Kısır ve sarma mı:))))) Offf OOfffffffffff... İkindi Çay Saatin de Harikalar Yaratılacak Desenize:)Teşekkür ederim tatliiim.zaten kısır ve sarma benden.
:)))))))))))) bennnnn:))))))))))))●○•°♥♡●○• yaşasınnnnn:)shebetsys
@Ahter-i Dunbaledar
@AKovser
@sessizsokak
@Buseymen
@ku_zu_cuk_la_rim
@hannaz
@bayan nihayet
@BOASK
@-Aypare-
COLIN
şimdilik aklıma gelenler
Mazef
Canıım teşekkür ederim, bilmukabele
Anne grubumdaki kızların hepsiyle buluşmak isterdim tabisi
Onlar haricindeVatanseverr Denas14__
Bir de yorumlarının çoğunu ayy bence de ne kadar haklı diyerek okuduğumAlys muhbbet güzel olurdu
Eses07 @Bilgece @AdAm_OLaCaK_KIZ WOLFROG @Margarikotin @MissCherryBlossom
bu çok değerli üyelerle içmek isterdim, eminim sohbetlerine doyum olmazdı :)))
inşallah sizlerin her yorumunuzu itina ile takip ediyor ve çok değer veriyorum.Ben değerli miyimO senin değerin Gelecekte belki bir gün, neden olmasın?
❤❤Eses07 @Bilgece @AdAm_OLaCaK_KIZ WOLFROG @Margarikotin @MissCherryBlossom
bu çok değerli üyelerle içmek isterdim, eminim sohbetlerine doyum olmazdı :)))
biri bana değerli miyim deyince hani değerli diye bir köpek varya hep o aklıma geliyor ben köpek miyim demek istiyor gibi algılıyorum hahahaBen değerli miyimO senin değerin Gelecekte belki bir gün, neden olmasın?
inşallah sizlerin her yorumunuzu itina ile takip ediyor ve çok değer veriyorum.
Muhabbetinizin hoş olacağına adım gibi eminim :)
Antalya'ya yolunuz düşerse beklerim.
biri bana değerli miyim deyince hani değerli diye bir köpek varya hep o aklıma geliyor ben köpek miyim demek istiyor gibi algılıyorum hahaha
Alys bi aralar bi buzdolabı reklamı vardı... Buzdolabında yer kalmadığı için karpuzu dışarda bırakıyolardı. Boynu bükük kalıyodu zavallı Karpuzcuğun az ağlamadım o reklama ilk gördüğümde...
Anlıyorum seni
Teşekkürler balım keşkeeeeMazef
Canıım teşekkür ederim, bilmukabele
Anne grubumdaki kızların hepsiyle buluşmak isterdim tabisi
Onlar haricindeVatanseverr Denas14__
Bir de yorumlarının çoğunu ayy bence de ne kadar haklı diyerek okuduğumAlys muhbbet güzel olurdu
benim listede uzun tutar şimdi
@gulay_gulay @yamukprenses @Ayse Asena 42 @MuneKakao ve Ben @deynepnaz Eses07 @marilyn monroe @Ausencia @Hayyal @chess @talhayasir @Zelifme bir de son zamanlarda eğlenceli uslübüyla dikkatimi çeken @slimsigara çoğu da hep siyasetten çay içmek istediklerimin :) daha var aslında ama
Bende çok isterim..güzel bir kahvaltı sofrası ve çay eşliğinde kadınlar kulübü ndeki tüm hatunlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?