- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi queen_girl
-
Cogu erkek ev isi yapmiyor, forumda her gun agliyor kadinlar hem iste hem evde h cocuk pesinde kosmaktan. Hos erkek yardimci olsa ne kadar yapabilir mechul. Herkesin maddi durumu kariyer imkani ayni da degil. Bogaz tokluguna calisanlar var. Vasifsizlar var. Vasfi olup layik oldugu firsatlari bulamayan var. Analik gudusu cok yuksek olup cocugunu birakmak istemeyen var. Var oglu var. Kadinla erkek ayni falan degil. Kadinla erkek cok farkli. Erkek evin maddiyatindan birincil derecede sorumlu. Kadinin oncul misyonlari baska vs vs
vasıfsızım gıda teknikerliği okudum sonrası maddiyattan dolayı olmadı kayseri de yaşıyorum pahalı bi şehir değilAçıkçası bi vasfınız yoksa ve asgari ücret ya da civarında bir maaş alıyorsanız mevcut işinizin de size garanti sağlayacağını sanmam. Eskiden olsa emeklilik kolaydı 40 yaşında emekli olunuyordu hiç değilse emekli olana kadar çalışın derdim ama bir kasiyerlik satış danışmanlığı uzun soluklu işler değil zaten. Genelde genç yaştakilerin bu işleri yapması da bunun göstergesi. Evli çocuklu bi kadın muhtaç olmadıkça kolay kolay böyle işlerde çalışmaz çalışamaz.
Ama eğer bi mesleğiniz varsa bırakmayın derin işinizi. Hayatın ne götüreceği ne getireceği belli olmaz. Hastalık var ayrılık var ölüm var allah korusun.
senin düşüncelerin çoook tatlıı Rabbim seninde huzurunu hiç bozmasın aminnnnn evladınla eşinle güzel ömür versinüniversite mezunuyum
5 yıldır iş hayatının içindeyim otomotiv sektorunde iyi bir pozisyonda çalışıyorum
otomotivci olmam sebebiyle erkek gibi mekanik bilgiye sahibim
erkeklere teknikerlere taş çıkarırım
bi motoru toplayacak kapasitedeyim (bilgi olarak beden gücü değil)
bu etrafımda çok takdir ediliyor
ama;
benim için ev hanımlıgı muhteşem bişey
gebeliğimden ötürü dogum parasını bile beklemeden gelecek ay ayrılıyorum
eşim eve geldiğinde yemek kokularıyla karşılıcam onu
her akşam idareten ne yesek diyoruz kuru fasulye, etli bi yemek olmuyor
olsada yanında pilav çorba olmuyor..oldugu kadar yani
yorgun argın bi suratla değil göz alıcı pırıl pırıl bi halde görecek beni
ayaklarımı dikip yayılmayacagım karşısında, kıpır kıpır olacagım
dinç ve dinamik
hergün temizlik tazeleyeceğim evimde.. özellikle bu madde içimi açıyor
çiçeklerimi sulayacagım
ütüyü yetiştiremediğimde onu ütü masasında görmek beni üzüyor
ütüyü çalıştırmayı bile unutacak penyelerine varana kadar gıcır gıcır olacak herşeyi
bol bol kitap okuyacagım
kadın günlerine katılacagım..müge anlıyı izleyeceğim
eşime her sabah kahvaltı hazırlayacagım
eşime evime hizmet ne demekmiş göreceğim ve bence bu çok kutsal
iş yerinde hırslarımızla ve iş arkadaşlarımızla hep bi çetrefelliyiz
mesai müşteri patron oho...
kadının yeri bi yerde evi gibi geliyor.
helede bebekli kadınların işe geri dönmesi beni üzüyo
içim kıpır kıpır... biran önce ayrılacagım günü bekliyorum
gelsin pastalar turtalar.. gitsin full time mesai
s.ktir et kendi ayakların üstünde durmayı
birgün koca tekme basarsa heryerde çalışacak altın bileziğim var
ev hanımlıgından daha asil bi duruş olamaz
annem ev hanımıydı ve biz onunla vakit geçirmeye bayılırdık
çalışan bi anne istemezdim full time çalışan bi anne olmayacağım (allahtan bi mani gelmezse)
bir pilot kadın olsaydım bile böyle düşünürdüm
evde durmaya açım..saygılar sevgiler...
koca parası yemek lafını ne kadar rahat söylüyosunuz yahu
BU 3. SÖYLEYİŞİM KOCA PARASI ESPİRİ CÜMLESİ KADIN O PARA KARŞILIĞINDA ÇALIŞIYOR EVİNDEBenim param kocamin parasi bizde ayri gayri olmaz diyen hatunlar calismayan kadina "koca parasi" yiyor, kocanin kurallariyla yasiyor falan demesin :) ya be kadar merakliyiz hemcinslerimizi ezmeye ya
BEN BOŞ BOŞ DURMAM Kİ KURSLARA FİLAN GİDERİM GELİŞİM İÇİN İNŞALLAH DAHA ÇALIŞIP ÇALIŞMAYACAĞIM BELLİ DEĞİL GÖRÜCÜLERİM ÇALIŞAN KIZ DİYE GELİYOR FİKRİMİ DUYUNCA KAÇIYORKatiliyorum, koca parasi yemek onun kurallariyla yasamakla es anlamli degil ki.
Simdi calismayan kadin arkadaslarimiz ezik buzuk bisey oluyor boyle diyince. Bence ev hanimi olup calismak istemeyebilirsin, ama kendini gelistirmek adina kilini kipirdatmazsa insan iste o zaman kiziyorum ben.
BU 3. SÖYLEYİŞİM KOCA PARASI ESPİRİ CÜMLESİ KADIN O PARA KARŞILIĞINDA ÇALIŞIYOR EVİNDE
Allah yardımcın olsun inşallah elin bollaşsın aminCalissak da ekonomik ozgurlugumuz yok gibi . Yani bana hep oyle geldi. Butun maasi bi atm den digerine yatirinca ozgurluk falan hak getire. Ozgur olmak istiyorsaniz evlenmeyeceksiniz. Borc harc yok oh ne guzel maasi alip alisverise gitmek nasil birseydir acaba
Rabbim hayrlı evlat versin aminnnn :)Ben calismiyorum evliyim cok mu cok mutluyum ben calismayi sevmiyorum hos sevsemde esim hic istemez çalışmami valla biz mutlu ve memnunuz halimizden tek eksiğimiz cocuk inşallah en kisa zamanda oda olursa degmeyin keyfime... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?