Sağol cnm haklısınnÜzme kendini boşver sen değerli olduğunu da unutma. Bir erkeğin bunu hatırlamasına gerek yok çünkü biz kadınlar onlarsız da güçlüyüz :)
Onlar olmadan da ayakta durabiliriz. O yüzden hiç böyle bir beklentin olmsın unutmuştur.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun ve Rabbim zor durumda olan bütün kadınlarımızın sesini duysun yardım etsin onlaraİşte gördünüz bakın, siz eşinize kırılmadınız ama kendi kendinize dert ettiniz çok dert olamayacak birşeyi, aslında ne kadar şanslısınız düşünecek olursanız, halbuki gecenin bu saatinde belki bir kadın eşinden, erkek kardeşinden ya da babasından şiddet görüyor, çığlık atıyor ama kimse duymuyor, belki bir kadın şu an gördüğü kötü muamele yüzünden hıçkıra hıçkıra ağlıyor.
Bazen o kadar küçük şeyleri dert ediyoruz ki kendimize, eşiniz sizi seviyor, önemsiyor ya varsın bugün anma gününü kutlamasın.
Erkekler içinde babalar günü sevgililer günü doğum günü evlilik yıldönümü var bizde onlara hediye alıyoruz bugünlerdeAnneler günü kadınlar günü sevgililer günü zart günü zurt günü hatırlamadın hediye almadın. Gerçekten bu adamlarada yazık artık kardeş
Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Tabikide var nasil olmaz o bir saygidir kadinlar okadar emek veriyor,cocuk doguruyor bi kadinlar gununu kutlasalar bi cicek alip cok mu bu bi saygidir benim esim cok sukur kutladi ama kutlamasaydi acayip uzulurdum ve kendimi degersiz hissederdimAy bi de adamların kadınlar gününü kutlama zorunluluğu mu var ya
Seçenkler bana göre değildi. Hatrlıyomu bilmyrm ama bizde muhabbeti geçmz. Çnkü bizce saçma. Ben hergün özelim eşimde hergün değerimi bilir saolsun.Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Bunkadar seni üzmemeli çok önemli değil ki bu, sana değer veren bir erkek zaten sana kadın olarak saygı duyuyordurSlm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
AynenYok sizle alakali degil ama kutlama deyince hediyeye doner olay. Bu bir anma ve farkindalik gunu cunku. Kutlu olsun denmez. O bakimdan soyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?