- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
çok tatlısın :)Ben de sizi Kocaeli veya İstanbul'a yolunuz düşerse beklerim. Uzakmışız yav.
Ben köpüş müyüm
Anaam yeni gördüm ne isterseniz yaparım yeter ki isteyin@Eses07
@-Mahperi-@hilos_lalisshebetsys @BOASK @-Aypare- @sukruyeomay A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar @ipekccee @avucdolusudua @mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
@nuryolu @-Mahperi- @-Aypare- @TugbaHamzashebetsys @aslıı @hannaz @Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- @Dionee @denas14 @@COLIN @Buseymen Hifaa @sseyma_93 @Mayflower75 @_angela_ @deynepnaz
sessizsokak kisir ve sarmada yaparim . ))
Süper olurdu senle iki lafın belini kırmak marylincim@ehl-i keyf gel de bir kahve yapam sana :)
ben deCatharsis 'le içmek isterim, içimden bir ses çok eğleneceğimizi söylüyor :)
çok tatlısın :)
eevt uzağız maalesef uzak olmasak kahve ısmarlardım kiii :)
Biz bu kadar kalabalıkda içmiycez dimishebetsys
@Ahter-i Dunbaledar
@AKovser
sessizsokak
@Buseymen
ku_zu_cuk_la_rim
@hannaz
@bayan nihayet
@BOASK
@-Aypare-
COLIN
şimdilik aklıma gelenler
Geliriz geliriz.
Aramızda sen de olda hepimiz bir ipin ucundan tutarız:))°♥♡Anaam yeni gördüm ne isterseniz yaparım yeter ki isteyin
Sen cezalısın, akşam çayını benle içecen sadeceAramızda sen de olda hepimiz bir ipin ucundan tutarız:))°♥♡
Ya bende öle diyorum amaAramızda sen de olda hepimiz bir ipin ucundan tutarız:))°♥♡
Hee heee:)) Ama kısır,poğaça börekleri kim yapcikk:)) Hazıra konsa idik iyi değil miydi:)) Sende öyle istemiştin:)) yoksa sadece çaya talim kalırız:))Sen cezalısın, akşam çayını benle içecen sadece
●○•°Şimdi etiketleme konusunda isim zor desem değilmişş:))) Bazı aksaklıklar çıkıyorr:))) Ben tüm kk ye yaptım kahveler:)) Etiketleme de sohbetin uzaması için şamatasıydı... Hepimiz birbirimizin gönlündeyizz:))°♥♡Ya bende öle diyorum amaku_zu_cuk_la_rim hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin @-Mahperi- olsun COLIN olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım
Sen gel de, ben yaparım herbişeyleriHee heee:)) Ama kısır,poğaça börekleri kim yapcikk:)) Hazıra konsa idik iyi değil miydi:)) Sende öyle istemiştin:)) yoksa sadece çaya talim kalırız:))
Evet canım gördüm senin mesajını biliyorum da ne biliyim bu aralar böle bi alınganım galiba●○•°Şimdi etiketleme konusunda isim zor desem değilmişş:))) Bazı aksaklıklar çıkıyorr:))) Ben tüm kk ye yaptım kahveler:)) Etiketleme de sohbetin uzaması için şamatasıydı... Hepimiz birbirimizin gönlündeyizz:))°♥♡
ayy hifacım çapkınlık yapacağım diye seni unuttum bebişim. alınma bak, yerim seniYa bende öle diyorum amaku_zu_cuk_la_rim hariç kimse bnden bahsetmemiş beni istememiş nasıl alındım bilemezsin @-Mahperi- olsun COLIN olsun diğerleri olsun şuan tek tek etiketleyemicem hifaa ağlıyor ona bakmam lazım
shebetsys
@Ahter-i Dunbaledar
@AKovser
sessizsokak
@Buseymen
ku_zu_cuk_la_rim
@hannaz
@bayan nihayet
@BOASK
@-Aypare-
COLIN
şimdilik aklıma gelenler
Çaylar benden kahveler senden @-Mahperi- m:)shebetsys
@Ahter-i Dunbaledar
@AKovser
sessizsokak
@Buseymen
ku_zu_cuk_la_rim
@hannaz
@bayan nihayet
@BOASK
@-Aypare-
COLIN
şimdilik aklıma gelenler
Ya işte insan sevdiklerine alınıyor böleayy hifacım çapkınlık yapacağım diye seni unuttum bebişim. alınma bak, yerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?