Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218
Ticarî amaca donusen kadınlar günümü kimse kutlamasın .. anlam ve önemini bilmeyen o kadar kadin var ki ! Dun isyerinde pasta kesildi alkışlar falan mum uflediler ben gitmedim diye de tepki aldim..sen kadin degil misin dediler ...
En hasindan kadinim ... benim süslü puslu hediye beklendim yok sözlü olarak kutlanmayi da beklemem ki keske tarih böyle bir aci olmasaydı utancı verici bir olay olmasaydı dedim ... ama bugunnn bizimmmm gunumuzzzz ... benim gunum degil .. haklarını aradılar diye kumpasa gelip diri diri yanan yüzlerce kadinin gunu ... insan yerine konmayan maddiyat ile deger bicilenen kadinin gunu .. fikirleri onemsenmeyen şiddete tecavüze ugrayan kadinin gunu... siz bu kadinlardan hangisiniz ... evet emek veriyoruz calisan ureteniz idari eden dogurganiz güven duymak sevilmek isteriz saygi bekleriz ama kaçımız aci çekiyor... esinin bir tokati ile gemileri yakan güçlü kadınlarımız da var ... herseye ragmen susan caresiz kadınlarımız da ... bugün bayram değil. Yastir sessiz ciglik atan kadınlarımiz icin ...
Biz kutlamayız babam 8 mart dunya emekci kadinlar icin düzenlenen yuruslerde hep on safhada yürüyen biridir . Hic hediye ile gelmedi .. annemin benim alnimdam oper siz kadınlarimiz varsa bu dünya guzel derdi ..
Esim de kutlamaz .. iyi ki varsin der.. din dil ırk renk ayrimi yapmadan tum kadinlarin hakettigi yerde yasamalarini , güçlü kendine güven kadinlarin olmasi gerektiğini soyler ...

Ama kizlar gulerek pasta kestiler ben uzuldum açıkçası ....
Uzun oldu sizleri elestirmek degil kişisel algilamayin fikir beyan ettim .

Hepinizin yüreği umutla dolsun ...

Benimki hem sabah işe giderken kutladı hem akşam işten gelince.birde çeyrek altın almış kutlamasada olurdu ben çok takılmazdım.

Yorumlara şok oluyorum...
ne gerek bar,ben de hatırlamadım,sosyal medyadan kutlandı,bugunun anlamı bu değil vs..
Her gün çalışmasanız da emek verdiğiniz,hele de çalışan hanımların maddi olarak da destek verdiği en küçük,en kutsal birim olan ailede,değerimizi ilk ve en çok bilmesi gereken eşlerimiz bir cümleyle,çiçekle böcekle değil,
‘Emekçi karım,günün kutlu olsun’ demesi bu kadar zor olmamalı.. ağızları aşınmaz.
Bu bir saygıdır,bir değer gösterme biçimidir.
Şimdi bir sürü kadın gelir benimki dediğimi ikiletmez yok bi kere tartısmadık saygı bununla gösterilmez vs..
Evet tam olarak bununla gösterilir.
Bazı cümleler önemlidir.
Değerlisin,önemlisin,tesekkurler,iyi ki varsın,özür dilerim..
Çok basit.

Annem ve gelen üçbeş mesaj haricinde kimse kutlamadı öyle hediye alınıp kutlanıcak bi gün de değil kıymetimizi bilsinler yeter eşim kutlamadı çünkü iş için dışardaydı ve yoğundu

Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba

valla benimki de akşam öyle kadınlar günün kutlu olsun dedi geçiştirdi. Hiç umursamadım teşekkür ettim. Çünkü artık insanların beni takdir etmesini yaptığım fedakarlıkları görmesini istemeyi bırakalı çok oldu... Takılmayın böyle şeylere, iyi ki varız iyi ki bu kadar güçlüyüz kadınlar gününüz kutlu olsun (geçte olsa )

Fazlaaaa şeyyy yapmamak lazım çokkkkkk basitt konularla eşlerinizle tadinizi bozmayin. Geçim düşünün borç harç warsa çoçuklari ama böle şunu kutladi kutlamadiyla üzüntü yaptiqiniza degmez

kutlamadı.. kutlamasını da beklemedim açıkçası
aynı işyerindeyiz gül dağıtılıyordu sadece kutlu olsun dedi.. yeter
doğum günü evlilik yıldönümü anne baba günü kutlanır bizde
diğerleri fasa fiso

Kapitalist sistemin her şeyi ranta çevirme günü bu, emekçi kadınlar günü değil
O kadın işçiler haklarını ararken öldüler, o tarihten bu tarihe ne değişti, alabildik mi haklarımızı, neyi kutlayacağız
Kendinize dert yaratmayın bence, eskisinden daha çok köleyiz, daha çok eziliyoruz, daha çok çarkların arasına itildik, daha çok şiddet görüyoruz dünyada, bir gün hatırlanınca düzelmiyor bunlar. Ben koca terörü altında yaşamıyorum ama yaşayanları gördükçe kutlamalardan utanıyorum, bugün unutulsun gitsin bence

Kutladı ama nasıl kutladı.Ben salonda oturuyodum eşim de çıkıyorum ben dedi , ben de güle gule dedim.Aradan birkac dakika gectikten sonra salonun kapısı pat diye açıldı sadece kafası gözukecek şekilde"Bugün kadınlar günüymüş kadınlar günün kutlu olsun"dedi..O arada dikkatimi çekti benim mis gibi sildiğim koridorlarımda sırf bunu demek için ayakkabılariyla dolanmış.Neyse.Sagol dedim bi daha o koridorlara ayakkabilarinla basma dedim,şimdi tekrar silmek zorundayim dedim,bana iş çıkarıyosun surekli dedim..Dedim de dedim işte.sen silme ben silerim yawww dedi gülerek ama ben sildim gene o silmedi.Sagolsun çok naziktir heeppp kutlaŕ.Kutlamasaydı da olurdu gerçi.Çok önemsemiyorum böyle şeyleri ben o koridorları kirletmeyeydi iyiydi.Böyle işte.

Haklısın canım

Gene en azından kutlamış :)

Sağol iyi dileklerin için canım

Bu senin görüşün canım

Bazen bu erkeklere üzülüyorum

Fazlaaaa şeyyy yapmamak lazım çokkkkkk basitt konularla eşlerinizle tadinizi bozmayin. Geçim düşünün borç harç warsa çoçuklari ama böle şunu kutladi kutlamadiyla üzüntü yaptiqiniza degmez
Borçtan bol birşey yokki ztn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…