- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi queen_girl
-
bu yasak mı bilmiyorum ama yasaksa özür dilerim
genç kızlarımız iyi okusun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-ve-sorunlarim.755687/
Daha bunun gibi yazılmayan nice konular vardır eminim. ...Ben de bu konuyu gonderecektim. Boyle ornekler cok.
yazılanlar da varDaha bunun gibi yazılmayan nice konular vardır eminim. ...
şöle de kendimden bir örnek vereyimyazılanlar da var
burda biri açmıştı konu kocası 5 lira vermişti ,yol 1 liraymış da zam gelmiş 2 lira olmuş
hatta çocuğu kermes gibi bir yerde bir oyuncağa binmek istemiş ama para artmadığından bindirememiş
daha da kocası eve gelince ona inanmamış 5 liranın hesabını sormuştu
eminim ki o bayan hala çalışmıyordur
keşke buralarda olsa da yazsa
En basitinden benim komşum..yazılanlar da var
burda biri açmıştı konu kocası 5 lira vermişti ,yol 1 liraymış da zam gelmiş 2 lira olmuş
hatta çocuğu kermes gibi bir yerde bir oyuncağa binmek istemiş ama para artmadığından bindirememiş
ben küçük bi ilçede yaaşıyorum....yazılanlar da var
iyi de burda tartışılıcak olan çalışıp çalışmaması değil öyle kocayı ne zaman boşayacağı. böyle adamlara prim veren hemcinslerime de müstehak.bu yasak mı bilmiyorum ama yasaksa özür dilerim
genç kızlarımız iyi okusun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-ve-sorunlarim.755687/
Helal olsun çabanıza.. alın teri ile çalışmaniza.. saygı duydum tebrik ederim.. eminim o okulu da bitirirsiniz siz . .ben küçük bi ilçede yaaşıyorum....
çoğu kadın bu şartta yaşıyo.....
bende çalışmıyorum harçlığımı eşimden alıyorum ama o askerdeyken ve geldikten bi süre hiç boş durmadım sürekli el işleri yapıp sattım....nerde yeni model var öğrendim ...1 günde 1 yazma yapıyordum kızımı uyuttuktan sonra gece 3 e kadar ....herkes 35 tl ye satarken ben 15 tl ye veriyordum.....bi teslimatta 30 yazma verdiğim oldu....
eşime bile harçlık gönderdim....
ki babamın evinde kalıyordum her ihtiyacımı babam severek karşılıyordu(onun için torununun yanında olması yeterliydi)
buna rağmen yalnızca 1 kez babamdan harçlık aldım onun dışında babamdan kesinlikle istemedim....
babam seve seve yaparken bende yangelip yatardım yapmadım asla.....
tüm bu verdiğim mücadeleyi eşim biliyor onun için şuan asla hiçbir isteğimi geri çevirmez sağolsun.....
eşim özel sektörde çalışmama karşı olduğundan liseyi bitiridim dışardan üni okuyorum...umarım emeklerim boşa çıkmaz bi baltaya sap olurum.....
evde gün boyu yangelip yatan herşeyi kocadan bekleyen bayanların hayattaki gayelerini anlayamıyorum....
tsk ederimn....umarım dediğiniz gibi bitirebilirim....Helal olsun çabanıza.. alın teri ile çalışmaniza.. saygı duydum tebrik ederim.. eminim o okulu da bitirirsiniz siz . .
Toplumun sizin gibi çalışkan kadınlara ihtiyacı var ve çocukların da sizin gibi annelere.......
Calistigim icin bana saygu duyucaksa esim bana hic saygu diymasin hatta mumkunse benim esim olmasinEn basitinden benim komşum..
Ev hanimi . Kocası demiş ki çalışan biri olsaydın sana daha fazla saygı duyardım. ..
Bi uyuyakalsa kocası diyor ki hemen zaten ne iş yapıyorsun ki.. e adam işyerinde ki zehir gibi her ise yetişen guclu kadınları görünce evdeki kaale almıyor haliyle...
Ki onun kocası da çok çok iyi diye anlatılan biridir düşünün artık. .
Calistigim icin bana saygu duyucaksa esim bana hic saygu diymasin hatta mumkunse benim esim olmasin
anlatulan sahis neye gire kime gore iyi evindeki esine saygi duymayan bir adamin bu kadar iyi diye adlandirilmasida bir garip[/QUOT
Allah aşkına sormadan edemeyeceğim ..Size kocanız ne diyor sen yat canım ben bütün gün gerekirse canımı dişime takarım hem sana hem çocuklarımıza bakarım ,sen hiiiççç bir şeye elini sürme bol bol keyfine bak falan mı diyo ...Ya da siz nerede yaşıyorsunuz hiç mi duymadınız kocasından günlük 5 lira parayı ancak alabilen kadınları ,geçen gazete de bir yazı okudum kızcağız yeni evli kocası on lira para bırakmış ..O da canı istemiş bir çikolata almış ve o yüzden dayak yemiş 50 kuruşluk çikolata yaa ..Sizden rica ediyorum çalışmayıp ,yan gelip yatmayı meşrulaştırmayın..Burayı daha hemüz evlenmemiş kızlar okuyor onların kafasına ben keyfime bakarım çalışsın kocam eşşek gibi bana baksın fikrini yerleştirmeyin..Herkes elinden geldiğince bir şeyler ÜRETMELİ ..bunu hiç kimse için değil sadece kendinin bir işe yaradığını farketmesi için çalışmalı ..Az alır çok alır biz bunun derdinde değiliz ama elinde bir işi olur..Söz hakkı olur ,herkese karşı ..Kayınvalidesine,eşine,eltısıne,komşusuna ..
Calistigim icin bana saygu duyucaksa esim bana hic saygu diymasin hatta mumkunse benim esim olmasin
anlatulan sahis neye gire kime gore iyi evindeki esine saygi duymayan bir adamin bu kadar iyi diye adlandirilmasida bir garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?