Kadınlar kulübünün yöneticisi kim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesaj attım yöneticiye. Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. Giripte buraya derdimi anlatmak istemiyorum .

mesela bu da ilginç bir tepki

şunun için üyeliğimin iptalini istiyorum buraya girip derdimi anlatmak istemiyorum

çıkış yaparsınız olur biter

neden birinin iptal etmesi gerekir üyeliğimizi

eşinizin ailesine tepki gösterirsiniz olur biter

yahut eşinize anlatma bunları dersiniz olur biter

ama hep dışarıdan bir müdahale ile sorunlarımız çözülsün istiyoruz

aslında bunu sizin özelinizde yazmıyorum

hani düşen çocuğu kaldıran, aman kötü koltuk diye koltuğu döven, o arkadaşın seni itti mi ben de onu iterim diyen, okulda olan en ufak bir itişmeyi dahi hemen öğretmene ileten, öğretmen gözünün üstünde kaşı var dedi diye okul idaresine şikayet eden biz annelerin eseri bu davranışlar

Beni özel Olarak kimse buraya davet etmedi mesela. Siz davetle mi üye oldunuz?

Adam iyilik yapmış bize ona bile kulp buluyorsunuz.

Yaşadıgın stresden dolayı buradanda biraz farkli yorum aldigi icin kizmani anliyorum lakin gerek yok bence iyi kotu farkli bakis acisi yorum yapan insanlar olur 1 kisiyle ters dustun diye herkezle dusmezsin bence iptal ettirme
Burada kötü yorum değil yapılan alay eder gibi dalga geçer gibi yorum yapılıyor . Sizin için demiyorum bunu. Gerek yok yani çirkinleşmeye. Umarım üyeliğim iptal edilir. Ha bu arada düşenin halinden düşen anlar diye bir söz var. Bizi gerçekten bu sorunları yaşayanlar anlıyor

Aynen cirkinlesmeye gerek yok ayni kanaatayim o yuzden 1 kisi ile ters dustun diye iptal felan ferek yok faydali bir form tecrubeler detaylara kadar veriliyor konusuyoruz herzaman boyle restlesmelee olmaz suan pskolojik olarak zaten batiyordur hersey anlayabiliyorum merak etme cogumuz da var assagi yukari ayni seyler ki bende yasiyorum bu problemi suan ama kendi eneejini kendin dusurme. Biranlik yanlis anlasilma olmustur yazan kiside belki kendice yasadigi birseyler vardir konu dwnk gelinxe sana patlamistir gercekten bak kimseyi tanimiyorum tabisma ihtimalimizde allah bilir ama zaten uzuldugumuz stres oldugumuz seyler var birde boyle obemsiz seyler icin ekstra uzulme hic

burada gösterdiğiniz tepkiyi eş ailesine gösterseydiniz sorununuz hallolabilirdi
Bence pat diye gosteremedigi icin kirici olmak yada esiyle ters dusmemek adina fikir istiyor herkezin tepki gosterme durumu farklidir icinden cikamamis belliki ne soyleyecegini nasil davranacaginida sasirmis fikir vermekden zarar gelmez diye dusunuyorum.

Yok en sonunda patladım ama tartıştım aramız bozuldu. Ama yine aynı yine aynı. Ben burdan fikir istedim gerçekten sizin dediğiniz gibi. Ama siz benim yanımda olmayın şimdi sizinle de alay ederler

Düşünceniz için teşekkürler Allah razı olsun

Gösterdim tartıştım aramız bozuldu ama değişen bir şey yok

aranız bozuldu ise görüşme sıklığınız azalır

mesela eşiniz neden kp in ona söylediğini gelip size taşıyor

eşinizle de konuşun ama kavga eder gibi değil

bunlar beni geriyor onların söylediklerini bana taşıma diye

kv aramıyorum diye laf ediyor konuları bol mesela

15 yıldır evliyim kv dem ile toplamda iki elin parmağı kadar telefonda konuşmadım

aramıyorsun derse hiç aramam

yani hem cici gelin olayım hem benim istediğim gibi davransınlar şeklinde bir dünya yok

istemediğinizi söyleyin, ben bu kadar yapıyorum beğenmiyorsanız siz bilirisiniz deyin

ararsa açmaz, az görüşürsün daha az gerilirsin

Yok en sonunda patladım ama tartıştım aramız bozuldu. Ama yine aynı yine aynı. Ben burdan fikir istedim gerçekten sizin dediğiniz gibi. Ama siz benim yanımda olmayın şimdi sizinle de alay ederler
:)) halden anlamayan varsa ne diyeyim kendi haliyle kalsin allah strese sokup şasirtmasin derim bosverin konusabiliceklerinizle konusun konusamadiklarimizdam ne yapiyoruz uzak duruyoruz :) saka biryana insan inasana herzaman lazim ama burada ama realde bazen insan degisik insanlardan farkli bakis acilari duymak istiyor o yuzden siz bildiginiz gibi yapin dertlesin konusun cpzum olmasa bile size iyi gelir konusmak

Sürekli sürekli bu konuyu orta yerde açmayın sormayın yeterince üzülüyoruz dedi. Ne bu orta yerde konuştuğunuz dedi. Niye soruyorsunuz dedi

peki onlar ne dedi, yani zaten sormuyoruz mu dediler, karışmıyoruz tamam mı dediler

yoksa ama bir de bunları deneyin mi dediler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…