- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Okudum 2016da mezun oldum ama hiç çalışmadım. İngilizce biliyorum . Okulda derslerim de iyiydi ama daha önce hiç iş tecrubem yok . İşe girme şansım nedir bilmiyorumTöbe ya o nasıl laf. Kadın düşmanı bunlar. Çalışıyor musunuz? Okudunuz mu? Mesleğiniz var mı? Önce güzelce derdinizi anlatın baktınız olmadı boşanın. Bide sakın kadınların kıymetinş bilmryen bu adama çocuk falan yapmayın. Çocuga yazık.
İlla ki bulunur size göre bir iş. Arayın lütfen. Çünkü böyle bir adamın eline bakmak inanın çok zor olacak. En azından çekip gitme şansınız olsunOkudum 2016da mezun oldum ama hiç çalışmadım. İngilizce biliyorum . Okulda derslerim de iyiydi ama daha önce hiç iş tecrubem yok . İşe girme şansım nedir bilmiyorum
Tek başına ayakta kalmak zor, iş bulsam bile asgari ücret verirler 2020 tl . İstanbulda kiralar 1500 lira bunundoğalgazı elektriği suyu yemesi içmesi giymesiİlla ki bulunur size göre bir iş. Arayın lütfen. Çünkü böyle bir adamın eline bakmak inanın çok zor olacak. En azından çekip gitme şansınız olsun
Eşim çok kötü davranıyor
Aşığım
Allah akıl fikir versin ne diyelim.. Psikolog şart..24 yaşındayım 10 aylık evliyim . Eşim çok kötü davranıyor bana. Neden böyle davrandığını sorunca , kadınlar kendilerine iyi davranan erkekleri sünepe olarak görürmüş. Bazen eve bile gelmiyor.Durumu iyi. Eve para getiriyor ama kendi parası değil , kayınbabamın parası.
Daha önceki ilişkilerimde çok üzdüler beni tüm iyi niyetimi tükettim diyor . Kadınlara karşı ne güvenim var ne sevgim var diyor.
Benimle neden evlendin diye sordum . Cevap vermiyor . Sevgiliyken çok dalgındı sessiz sakin biriydi . Nasıl böyle oldu anlamadım .
Psikolaga mı gotüreyim. Evlilik terapistine mi ? Ne yapacağımı şaşırdım. Aşığım boşanmak istemiyorum. Çözüm bekliyorum arkadaşlar .
sanırım bi teori geliştirmiş ve sadece bunu kanıtlamak için sizinle evlenmiş.böyle devam etmeyi mi düşünüyorsun?kendi kabul etmediği sürece sen bir şey yapamazsın bu zavallıya.
24 yaşındayım 10 aylık evliyim . Eşim çok kötü davranıyor bana. Neden böyle davrandığını sorunca , kadınlar kendilerine iyi davranan erkekleri sünepe olarak görürmüş. Bazen eve bile gelmiyor.Durumu iyi. Eve para getiriyor ama kendi parası değil , kayınbabamın parası.
Daha önceki ilişkilerimde çok üzdüler beni tüm iyi niyetimi tükettim diyor . Kadınlara karşı ne güvenim var ne sevgim var diyor.
Benimle neden evlendin diye sordum . Cevap vermiyor . Sevgiliyken çok dalgındı sessiz sakin biriydi . Nasıl böyle oldu anlamadım .
Psikolaga mı gotüreyim. Evlilik terapistine mi ? Ne yapacağımı şaşırdım. Aşığım boşanmak istemiyorum. Çözüm bekliyorum arkadaşlar .
Tabiki de saçma ama bazen böyle küçük oyunlar yapmak gerekebilir.. birine çok aşık olduğunu belli edince ben ne yaparsam yapayim o zaten bana aşık imajı verebilir .Ama çok saçma bu yaşanılanlar ikimiz de belli bir yaşa gelmiş olgun insanlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?