- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
Diyet demişken sabah yürüyüşü yapmam lazım.Üstüme gelmeyin ben diyetteyim( diyet çikolita yok mu?
Diyet vardır heralde... Sen benimle Türk Kahvesi İçde onuda bulurumm :))Üstüme gelmeyin ben diyetteyim( diyet çikolita yok mu?
Anlaştıkkk:)) Eylül den sonra sana bizati Türk Kahvesi yaparımm :)@hannaz @avucdolusuduashebetsys @Nickim Minaj 0lsun @ipekccee @mycherie @SeSi
afiyet bal şeker olsun balım :)biri sana biri bana ama ben sonra içerim:)
anam ne cok arkadaşın var kıskandım
OfffEses07
@-Mahperi-@hilos_lalisshebetsys @BOASK @-Aypare- Omur kagan A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar @ipekccee @avucdolusudua @mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
@nuryolu @-Mahperi- @-Aypare- @TugbaHamzashebetsys @aslıı @hannaz @Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- @Dionee @denas14 @@COLIN @Buseymen @Hifaa @sseyma_93 @Mayflower75 @_angela_ @deynepnaz
@sessizsokak kisir ve sarmada yaparim .))
❤❤bilmukabele eses07 ciğim
Geldim kuzum
Rica ederim canım :)Burda bazı üyeler hep aklımda hep dalıp gidiyorum acaba nasıl biridir diye :) kesinlikle Türk kahvesı içmeyi isterdim sizinleEses07 etiketin çok mutlu etti beni
Teşekkür ederim..
İnşallah çok isterdim ✔
Kahve için teşekkürler tatlım bi gün bende beklerim
Kahve için teşekkürler tatlım bi gün bende beklerim
Aaaaa Eses canım inşallah nasip olur bir gün oturup sohbet etmek,çay kahve içmek inşallah. İstanbul'a yolun düşerse beklerim canım
Canıııımmmm hemen geliyorum kahveye çaya pastalar da benden
Eses07 bede seninle içmek isterim her nekadar sitede denk düşemesekte
İçelim
benim listede uzun tutar şimdi
@gulay_gulay @yamukprenses @Ayse Asena 42Mune @Kakao ve Ben @deynepnaz Eses07 @marilyn monroe @Ausencia @Hayyal @chess @talhayasir @Zelifme bir de son zamanlarda eğlenceli uslübüyla dikkatimi çeken @slimsigara çoğu da hep siyasetten çay içmek istediklerimin :) daha var aslında ama
Hepinizi de çok seviyorum ❤❤❤
Can bogazdan gelir kuzumBoğaz olunca hemen nasıl duyuyorsun
Datlı datlı dedi kodular:))))))))))) Olur onuda katarız Kahveye:))))))))Tişikkile efemm. Tabiki içerim büyük bir zevkle yanına da azıcık dedikodu koyduk mu dadından yinmez:)))shebetsys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?