biz hep bir aradaysak berabersek öldürülüp tecavuze ugramıyorsak şiddet görmüyorsak haklarımıza saldırılmıyorsa güzeliz mutluyuz nese doluyuz.. Erkekler kutlasa nee kutlamasa ne. Kadınların degerı bılınseydı kadınlar gunu olmazdı

Aslında eşim böyle ilgili şunu yaptı benim İçin bunu yaptı vs diye anlatmıycagım hoşuma gitmiyor pek istediğiniz gibi ön yargıyla yaklaşabilirsiniz boşuna dememişler ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur diye o yüzden istediğinizi düşünmekte özgürsünüz

Evet ağzına sağlık çok haklısın

Yani kutlamaktan kastınız ne hediye mı bekliyordunuz?
Benim kutladı ama kutlamasa da olur.
Bunu sorun etmem bile
Hayır cnm başta da yazdım hediye değil mevzu bir msjda olurdu

Son düzenleme:
Hayır cnm başta da yazdım hediye değil mevzu bir manda olurdu

E boşver kendini üzecek yer arıyorsun. Kafası yoğundur belki unutmuştur.
Sizin genel olarak başka sorununuz olup da buna takmış olabilir misiniz? İlgisizlik mı var normalde?
Olur ya hani içimize atıp da çok basit birşeye takılırız bazen.

Erkekler bu ülkede gerçekten kadınların değerini bilselerdi namus adı altında tek bir cinayet bile işlenmezdi biz şuan burada bu konuyu konuşuyoruz ama kim bilir ülkemizin bir ücra köşesinde bir kadın sessizce ağlıyor maalesef sesli aglıyamıyorlar çünkü ses çıkarmaları konuşmaları yardım istemeleri yasak

Yok cnm ilgisiz biri degil ben fazla takıntılıyım galiba başak burcu olarak

İşte gördünüz bakın, siz eşinize kırılmadınız ama kendi kendinize dert ettiniz çok dert olamayacak birşeyi, aslında ne kadar şanslısınız düşünecek olursanız, halbuki gecenin bu saatinde belki bir kadın eşinden, erkek kardeşinden ya da babasından şiddet görüyor, çığlık atıyor ama kimse duymuyor, belki bir kadın şu an gördüğü kötü muamele yüzünden hıçkıra hıçkıra ağlıyor.

Bazen o kadar küçük şeyleri dert ediyoruz ki kendimize, eşiniz sizi seviyor, önemsiyor ya varsın bugün anma gününü kutlamasın.

Yok cnm ilgisiz biri degil ben fazla takıntılıyım galiba başak burcu olarak
Üzme kendini boşver sen değerli olduğunu da unutma. Bir erkeğin bunu hatırlamasına gerek yok çünkü biz kadınlar onlarsız da güçlüyüz :)
Onlar olmadan da ayakta durabiliriz. O yüzden hiç böyle bir beklentin olmsın unutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…