Hamarat Kızlar Çok Burada:))) Yaşadıkk:)Çaylar benden kahveler senden @-Mahperi- m:)
Ooo ellerine sağlık o zaman koşa koşa gelirimEses07
@-Mahperi-@hilos_lalisshebetsys @BOASK @-Aypare- @sukruyeomay A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar @ipekccee @avucdolusudua @mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
@nuryolu @-Mahperi- @-Aypare- @TugbaHamzashebetsys @aslıı @hannaz @Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- @Dionee @denas14 @@COLIN @Buseymen Hifaa @sseyma_93 @Mayflower75 @_angela_ @deynepnaz
sessizsokak kisir ve sarmada yaparim . ))
O alınganlılığını alırım ben:)Evet canım gördüm senin mesajını biliyorum da ne biliyim bu aralar böle bi alınganım galiba❤❤❤❤
Ooo daha da güzel olur be ya
Evet hemde çok hamarat ve keyifçiyizHamarat Kızlar Çok Burada:))) Yaşadıkk:)
Alınan yerlerini yerim kızYa işte insan sevdiklerine alınıyor böle
Ortama bak:)) Burada iyi olunmaz mı... Kk ye kahvede yaptım gördün müü:)) hemen naneli çikolatalarımıda yapıştırdım kahvelerin yanına:)))Evet hemde çok hamarat ve keyifçiyiz
Nasılsın kahve arkadaşım nane güzelim
Görmedim Vallaha hani nerde çikolataOrtama bak:)) Burada iyi olunmaz mı... Kk ye kahvede yaptım gördün müü:)) hemen naneli çikolatalarımıda yapıştırdım kahvelerin yanına:)))
O alınganlılığını alırım ben:)
canim esescim seni cok seviyorum.Canım arkadaşım❤❤☺☺☺✔✔
afiyet olsun canimŞuanda içiyorum bol köpüklü orta şekerli Türk kahvemi
Sayfa 19 abak bende ancak buldumm:))Görmedim Vallaha hani nerde çikolata
Durum ciddi sana full enerji yüklemeliyiz:))teşekkür ederim valla alırsan eşimde çok duacın olur
Ooo müthiişşşş
Güzel olmuşş dimi:) Hergün böyle süslü püslü içiyorumm görsellik de önemli dimi:))) Bugünlerde naneli çikolata takılıyorum ileriki günlerde artık kahvenin yanında can ne çekerse:))Ooo müthiişşşşshebetsys im ellerine sağlık ayıcıklar süpermiş çikolatalar da...Kahvelerde öyle booolll köpüklü değme keyfimize
galiba öle :))Durum ciddi sana full enerji yüklemeliyiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?