Kadınlar Kulübünün bütün bayanları çalışıyor mu?

He tamam anladık biz evdeki ezikler olarak tüm gün çamaşır, bulaşık yıkıyoruz, tv izliyoruz, vasfımız yok, kitap okumaktan zaten anlamayız, bir etek için bile kocamıza yalvarırız...Hey Allahım ya bu nasıl bir kendine güvendir ya da bu nasıl bir kibirli bakış açısıdır

Katılmıyorum ama saygı duyuyorum tabi ki.

En uyuz olduğum lafta Ped parasimi isticem kocamdan:)
Ev hanımı sanki Ped parası istiyor:):)
Şaka gibisiniz. ..
Kusura bakmayın yani...

Konu sahibine gelince çalışmak gibisi yok elbette:)
Kesinlikle calismaliyim diyenlerdenim
Yinede cocuguma evde para kaygısı olmadan istediğim gibi bakmak ayrı bir lüks bence...
Inşallah ikinci bebeğimi de aynı şekilde buyutebilirim...

Kasiyerlik falan neden kucumsenmis.birine bagli olmadan yasamak icin bende o durumda olsam kasiyerlikte yapardim satis danışmanlıgida nedir ki yani.en azindan ekonomik ozgurlugum olurdu .evde oturmaktan sıkılır insan.hayatini devam ettirmek icin bir erkege bagli olmak bilmiyorum bana garip geliyor...elin ayagin tutuyorsa calisicaksin ..

Ben calismiyorum evliyim cok mu cok mutluyum ben calismayi sevmiyorum hos sevsemde esim hic istemez çalışmami valla biz mutlu ve memnunuz halimizden tek eksiğimiz cocuk inşallah en kisa zamanda oda olursa degmeyin keyfime... :)

Elbette çalışmak birine bağımlı olmamak çok güzel ama ben çalışıp harcadığım paranın hesabını vermek istemiyorum, efenime söylim kredi kartım bana aittir vs vs gibi düşünceleri abes buluyorum. madem kimseye hesap verilmeyecek ne diye birleşiyor o hayatlar. adamlar hesap vermeyince kıyamet kopuyor ama.
iki insanda çalışsın neyin ne olduğu bilinsin rahatça yaşansın
normali de budur

yaşadığım yerde ortalama ev kirası 650,elektrik su telefonlar 150,yakıt en az 250 nerde bunun yemesi içmesi,nerde bunun gezmesi,nerde bunun giyimi.evet erkek tek başına her şeye yetsin de insaf hanımlar maaşlar belli

herkes çalışmak zorunda değil. çok zengin olsaydı kocisim bende çalışmayı düşünmezdim ama koca eline bakmaktansa kendin çalışıp kazanıp harcarkende hesap vermemek en güzeli.
gerçi ben daha çalışma kısmına geçemedim okumaktan ama ilk fırsatta çalışıcam
sonuçta maddi özgürlüğü olmayıp, evliliğinde de huzur bulamayan ve boşanamayan çok kadın var günümüzde. Bugünlük değil bu dünya yarın ne olacağı belli mi olur

vasıfsızım gıda teknikerliği okudum sonrası maddiyattan dolayı olmadı kayseri de yaşıyorum pahalı bi şehir değil

senin düşüncelerin çoook tatlıı Rabbim seninde huzurunu hiç bozmasın aminnnnn evladınla eşinle güzel ömür versin

koca parası yemek lafını ne kadar rahat söylüyosunuz yahu

Bence de , ne zaman bu mevzu açılsa hiç kimse lafının nereye gittiğini bilmiyor çok kırıcı oluyor. Birçoğumuzun annesi, teyzesi, halası da ev hanımı. Onlara da bunları söyleyebiliyorlar mı yüzlerine karşı merak ediyorum?

Dip Not: Çalışıyorum

Benim param kocamin parasi bizde ayri gayri olmaz diyen hatunlar calismayan kadina "koca parasi" yiyor, kocanin kurallariyla yasiyor falan demesin :) ya be kadar merakliyiz hemcinslerimizi ezmeye ya
BU 3. SÖYLEYİŞİM KOCA PARASI ESPİRİ CÜMLESİ KADIN O PARA KARŞILIĞINDA ÇALIŞIYOR EVİNDE

BEN BOŞ BOŞ DURMAM Kİ KURSLARA FİLAN GİDERİM GELİŞİM İÇİN İNŞALLAH DAHA ÇALIŞIP ÇALIŞMAYACAĞIM BELLİ DEĞİL GÖRÜCÜLERİM ÇALIŞAN KIZ DİYE GELİYOR FİKRİMİ DUYUNCA KAÇIYOR

18 yaşından beri çalışıyorum yani yaklaşık 10 senedir, sadece 2.5 sene kadar çalışmadım, herhalde alışkanlıklardan dolayı hayatımın en sıkıcı 2.5-3 senesiydi.. işimi seviyorum, çalışmayı seviyorum hatta çılgınlık yapıp bir okul daha okuyup meslek değiştirmeyi düşünüyorum.. ama ben de koca parası yiyorum normal olarak.. yani çalışanlar da koca parası yiyor, sonuçta bireysel giderlerimiz için kazanmıyoruz.. ama insan ek kart bile olsa rahat edemiyor çalışmadan (en azından ben öyleydim).. yani hep öncelikleriniz oluyor, kişisel zevkleriniz daha arka planda kalıyor tek maaşla.. o açıdan düşünün derim..

Allah yardımcın olsun inşallah elin bollaşsın amin

ben doğumdan önce çalışıyodum ama eşim istemedi sonrasında çocuğa başkalrının bakıpta anneden mahrum olmasını eşim zaten çok yoğun çalışıyor,babasını az görüyor çocuğum,bende çalışayımda benide mi az görsün.para konusuna gelince eşim para istetmez bana hiç mutlaka gün aşırı göreceğim bir yere koyar parayı.istediğimi alır.lafını bile söylemez.hatta şuan ki düşüncesi bana bi araba almak.ben böle iyiyim.çocuğumla güzel vakit geçirmek en güzeli

Ben calismiyorum evliyim cok mu cok mutluyum ben calismayi sevmiyorum hos sevsemde esim hic istemez çalışmami valla biz mutlu ve memnunuz halimizden tek eksiğimiz cocuk inşallah en kisa zamanda oda olursa degmeyin keyfime... :)
Rabbim hayrlı evlat versin aminnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…