Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218
Sağol cnm haklısınn

Rabbime binlerce kez şükürler olsun ve Rabbim zor durumda olan bütün kadınlarımızın sesini duysun yardım etsin onlara

Anneler günü kadınlar günü sevgililer günü zart günü zurt günü hatırlamadın hediye almadın. Gerçekten bu adamlarada yazık artık kardeş
Erkekler içinde babalar günü sevgililer günü doğum günü evlilik yıldönümü var bizde onlara hediye alıyoruz bugünlerde

Eşim kutladı ,okuldan ,bankadan falan dan filandan da mesaj geldi ama ne gerek var ? Bence hiç üstünde durulacak bir mevzu değil ..

Ben uzanıyordum, eşim geldi ,sarıldı ,öptü, kutladı , şaşkın bir ifadeyle suratına baktım .. off tamam , sen hergün değerlisin, seni hergün seviyor ve önemsiyorum ,içimden geldi ,kutladım ,diye açıklama yapmak zorunda kaldı ..bence çok saçma ..

Onun kutlamasına ihtiyaç mı duyuyorsun kendi kendini kutla adı üstünde bizim günümüz erkeğin onayına ihtiyacımız yok

Ben kimseninkini kutlamadım.hatta annemleydim halamla ve babaannemleydim tüm gun benim.onem vermediğim bir günü eşim neden kutlasin ki?ya da ben niye böyle birşey bekleyeyim?

Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba

Demin sosyal medyada bir yazı gördüm , çok hoşuma gitti. " Ben erkeğe emanet edilecek bir şey değilim, Ben her gün değerliyim sadece bu gün değil, ayrıca çiçek de babandır:) " takılmayın hanımlar boyle şeylere, çok beklenti çok hayal kırıklığı.

Kadınlar günü böyle kutlanacak bir gün değil. Bana göre kadınlar günü , eşitsizliğe şiddete dikkat çekme günü. İsyan günü.

Kadınlar gününde alınan bir hediye emeklerinin karşılığı değil. Emeklerinin karşılığı sana yük olmayan , sorumluluk sahibi bir eş olmalı. Herşeyi ortak olarak sırtlandığın bir eş.

Kadınlar günü o gün tüm kadınlara çiçek verilip "kadınlar çiçektir, böcektir,su ister,anadir doğurur,borekte yoğurur"mihverinde lanse edilerek saptiriliyor.Yine tüketim toplumunun elinde bir satış stratejisine dönüşüyor.Kadinlar gününde bir şişe parfum hediye edilirse fit olucaz.Ama o parfümün koku tasarımından,hammadde tedarigine,fabrikada üretim basamaklarindan ,yönetim basamaklarına kadar kadınların ne şartlarda ve erkek meslektaşları ile eşit şartlarda olmayarak çalışmaları,yükselmek için bir erkeğin iki katı çalışmak zorunda olmaları ,çoğu yerde de görülmez duvarlar tarafından zaten yukselmelerinin önünün kapatılacağı gerçeğini unutuyoruz. Bu bir "farkındalık"günüdür.Engelliler haftasında gidip tüm engellilere cicek alıp,kutlamak değil insanların yaşam kalitesini yükseltmek,imkan,eğitim ve her alanda eşitlik yaratmak gerekir.Bu da böyle birşey yani

Ay bi de adamların kadınlar gününü kutlama zorunluluğu mu var ya
Tabikide var nasil olmaz o bir saygidir kadinlar okadar emek veriyor,cocuk doguruyor bi kadinlar gununu kutlasalar bi cicek alip cok mu bu bi saygidir benim esim cok sukur kutladi ama kutlamasaydi acayip uzulurdum ve kendimi degersiz hissederdim

Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Seçenkler bana göre değildi. Hatrlıyomu bilmyrm ama bizde muhabbeti geçmz. Çnkü bizce saçma. Ben hergün özelim eşimde hergün değerimi bilir saolsun.

Kutlu olsun Dese nolcak demese nolcak. Takilmayin bnce.

Ayrica UNUTTU demeyin. sosyal medyada bi sürü kadinlar gunu kutlamasi var. sadece düsünememis. Gerekli bulmamis bizm gbi.

Sabah ofiste arkadaslar kadinlar günümü kutlamasaydi bende unutmustum. Ardindan erkek arkadasimda kutladi. Kutlamasaydi bozulmazdim.
Keske sadece birgun degil, hergun kadinlar günü olsa

Kadınlar günü kutlanacak bir gün değildir. Bir anma günüdür. Haklarini aramak ugruna diri diri yanarak can veren 129 kadının anısı emekçi kadınlarca yaşatılır. Çiçek, böcek, tektaş, indirim gibi fasafisolarla anlamı daraltilamayacak kadar da önemli bir gündür. Ve hatta tam da kadinlar gununun ruhuna terstir. Ayrica kadinlar çiçektir dibini sulayalım, onlar bizim anamızdır saygı duyalım gibi klişelerden de uzaktır zira eş ya da anne ya da bacı olmakla falan da alakası yoktur.

Bunkadar seni üzmemeli çok önemli değil ki bu, sana değer veren bir erkek zaten sana kadın olarak saygı duyuyordur

Benimki kutladi ama kutlayacagina bulasiklari filan yikasa daha iyi olurdu. tabi ki sadece 8 mart degil her zaman ev islerini paylassalar bizle off biktim erkeklerin tembelliginden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…