Kadınlara iyi davranılmazmış

Ben de bu kafayı anlamıyorum işte.
Adam size kötü davranıyor, gerekçe olarak geçmiş ilişkilerini gösteriyor, sanki tüm kadınları çözmüş gibi genelleyip aşağılık bir düşünceye oturtuyor hani layığınız bu gibisinden, cinsiyetçi de yani; evini kendi kazancıyla döndüremiyor hala babasına bağımlı; ama siz bu adama aşıksınız.

Şöyle bir adama bırak aşık olmayı, ancak acınır be.
Ne meraklısınız evlilik adı altında hayatınızı çöp etmeye; hiç mi kendinize kıymet vermiyorsunuz, hiç mi kendinize saygınız yok? Kaldırın elin ayarı bozuk tiplerinin kçını kaldırın, çıkarın tepenize aferin, bunun için doğurup büyütüyor sizi zaten ana babanız. "Ya bana, eş gibi davranmayı öğren benle evlendin madem sana şu kadar mühlet, düzeldin düzeldin, ya da boşanıyoruz" diye rest çekemiyor, gerektiğinde "Aşkının ıstırabını ..." deyip basıp gidemiyorsunuz ya, müstahak.

Töbe ya o nasıl laf. Kadın düşmanı bunlar. Çalışıyor musunuz? Okudunuz mu? Mesleğiniz var mı? Önce güzelce derdinizi anlatın baktınız olmadı boşanın. Bide sakın kadınların kıymetinş bilmryen bu adama çocuk falan yapmayın. Çocuga yazık.

Okudum 2016da mezun oldum ama hiç çalışmadım. İngilizce biliyorum . Okulda derslerim de iyiydi ama daha önce hiç iş tecrubem yok . İşe girme şansım nedir bilmiyorum

Okudum 2016da mezun oldum ama hiç çalışmadım. İngilizce biliyorum . Okulda derslerim de iyiydi ama daha önce hiç iş tecrubem yok . İşe girme şansım nedir bilmiyorum
İlla ki bulunur size göre bir iş. Arayın lütfen. Çünkü böyle bir adamın eline bakmak inanın çok zor olacak. En azından çekip gitme şansınız olsun

İlla ki bulunur size göre bir iş. Arayın lütfen. Çünkü böyle bir adamın eline bakmak inanın çok zor olacak. En azından çekip gitme şansınız olsun
Tek başına ayakta kalmak zor, iş bulsam bile asgari ücret verirler 2020 tl . İstanbulda kiralar 1500 lira bunundoğalgazı elektriği suyu yemesi içmesi giymesi

ne yaparım ne ederim bilmiyorum . Ailem de istanbulda değil .

Eşimle evlenmeden önceki sevgilim beni çok severdi eşime oranla daha merhametliydi ama onu bırakıp eşimle birlikte olmaya başladım. Böyle olacağını bilemedim

Iyilige tesvik edebilirsin.Ben hosuma giden davranislarinda tesekkur ederek ya da dua ederek karsilik veriyorum esimde buna seviniyor.Hoslanmadiklarimi da soyluyorum gozumde degerini dusurme diyorum ya da sana yakistiramadim diyorum.

Allah akıl fikir versin ne diyelim.. Psikolog şart..

sanırım bi teori geliştirmiş ve sadece bunu kanıtlamak için sizinle evlenmiş.böyle devam etmeyi mi düşünüyorsun?kendi kabul etmediği sürece sen bir şey yapamazsın bu zavallıya.

avukata götür bence. evlenmeseymişsiniz keşke evlenene kadar böyle değil miydi bir anda mı omaya başladı? kendinize iki gram değer veriyorsanız salın ipini gitsin

Kötü davranmasına rağmen aşığım çok seviyorum modunda olursanız daha çok kötü davranışına maruz kalırsınız. Ayna gibi olmak lazım bence. Karşı taraf kendisini nasıl yansıtıyorsa o şekilde olmalısınız

Hoslanmadiginiz seyleri niye net belirtemiyosunuz bende bunu anlamiyorum.Hemen terk edip gidecek mi sizi?

Eşinizden önce siz psikolog ile görüşün bence. Size böylesine kötü davranıyor siz de aşığım seviyorum diyorsanız eşiniz doğru yapıyormuş o halde. Ne güzel eğitiminiz varmış insanlar asgari ücret ile aile geçindiriyor siz tek başınızasınız. Bahane bulmayın lütfen geçinmek isteyen insan doğalgazı onu bunu bahane etmez aileniz de İstanbul’da değil madem daha küçük bir şehirde tek göz ev tutar asgari ücretle geçinirsiniz. Gerekirse kıt kanaat yaşarsınız ama hiç değilse kimsenin size kötü davranmasını çekmezsiniz. Kendinizi nasıl bu kadar ezdiriyorsunuz bunu nasıl böyle kabullenebiliyorsunus gerçekten aklım almıyor kendinize gelin lütfen kendi değerinizin farkına varın ki başkaları da anlasın bunu.

Öncekiler sevgiliydi sen karısısın soyadını taşıyorsun ailesisin. Başkasının çektirdiğini sen kendine koca yapıp başına dikmişsin. İki kelime de edemeyip başının üstünden indirmiyorsun. Eşine saygılı davranan adamlara erkek gözüyle, aile gözüyle bakıyoruz; böyle babasının parasıyla erkeklik taslayıp karısını sümsükleyene de (ayılar affetsin) ayı ya da kütük gözüyle bakıyoruz. Yontmaya çalışacaksın yontulmuyorsa kafana düşürüp altında eZileceksin ya da denize yuvarlayıp atacaksın. Herif aile sorumluluğunu alacak olgunluğa erişmemiş, aptal bi argümanla karısına eziyet ediyor. Karısı da o argümanı doğrular şekilde aşık olmuş. Tencere kapak misali.
Annesi de babasından saygı görmüyordur kesin.
Az höt diyin ailelik neymiş inçe ince öğretin şuna, o yaştan sonra öğrenirse şanslısınız.

Şu kadınları hem bayıla bayila alıp sonrda böyle diyen erkege bi işkence yapacaksın ozman bu lafları söyle diyeceksin bu lafa rağmen hala aşık olmanız sizin psikoloğa gitmenizi gösteriyor ve eşiniz sizi çözmüş bence iyi davransa belki soğudum derdiniz. Eve gelmiyor kadına kötü davranacaksin diyor belki dışarda gelmedigi zaman başka kadınlara iyi davranıyordur. Buna çözüm yok malesef çozum sizde

annesi de kadın. ona da mı iyi davranmazmış ? çok tuhaf doğrusu.

Geçmişinde yaşadığı ilişkinin cezasını sana çektiren bir manyakla evlisin.Geçmiş olsun!Benim için çözüm ayrılmak olurdu.Size kötü davranıyor, üstelik arada eve gelmiyor, çalışmıyor...Siz böyle alttan aldıkça daha çok üzüleceksiniz.

Adamin tezini konu sahibi dogrulamis sanki. Iyi davransa imis sunepe olurmus. Kotu davraninca asik olunuyor.
Aile terapistinin elinde sihirli degnek yok. Adami size asik edemez. Bu adam sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…