- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
Taciz var imdattttttSana karşı boş değilim bebeğim
Mesaj attım yöneticiye. Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. Giripte buraya derdimi anlatmak istemiyorum .
Evet o da ayrı bir cinsiyetçilik ürünü zaten. Kadınlar üzerinden güzelce prim yapıyor erkekler
Ay bir de bahsetmeden geçemeyeceğim. Türkiye'deki kadın programlarının toplumsal cinsiyet eşitsizliğini pekiştirdiği ile ilgili çok güzel akademik çalışmalar var. Mesela: https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIAxAC&usg=AOvVaw3NXSoMRuSOJl9_ZlCXKi2B
Ve yapımcıları da hep erkek. (sözüm meclisten dışarı)
Cidden üzerine düşünmemiz gereken konular demek istiyorum.
Bilmem bana göre cinsiyetçi değil.Bu da çok şaşırtıcı. Kazen erkek değil mi? Kadınlar Klübüne erkek yöneticine bileyim çok cinsiyetçi değil mi ya
Burada kötü yorum değil yapılan alay eder gibi dalga geçer gibi yorum yapılıyor . Sizin için demiyorum bunu. Gerek yok yani çirkinleşmeye. Umarım üyeliğim iptal edilir. Ha bu arada düşenin halinden düşen anlar diye bir söz var. Bizi gerçekten bu sorunları yaşayanlar anlıyorYaşadıgın stresden dolayı buradanda biraz farkli yorum aldigi icin kizmani anliyorum lakin gerek yok bence iyi kotu farkli bakis acisi yorum yapan insanlar olur 1 kisiyle ters dustun diye herkezle dusmezsin bence iptal ettirme
Aynen cirkinlesmeye gerek yok ayni kanaatayim o yuzden 1 kisi ile ters dustun diye iptal felan ferek yok faydali bir form tecrubeler detaylara kadar veriliyor konusuyoruz herzaman boyle restlesmelee olmaz suan pskolojik olarak zaten batiyordur hersey anlayabiliyorum merak etme cogumuz da var assagi yukari ayni seyler ki bende yasiyorum bu problemi suan ama kendi eneejini kendin dusurme. Biranlik yanlis anlasilma olmustur yazan kiside belki kendice yasadigi birseyler vardir konu dwnk gelinxe sana patlamistir gercekten bak kimseyi tanimiyorum tabisma ihtimalimizde allah bilir ama zaten uzuldugumuz stres oldugumuz seyler var birde boyle obemsiz seyler icin ekstra uzulme hicBurada kötü yorum değil yapılan alay eder gibi dalga geçer gibi yorum yapılıyor . Sizin için demiyorum bunu. Gerek yok yani çirkinleşmeye. Umarım üyeliğim iptal edilir. Ha bu arada düşenin halinden düşen anlar diye bir söz var. Bizi gerçekten bu sorunları yaşayanlar anlıyor
burada gösterdiğiniz tepkiyi eş ailesine gösterseydiniz sorununuz hallolabilirdi
Gösterdim tartıştım aramız bozuldu ama değişen bir şey yokburada gösterdiğiniz tepkiyi eş ailesine gösterseydiniz sorununuz hallolabilirdi
Bence pat diye gosteremedigi icin kirici olmak yada esiyle ters dusmemek adina fikir istiyor herkezin tepki gosterme durumu farklidir icinden cikamamis belliki ne soyleyecegini nasil davranacaginida sasirmis fikir vermekden zarar gelmez diye dusunuyorum.burada gösterdiğiniz tepkiyi eş ailesine gösterseydiniz sorununuz hallolabilirdi
Yok en sonunda patladım ama tartıştım aramız bozuldu. Ama yine aynı yine aynı. Ben burdan fikir istedim gerçekten sizin dediğiniz gibi. Ama siz benim yanımda olmayın şimdi sizinle de alay ederlerBence pat diye gosteremedigi icin kirici olmak yada esiyle ters dusmemek adina fikir istiyor herkezin tepki gosterme durumu farklidir icinden cikamamis belliki ne soyleyecegini nasil davranacaginida sasirmis fikir vermekden zarar gelmez diye dusunuyorum.
Düşünceniz için teşekkürlerAynen cirkinlesmeye gerek yok ayni kanaatayim o yuzden 1 kisi ile ters dustun diye iptal felan ferek yok faydali bir form tecrubeler detaylara kadar veriliyor konusuyoruz herzaman boyle restlesmelee olmaz suan pskolojik olarak zaten batiyordur hersey anlayabiliyorum merak etme cogumuz da var assagi yukari ayni seyler ki bende yasiyorum bu problemi suan ama kendi eneejini kendin dusurme. Biranlik yanlis anlasilma olmustur yazan kiside belki kendice yasadigi birseyler vardir konu dwnk gelinxe sana patlamistir gercekten bak kimseyi tanimiyorum tabisma ihtimalimizde allah bilir ama zaten uzuldugumuz stres oldugumuz seyler var birde boyle obemsiz seyler icin ekstra uzulme hic
Eşiniz tartıştımı peki..Gösterdim tartıştım aramız bozuldu ama değişen bir şey yok
Sürekli sürekli bu konuyu orta yerde açmayın sormayın yeterince üzülüyoruz dedi. Ne bu orta yerde konuştuğunuz dedi. Niye soruyorsunuz dediEşiniz tartıştımı peki..
Gösterdim tartıştım aramız bozuldu ama değişen bir şey yok
:)) halden anlamayan varsa ne diyeyim kendi haliyle kalsin allah strese sokup şasirtmasin derim bosverin konusabiliceklerinizle konusun konusamadiklarimizdam ne yapiyoruz uzak duruyoruz :) saka biryana insan inasana herzaman lazim ama burada ama realde bazen insan degisik insanlardan farkli bakis acilari duymak istiyor o yuzden siz bildiginiz gibi yapin dertlesin konusun cpzum olmasa bile size iyi gelir konusmakYok en sonunda patladım ama tartıştım aramız bozuldu. Ama yine aynı yine aynı. Ben burdan fikir istedim gerçekten sizin dediğiniz gibi. Ama siz benim yanımda olmayın şimdi sizinle de alay ederler
Sürekli sürekli bu konuyu orta yerde açmayın sormayın yeterince üzülüyoruz dedi. Ne bu orta yerde konuştuğunuz dedi. Niye soruyorsunuz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?